A jane te mjaftueshem qe te besosh ne dashurine e saj?
ps..mendimi i femrave eshte shume i mirepritur![]()
A jane te mjaftueshem qe te besosh ne dashurine e saj?
ps..mendimi i femrave eshte shume i mirepritur![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Nga pervoja ime them se jo. Jane thjesht shenje ambicioni .Ato qajne kur e shikojne se nuk po ju del e tyra me nje burre.
nooooooooooooooooooooooooooooooooA jane te mjaftueshem qe te besosh ne dashurine e saj?
ps..mendimi i femrave eshte shume i mirepritur
kam nje shoqe qe qan si me buton, dmth varet nga personi tu besosh apo jo.
un jam mashkull kshu qe spo them gja
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
une them besoju jane lot qe dalin nga zemra........ flas ketu per femra normale. sepse ka shume qe futen tek imoralet, tek ato qe duan ti ngecen nje mashkulli e te tjera e te tjera. ti e di vete me cilen kategori ke te besh.........., por them se duhet tu beosh. lotet per dashurine jane ata me sinqertit .
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
lotet e femres jan si lot krokodili
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Ke te drejte lal vetemse asnjeher nuk mund te dish nese jan vertet lote zemre apo thjesht lot thjesht per te arritur dicka.Postuar mė parė nga bija_e_detit
Te pakten kjo eshte ajo qe mendoj une.
Kalofshi sa me bukur te gjithe![]()
Une njoh femra qe qajne sepse e ndiejne, dhe ka nga ato qe qajne sepse ...s'kane ca te bejne tjeter.Postuar mė parė nga FLORIRI
Per mua mos i beso loteve! Ka shume veprime, reagime te tjera qe mund t'i besosh me teper.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lotet e Femres...?!
A mund te me spjegoni, si ka mundesi qe une skam pare kurre lote ne syte e nje femre pasi partneri eshte bere agresiv ndaj saj...?!
Femrat kane kapacitet te cuditshem parashikimi te se ardhmes. Po qane, dijeni se ndonje gje e keqe ka per te ndodhur. Prandaj mos i beni kurre te qajne sepse per te zite e juaja do e keni.
Mundohuni qe t'i keni gjithmone te qeshura, sepse, po s'qene ne qejf eshte bela pune.
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt