se them dot
hmmm sakrifice qe kane bere per mua? po... e ka bere im ate... dhe asgje ne krahasim me keto "sakrifica" qe permendi ktu... megjithese gjera te tilla te vogla do ishte qejf ti bente e dashura, besoj. por sakrificat e verteta, nuk do doja ti bente njeri, as per mua as per njeri tjeter... por fundja pa dhimbje dhe sakrifica s'ka heronjdhe eshte qejf te martirizohet njeri per ty, huh
![]()
Sakrificat e verteta jane ato qe i ben dikush sepse i ndjen te nevojshme ti beje, jo sepse i kerkohen qe ti beje.
Sa per veten nuk kam pasur ndonje rast sakrifice ndaj meje :P dhe uroj te mos kete sepse do me bente te ndjehesha fajtore ne do sakrifikonte dikush per mua.
Sakrifica me e madhe qe kane bere per mua ka qene kur vllai im goditi me thike ate qe ngacmonte te dashuren time. !Postuar mė parė nga GrifshA_
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Më kanë thënë..."shpirt" dhe "zemër"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 14-12-2005 mė 00:10
sakrifica qe kan bere per mua ka qene kur i dashuri im,(burri im prej 5 muajsh)vinte cdo dite nga shtepia e tij qe ishte 40 km larg,vetem te me jepte nje puthje kur kthehesha nga puna,fshehurazi nga te mijte.nuk kishim kohe te rrinim as 5 min,po ai vinte gjithsesi.dhe nje sakrifice tjeter shume e rendesishme per mua,ka qene kur i tha te atit se nqs nuk vinte ne shqiperi per dasmen tone,nuk do ti fliste me per tere jeten.dhe e di me siguri se po te mos kishte ardhur(ne fund te fundit erdhi dhe u kenaq biles,eshte italian)nuk do ti kishte folur per tere jeten.
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Kuqke ke bere nje gabim ne shkrim , Ate " h" duhet ta beje " b"
Dhe dicka ju shoke/ shoqeni .
Nuk ka sakrifica ne dashuri . Cdo gje eshte spontane , dhe pa u " shtrenguar " shume duke bere sakrifica , fundja fundit per ke po i ben per lagjen , mahallen ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 14-12-2005 mė 11:09
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sakrifica ma e madhe qe ka bere asht kur ka ardh ne qytet te une ne shpi teme ka flejt e prindt i ka rejt qe asht ne shpi te nje shoqe ne krejt tjeter qytet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lonche : 09-01-2006 mė 20:32
Sakrificen me te madhe per mua e kane bere prinderit e mi qe lane Shtepine,vendlindjen, te afermit dhe shoqerine e tyre per studimet dhe jeten time.Sakrifica me e madhe, qe kane bere per ju?
==================Me respekt DINA================
Krijoni Kontakt