Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Erlehta
    Anėtarėsuar
    01-09-2005
    Postime
    31

Nje sugjerim!

Pse stafi i FSH nuk krijon nje nenforum ketu te Webmasters shqiptarė ne menyre qe webmasterat te prezantojne punet e tyre, dmth faqet qe ata kane. FSH eshte nje faqe e madhe e nuk besoj se do te demtoheshin nga nje forum i tille. Ok shume do e perdornin si reklamim te faqeve qe kane bere, por duke qene se ky eshte nje forum i madh shqiptar do ishte mire qe t'i jepej ndihme webmasterave.(ne kete rast me prezantimin e punes se secilit). Shpresoj qe ky sugjerim te merret parasysh dhe te mos jini kaq te serte sa jeni treguar deri tani.
    Jetoj per ty,
    jeton per mua.
    Se shume me do,
    e shume te dua.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Citim Postuar mė parė nga Erlehta
    Pse stafi i FSH nuk krijon nje nenforum ketu te Webmasters shqiptarė ne menyre qe webmasterat te prezantojne punet e tyre, dmth faqet qe ata kane. FSH eshte nje faqe e madhe e nuk besoj se do te demtoheshin nga nje forum i tille. Ok shume do e perdornin si reklamim te faqeve qe kane bere, por duke qene se ky eshte nje forum i madh shqiptar do ishte mire qe t'i jepej ndihme webmasterave.(ne kete rast me prezantimin e punes se secilit). Shpresoj qe ky sugjerim te merret parasysh dhe te mos jini kaq te serte sa jeni treguar deri tani.
    Pajtohem plotesisht me mendimin tend!

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805

Sepse eshte reklam ! i bi cik lapsit ti.

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    une s`jam dakort skemi nevoj per rreklama po qe se Stafi i FSH eshte dakort ateher ok po un per vete sjam dakort me mir kshu.

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga ||xXx||
    une s`jam dakort skemi nevoj per rreklama po qe se Stafi i FSH eshte dakort ateher ok po un per vete sjam dakort me mir kshu.
    Po ti nuk kishe ku te postoje dhe erdhe ketu duke treguar injorancen !!!?

Smile

Eshte plotesisht me te drejt, kish qen mire qe me pa punen e shum njerzve.
    Edhe per mendimin tem do te eceshim me perpara...

i/e regjistruar Maska e Adushilepurushi
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    United Kingdom London
    Postime
    13
    sa toca jeni perzotin fuckin hell
    Si Gonxhe Trendafili Dashuria jone e Pare Keputma Kur Te Vdes dhe ma ver ne Varr Derdh dy Pika Loti Qe Gonxhia te Lulezoi Keshtu ne Varr Serish do te Dashuroj :) {Love My Gf}

Thjesht nje ide !!!

Citim Postuar mė parė nga Erlehta Lexo Postimin

Normale qe eshte reklame , por shiheni ne kendveshtrimin "Kapitalist" qe do te thote : Qe te maresh duhet te japesh ...

Nese "Satffi" ju lejon te publikoni faqen tuaj aty , ateher ju duhet ti beni Reklame FSH ne faqen tuaje ...

Nuk e di a kane interes si "Staff" per kete ?!.Por perderisa eshte nenforum dmth thjesht nje teme , te cilen nuk besoj se do e vizitojne te gjith Userat e FSH,
    atehere "Jap=Mar"

Shpresoj ta kuptoni si ide !!
    Faleminderit per mirkuptimin .Tung !!

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Ka shume faqe ku Webmasters te ndryshem mund te reklamojne faqet e tyre. Sipas klikimeve jane te renditura dhe faqet e ketyre webmasterve.

Dhe une kam nje faqe te tille ose me sakte e kam pasur nje te tille sepse e kam hequr dore. (me prapashtesen #####.piczo.com)Mbaj mend qe pas regjistrimit ne keto faqe raportoheshin mbi 50 - 70 klikime ne dite. Ndersa nga faqia ime drejt ketyre faqeve reklame ishin reth 5-20 klikime ne dite. Te mendosh qe keto kane ndodhur perpara 3-4 vitesh.

Absolutisht qe kush reklamon faqe te tilla ne forumin Shqiptar duhet te kete dhe nje link ne faqen e tij. Kjo eshte e drejte.

Mendoj qe me teper do te fitoj forumi shqiptar sesa keto faqe.
    Nėse thonė se lufta dėmton paqen unė "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta pėr liri ėshtė paqia vetė!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shkruaj njė fjalė tė bukur pėr fėmijėn e diasporės
    Nga projekti21_dk nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 09:17
  2. Sugjerim pėr "Informatikė dhe Internet"
    Nga benseven11 nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-06-2008, 17:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •