Nuk e di, varet cfare lidhje kam me ex-in...jemi gje miq :P, apo armiq :-)..kam gje djenja te forta per ate person sic kam pasur? nese jo, atehere do shkoja![]()
Po, do te shkoja
Do te shkoja vetem i/e shoqeruar
Nuk do te shkoja
Nuk e di
Nuk e di, varet cfare lidhje kam me ex-in...jemi gje miq :P, apo armiq :-)..kam gje djenja te forta per ate person sic kam pasur? nese jo, atehere do shkoja![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 23-11-2005 mė 17:08
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Teme e lezetshme. Une e kam pas lene me nja dy qe te me ftonin kur te martoheshin. As qe nuk bene te gjallanje nga ex-at tuaj
Po ti grifsha me sa duket paske probleme komplet te tjera
Probleme?Postuar mė parė nga Fotzenland
Thjesht nje shoqen time e kishte ftuar nje ex..dhe po mendoja ca do beja une ne vendin e saj! Asgje me teper.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Un do ikja!
Vdes per te shku ne dasma e me kercy pa leje! hihiihihihihihihi knoqem shume se vdes me kercy!
Une do i dergoja nje kartoline me urime vetem per edukate(po flas per veten)
Pastaj varet nga raportet e tyre qe kane ruajtur(peng,urrejtje) . Kete ajo duhet ta dije.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
nahhhhh sdo shkoja,, sdo me pelqente te shikoja te dashuren time qe martohet me dike tjeter.. se di si do me dukej se shpjegoj dot
mendoj te njejten gje si ty, eshte shume ndjenje e cuditshme
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Martesa eshte gezim (te pakten ne fillim).
Po u ftove, shko dhe uro gjithe te mirat...e jo vetem me goje, po me zemer.
Njerezit e vegjel e kane te veshtire te pranojne qe ex-i e gjen lumturine tjeterkund.
Sic e ka thene dikush, "kur te zbulohet jete inteligjente ne planet tjeter, shume njerez do zhgenjehen thelle, kur te mesojne se universi nuk rrotullohet rreth tyre."
Do te shkoja vetem i/e shoqeruar
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
varet te dasma e kujt ex. sepse ka nga ata qe kane pasur aq rendesi sa nuk shkon dot![]()
On a long enough timescale, the survival rate for everyone drops to zero.
O Grifsh un kam shkuar tek x-si i ftum si best friend ishte weird edhe situate qe se kam perjetuar naj here kur qeshte nusja edhe mshikote shum shpesh mexi kam prit me ik. E takova bashkshortin e saj me vinte zor zdija ca me i thon.
Un them me mire o mos me shku por pasi te behet dasma pas ca ditesh e therret e takon i her mceftas edhe e uron balleperballe ne maro filmi.
Krijoni Kontakt