sa shume mendoj per ty... me merr malli kaq shume edhe kur te kam prane...
sa shume mendoj per ty... me merr malli kaq shume edhe kur te kam prane...
Kthimi kah kujtimet:
Sot kishim ca pengesa nė rrjetin e intranetit (rrjetit brendapėrmbrenda kompanisė), dhe meqė pa tė nuk mund tė bėj asnjė punė, vendosa tė shfletoj e-mailat e pranuar dhe tė dėrguar.
Sa kujtime tė mėshehura nė to, sa ndjenja tė derdhura, sa lotė, sa … e ēka nuk kishte aty? I lexoja me radhė njė nga njė dhe mė dukej sikur shetisja nė botė e ėndėrrave, qė herė merrnin ngjyrė blu, herė tė kuqe, herė tė purpurt dhe pastaj shkonin e bėheshin tė zeza futė, aq tė zeza sa mė shtinin frikėn gjer nė palcė. Kujtohesha me vehte, sa shumė ndryshime, sa shumė ngritje - rėnje, sa shumė dashuri, sa shumė urrejtje, o zot sa shumė…
Doja tė hyja brenda atyre ėndėrrave, tė fshija gjithėēka tė zezė nė to dhe tė ruaja vetėm ėndėrrat e bukura, ėndėrrat me ngjyrat e ylberit, ėndėrrat me shkėlqimin e diellit, ėndėrrat qė pėrkunden nga yjet, ėndėrrat, ėndėrrat e mia qė i dua aq shumė, qė mė duhen aq shumė dhe qė mė vrasin aq shumė…
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Ate moment, me kaluan si neper film vitet e kaluara.
Isha vetem, ashtu sikurse rralle me qellonte te isha.
Megjithate, ndieva se kisha nevoje te isha dhe e vetme ndonjehere.
Jo, kjo nuk do te thote qe me pelqen vetmia. Aspak!
Do te thote te kesh kohe te mendosh me thelle, e te kthehesh pas edhe ne vite.
U ktheva 10 vite pas.
Psheretiva, por nuk ishte psheretime e trishtuar.
Mbase ishte nje psheretime nostalgjike, mbase nje psheretime e rritur tashme,
e cila dinte qe dhe ndienjes t“i vishte llogjiken.
I urreva ate moment ndienjat e llogjikshme.
Doja t“ja zhvishja, t“ja grisja, t“ja ...
Ra zilja...
Mendimet u shkeputen dhe une nuk kisha me 10 vite pas, por me duart mbi tastire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Palma : 19-03-2006 mė 15:09
Tani nuk me vjen asgje e vecante per diten e soteme pasi kam kaluar nje dite te lodheshme ne pune dhe kam mese 10 ore ne pc dhe po mendoja cfare te beja qe tju fus ju ne nje teme qe ju te shkruani per diten tuaj sa thjeshte e kaloni ate megjithese jeta eshte shume e nderlikuar ...
Nganjehere me ndodh te ndihem e vrare qofte dhe nga nje liber,"lindja e tragjedise".Me raste te tjera te ndodh te vazhdosh neper veshtiresira pa ndier asgje gjate atyre momenteve.Thone qe veshtiresite e verteta s'pranohen,s'ndihen...Nuk e di nese eshte objekti i mallit qe me sjell mall,apo deshira per te qene e permalluar.
Kam vetem nje limit: qiellin!
sot e ndjeshme,sa shum me lendove!?,,, udhen qe kam zgjedhur, nga jo pse me largove?dhe sa here qe bie gjurmeve te tua, mendja me thot kah jam duke shkuar?!nuk mundem, prap do vazhdoi, me (zemren te gjurmoi)vetem," kete udhe kam per t'ndjekur, deri sa te rroi!)
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
25-2006 Pranvera, sot e bukur!!reflektse
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Sonte ėshtė njė mbrėmje e pazakontė . E di qė nesėr do zgjohem herėt dhe saqo qė mundohem , nuk mundem tė flej .Janė pikėrisht mendimet e mia tė kota ,ato qė nuk mė lėnė .
Mundohem mjaft ta arsyetoj vehtėn pėr gjėrat qė t’i bėra . Athua arrita tė tė zhgėnjej ?!!
Mė urrej ngase vetėm nė atė mėnyrė do tė vdes dhe unė i qetė .Nuk e di a tė kujtohet ēfarė tė kam thėnė ? I ke kuptuar nė mėnyrėn e duhur apo jo gjėrat qė t’i kam thėnė ?!! E ē’rėndėsi kanė kur , ti nuk do jesh e imja aq sa unė i yti. Mos mė gjyko pėr kėto mendime kur ti e din se janė tė kota ,Tė pavlefshme , tė urryera nga unė (vetė-krijuesi i tyre) .
Megjithėse ėshtė vonė pėr mua , ty po tė lus ta vazhdosh jetėn tėnde nė atė ritėm qė ti din dhe menduam ta jetojmė . Nuk e di nėse nesėr do jam gjallė tė tė them sa tė dua por dua ti lexosh me vėmendje kėto proverba ….
Kush thotė se ka mjaft kohė, vonohet.- e kanė thėnė holandezėt.
Peshqit e vjetėr, para se ta pėrpijnė ushqimin, mirė e mirė e pėrtypin – kanė thėnė Suedezėt.
Ēdo ndarje ėshtė njė pjesė e vogėl e vdekjes.-Francezėt
Dashuria ėshtė i vetmi pasion qė nuk duron as tė kaluarėn, as tė ardhmen.-Honore de Balzak
Dashuria lind, jeton dhe vdes nė sy.-Shekspiri
Jeta ėshtė e ngjashme me zjarrin: fillon me tymin e mbaron me hirin.-Arabe
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Do t'u rrefej dicka shume interesante, por po e lė per nje dite tjeter, konkretisht per daten 1 prill, qe ky rrefim t'u duket si trillim atyre qe nuk u flen ne zemer realiteti.
Ju dua shume, te gjitheve pa perjashtim - Hekurani1
Deri te Molla e Kuqe!
Neser ėshtė e lejuar tė gėnjehet, nesėr mund tė gėnjėjmė kė tė duam dhe si tė duam dhe nuk do tė na e marrin pėr tė keq, por mua nesėr nuk do tė mė gėnjejnė??... sepse mė gėnjejnė tė gjitha ditėt tjera, nesėr do tė gėnjejnė tė tjerėt, kurse mua do tė mė kursejnė???
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt