Close
Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 389
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    po shoh yjet. ato yje te ndritshme qe qendrojne ne nje hapesire te larget, nje hapesire te panjohur per mua. i zgjas duart por..... pastaj i mbledh perseri. nganjehere duket sikur yjet po largohen, nganjehere skam une fuqi ti kap. ndoshta i kap neser.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    ndoshta pa vlere ne kete erresire te mesnate,te dukshem neper vende te padukshme ,por e ndjej brenda qe nuk duhet te jem une ,qe te bej nje fillim ters te ketij viti ,qe yjet e pershkruajne per ty aq mire ,pra me kerkesen time te ndjeses fillimi i vitit eshte me se i mire dhe i shndritshem ................................
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    zgjohem heret me mengjesin, per t'akuar yllin*...sot (nuk ishte) valle,ku ka shkuar? lart ne qiell rrin si xix*!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    sikur dhe endrra te me behet realitet, kam frig se kam per t'vdek!jo ishalla,lol..
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    e ke parasysh ate femije te vogel qe ndjeke xixellonjat qe flotojne ne ajrin e fresket te beharit? ....... me ka marre malli per beharin. per freskine e nates, per kenget e kendshme qe degjohen (dhe shijohen vetem ne behar), per ujin... dallget e qeta... qetesi nga............ te mbyll syt ne dark dhe kur te zgjohem, te ndjeje rrezen e ngroht te diellit duke me rene ne fytyre...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Dhe sa odeone te rinj jane ne thelb ende te mundur! Ja nje odeon i vogel qe une e kap ne fluturim nje here ne cdo pese jave, gjate ndonje shetitje te eger dhe vetmimtare, ne castin e kalter te nje lumturie sakrilegje. Ta kalosh jeten mes gjerash te buta dhe absurde, i huaj nga realiteti, gjysme artist, gjysme zog,, pa PO dhe pa JO per realitetin, vecse duke e njohur ate here pas here me majen e kembeve, ashtu si nje valltar i mire, gjithnje i perkedhelur nga ndonje rreze dielli lumturie, i dehur dhe i nxitur deri edhe nga turbullimet, sepse turbullimet ruajne lumturine, duke i ngjitur nje bisht te vogel palacolleku edhe gjerave me te shenjta-ky, sic kuptohet vete, eshte odeoni i nje shpirti te rende, i nje shpirti qe peshon gjysem kuintali, i nje shpirti te rendesise.

Dito.

Kushtuar njeriut te larmishem.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    U zgjova aq e lodhur,teper ore pune dhe studimi,ndiej sikur po konsumohem ngadale ndersa neuronet e mia leshojne dege te reja."Duhet te lodhesh me pak",me tha nje mik i imi!E vertete,ndoshta,pjeserisht e drejte...pakez te drejte.Ehhh
    Kam vetem nje limit: qiellin!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk e di kush dreqin i solli ketu , pretzel te mbuluar me ēokollate .
    Ewww , thashe - Nuk i ha ato dhe pike!

Po duke i pare , e sterrpare aty , jo shume larg ... e zgjata doren me ne fund . Lexo , shkruaj dhe pertypu . Here pas here dhe ndonje shtremberim fytyre , sic duket eshte ai momenti kur kripa bashkohet me sheqerin. A papapa cfare kombinimi , cfare shije . Se kisha menduar kurre qe do i haja nje dite te bukur me diell .. te dyja bashke .
    Dhe thone pastaj qe njerezit nuk ndryshojne? Sigurisht qe ndryshojne. Une . Goxha ndryshim . lol

Nejse ... koha mbaroi. Baj .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 08-01-2006 mė 16:24 Arsyeja: gjuhe e huaj
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dite e diele , dite pushimi sot . lol

I urrej keto amerikanet , nuk guxon tjetra te dal nje xhiro n'kembe rreth e qark lagjes , se vershojne qente nga te 4 anet . Lehin e lehin pa pushim , i madh dhe i vogel , lol
    Pse valle duhet me pas qe t'gjithe qen neper shpi?Me siguri do jem e vetmja qe skam qen . Uaaa kjo pune kshu .. me ta prish diten , dhe ti bejne ndjenjat lemsh , jo po se te ngaterrohen ankthi , frika dhe qefi, dhe smerr vesh cpo ndodh me me ty .

Qent t'ndyre ,ta heqin t'drejten me ec frreee neper rrugicat e qytetit , sikur kane cliruar nje pjese se tij . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Kurse ne ketej nga Europa, kemi shume qen gjithashtu : Franca ze vendin e pare ne Europe per qen e mace. Por, do ti qe i kemi te urte ? Njehere e degjova nje plake t'i thoshte qenit te vet : prit mon amour te ta rregulloj pak llapen e veshit se te eshte perdredhur... Dhe ai bubi i vogel u afrua dhe e shtremberoi pak koken anash per t'i zgjatur veshin... Sa kam qeshur ! Thashe me vete, bobo ç'behet, se shpejti duhet te mesojme te flasim qenshe se me mire merresh vesh me to se me njerezit...

Ah... ama veç ta dini sa aksidente ndodhin ketu ne France duke shkelur ne jashteqitjet e qenve ! Gjysma e defiçitit te sigurimit shendetesor paguan aksidente te ketij lloji. Aq sa nje dite pashe nje afishe te madhe per verejtje ndaj qytetareve te mbledhin jashteqitjet e tyre kur i bejne, se ishte llogaritur qe nje qen ben 80 kg ne vit ! Eh medet, pothuajse sa gjysma e Afrikes bashke...

Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •