Close
Faqja 11 prej 39 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 389
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Sonte , cdo gje me duket se humbi shkelqimin.Aq me pak shkelqim i mbeti jetes,kesaj dinakje qe te rremben atehere kur duhet te jetosh. Por ne diqka jam e bindur : Qe engjujt nuk vdesin kurre, ata vijne ne kete bote si udherrefyes per sakrificat qe duhet bere, qe njehere e pergjithemone ti themi erresires dhe padrejtesise lamtumire, ata kryejne misionin e tyre dhe kthehen ne qiell duke lene shume porosi pas vetes. Atehere ti pervishemi punes, dhe ti kryejme porosite e engjullit , qe nje dite ajo te buzeqeshe nga larg per suksesin tone.
    Engjulli misionar , te falenderoj nga zemra qe me dhe mundesine te te njoh per aq sa arrita te ju njoh!
    Dhe bota ende eshte pa shkelqim.. sonte!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sonte ndjanjat e mia janë të mbushura me vaj në zemër, me lotë në sy dhe me mall në shpirt. Sonte zhgënjimi më kaploi në të gjithë poret, sonte dhe tash e tutje më nuk jam unë, nuk jam ai që isha dhe nuk do të jem më kurrë. Sonte më duket se me mua qajnë edhe malet, sonte lotët më dalin nga thellësi e shpirtit. Sonte qaj për ty mikja ime e nderuar dhe shumë e dashur, MJELLMA që ëndërroje të ia puthje mëngjeset Prishtinës, Mjellma e dashur që ëndërroje një Kosovë shumë më ndryshe dhe që punoje për te nga atje larg ku lufta të kishte hudhur. Sonte do të qaj për TY
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    -kisha nje parandjenje,,, per-mbernda ketij forumi, qe duam te humbim dikend nga (anetaret) me besoni!
    ne enderr pash mikun, me tha kam nje lajm, kaq!
    sa e hidhur u zgjova me padurim hapa internetin, drejt kerkova Forumin duke hapur nikun e ketij "miku" te cilin zakonisht lezoja Poezit, etij!?
    ne qrast ndegjova mbi lajmin e hidhur, te kesaj anetare!(te ndjeres mjellma)
    ...dje ishte ne "mesin ton" e (sot)?! e tille, eshte (vdekja)kur ndegjonim dhe raste te tilla!? per momentin te ben te mos mbijetonim ne kete bot,nga largesia me duken tejet te hidhura lajmet,po tjen dhe te mira me duket se edhe ato me lendonin eh, jeta (kaq e ka) sot jemi neser nuk jemi!?(lum kush merr me vete parajsen) dhe len pas, parajsen...miresin...autoritetin ne popull e,tje!

* *
    se di si ta pershkruaj te tillen? sikur para dy dite kisha kete parandjenje..,(keshtu e kam te zakont parandjenjen, shum hera dhe endrren)!!hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    si te tilla,qe na sjellin festat,jo pak kujtime...vaje, lot, dhimbj,e pikellime...!
    ne vend se te vaforizohemi ne pragun e tyre, keto dhe aq na shtonin (kujtimet e dhembjes mrenda shpirtit ton)!
    ...sa shum me kujtonin? pikerisht femirin time si vogel,u shkeputa nga lojerat e (femiris)asgje nuk mora nga ato,si gjith femijet te tjere e tille mbeta, si nje zog i/e (hutuar)pa ngrohjen e asaj qe me "lindi" dhe me beri nje qike me te madhe se foshnje! sa nisa per tu ndier e lumtur ne kete boten e femirise ajo me iku... me iku nga kejo bote lumturia,,, qe asgje nuk te ben te jesh me i/e lumtur se kur je si nje foshnje, qe sapo fillon ti gezosh gjerat e kesaj bote...e un?une as qe i gezova ato as qe kam qka per ti kujtuar se si rritet nje femije me dy pal krah!! te cilet do jene keta krah? njera pal ne gjirin e ngroht familjare per mos te munguar asnjeri nga (prinderit)!! kurse ne tjetren te shohesh veten se si rritesh me endrren femirore...)
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Celulari ra 3 here por s'kisha nerva ta hapja perderisa s'mbante emrin e askujt qe njihja. Me ne fund e hapa. "Alice?"
    Pyeta ta perseriste veten dhe pas nje "Jo"-je me gjysem zeri e mbylla pa pritur pergjigje nga ana tjeter. Ra serish. "Alice?"
    "Nuk ka Alice ketu."
    "Kush eshte kjo qe i pergjigjet telefonit?"
    "Pronarja e re e celularit. Kur ishte here e fundit qe fole me te? Para nje viti?"
    "Une fola me ate dy jave me pare."
    "Ke ngaterruar numer atehere. S'njoh Alice, dhe pike."
    "Nuk eshte vajze, eshte mashkull... Aaaaaalleeeenn!"
    "OK, e mora vesh. Te ka dhene numer gabim."
    "Po me...<beep!>-ing" fjale banale "genjen!"
    S'di kurre c'te them kur ndodhem para akuzimeve te tilla. Ngrita supet si ta kisha perballe. Ai vazhdoi, "Thuaji Allen that I'm gonna f*** him up!" (dmth do ushtroje nje fare brutaliteti mbi te)
    "OK, do i them." E mbyllem te dy njeheresh. S'ishte as celulari im. Allen... ku do te jesh... mos themi qe s'ta dhashe mesazhin.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    dje, lotet dhe gezimi me jan perzier..nga se kisha emoncione! dhe nje numer me eshte shtuar per t'me then gjyshe,lol.... kjo jo nga meria po nga krenaria.... ne tel me thirri dhendrri me thot urime gjyshe kesaj here,t'ka lind ni NIP! i thash kjoft faqe bardh dhe me jete te gjat sa malet e malesis! kenaqesin e zemres kemi bashk, jemi nje familje le te rroje NIPI....

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    dje, lotet dhe gezimi me jan perzier..nga se kisha emoncione! dhe nje numer me eshte shtuar per t'me then gjyshe,lol.... kjo jo nga meria po nga krenaria.... ne tel me thirri dhendrri me thot urime gjyshe kesaj here,t'ka lind ni NIP! i thash kjoft faqe bardh dhe me jete te gjat sa malet e malesis! kenaqesin e zemres kemi bashk, jemi nje familje le te rroje NIPI....
    Nipin me jete te gjate , me fat e shendet !Gjyshes edhe shume nipa e mbesa te tjera !U shtofshin sa me shume djepa shqipesh.

Me nderime : Foleja_

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hajla,
    Me jete te gjate nipi dhe paste fat dhe shendet ne jete se bashku me te gjithe ata qe i gezohen kesaj lindjeje. Eshte kenaqesi te degjosh lajme te mira, sepse vet jeta eshte mjaft e hidhur.

Urime nga thellesi e zemres
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Foleja e Poeti..Ju pershendes perzemersisht veqmas, per kohen qe gjetet t'me Uroni lindjen e NIPIT!flm,

qfar t'them?pase jeta i ka dhe ato vetit natyrore! qe gjejn vend t' depertonin leht, ne thellesine e zemres te ni pjese shpirteror/e...
    uroi qe t'pakten dhe Zoti na meshiron ne tersi...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Sa dite e bukur sot, tamem per plazh...ah so do doja te isha ne plazh :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 11 prej 39 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •