Close
Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 389
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga SuiGeneris
    1.
    Dhimbje, kenaqesi, trishtime, lumturi …te gjitha ato qe skalisin vitin ne mendjen njerezore, mbeten pas.!

Dhe te gjitha ketyre nuk harron ti bashkangjitet dhe debora qe bie lehte - lehte sot . Sic duket dhe mother nature po i " varros " njehere e pergjithmone !

Nje vit me pak .............. pse jo , po fillon nje jete e re .

ps: Gezuar Sui
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    He se po shkruaj dhe une, nuk u be nami per nje here... E ē'te them aman, hiēgje s'po them, vetem qe 2006-a nuk eshte vit i brishte, ka 365 dite me duket dhe jo366. E mo mire se s'ka rendesi dhe ti, ē'ja mbeshtjell nganjehere ti keshtu kot... Ka, ka sepse tek ajo diteza e vogel qe mungon ju mund te keni ate ēka ju mungonte, psh ndonje bandill koke e kembe para deres se shtepise suaj : "Hi, it's me. Do you remember me ? Oh, we are albanians, don't we ? Let's talk in albanian. Po he more bandill, nga humbe keshtu ? Gjithe ato letra e mesazhe qe me ke derguar, e une prit e ska e prit e ska. Po ja moj bukuroshja ime, frynte shume ere e kishte shume dallge, e une vetem kur te mendoja ty me behej te luftoja, dhe ja ku jam, para teje !" Bukur he ? Ehe, shume bukur.

E ēfare ndodh nese nuk e tjerrni kaq shume kete punen e "te dua s'te dua", "te dua, por..." "jo, nuk te dua, por zemra s'me ben te te harroj" ? Askush nuk e di sesi dhe kur. Zot, sa te veshtire qe jemi. Nuk dime ēfare duam, ēfare s'duam, kur, ku dhe qysh, dhe pse, dhe per ēfare...

Ja pra, urimi im per ju kete vit eshte : "Ju kthjellofte mendjen ky vit dhe ju sjellte ate qe deshironi per te mos u ndare me kurre"

Gezuar trimat e xha Jahos !
    Gezuar xha Jaho - u pergjigjen ēupat njezeri

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Si sot një vit më parë, vdiq dikush që e kam dashur shumë dhe ka qenë një nga njerzit që më formoi si njeri...do ngelet gjithnjë në memorien time dhe të njerzve të mij si një ëngjëll që luftoi shumë në jetë...
    Nesër dikush, pret ti tërheqin veshin sepse ka ditën e emrit...
    Gjithkush sonte pyet veten...ç'do sjellë ky vit për mua ??!!
    Gjithkush i uron vetes më të mirën këtë natë...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 31-12-2005 mė 18:46

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Humdinger
    Si sot njė vit mė parė, vdiq dikush qė e kam dashur shumė dhe ka qenė njė nga njerzit qė mė formoi si njeri...do ngelet gjithnjė nė memorien time dhe tė njerzve tė mij si njė ėngjėll qė luftoi shumė nė jetė...
    Nesėr dikush, pret ti tėrheqin veshin sepse ka ditėn e emrit...
    Gjithkush sonte pyet veten...ē'do sjellė ky vit pėr mua ??!!
    Gjithkush i uron vetes mė tė mirėn kėtė natė...
    Humdinger,

Engjujt kurrė nuk vdesin, gjithėnjė do tė jen diku aty afėr nesh, megjithėse nuk i shohim, por gjithėnjė e ndjejmė prezencėn e tyre ne ajrin qė na rrethon.
    Jeta nuk na sjell gjithėnjė momente tė bukura, prandaj po aq sa na pėlqejnė lajmet e mira dhe momentet e bukura, duhet ti pranojmė dhe tė pajtohemi me momentet e dhembshme qė dalin para nesh. Ėshtė me shumė rėndėsi qė tė ruhet kujtimi e mira dhe fjalėt e ėmbla pėr dike qė e kemi dashur dhe qė e duam edhepse nuk ėshtė mė nė mes nesh. Kokėn lart!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    edhe pse nuk isha me trup isha me mendje tek ju (kartolinen e qova) ju thash Gezuar vitin e ri 2006- ndoshta dhe ka ngecur, ne rrug nga largesia nga linjet e dobeta, ansjelltas, te ngarkuara nga kjo stuhi,(dimri)te nje atmosfere,e pa pershkruar,nga shira te fuqimzuara duke u sill (rreth boshtit tokesor te kesaj bote te pa skaj)ndonse, kjo stin e dimrit ne nje ere te fuqishme me hudhi mua ne (skaj te botes) dhe kete fillim viti pa ju pa me sy" valle,po shpirti ju shen dhe kurr s'do ishte ngopur (me ju)te rrahurat ezemres rrehin (tik tak) ndonse ndjenja si len rehat,here pas here duken te ashpersuara,te nervikosura, nga shqetsimet shum pak ndjejn (qetesin)!?
    viti i se kaluares shkoi)! presim qfar do na sjell dhe ky vit, qfar?!
    shpresoi qe lutjet i mban ndjenja shpirterore.. ne nje skaj,ku kam deshir te mos (genjehem)!

perzemrsisht hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Teksa shoh boren qe bie e bie papushim sot ... mendja me vete menjehere cfare te ha sot per dreke ? Te dal mos dal , te rri ketu apo jo ... po ja dhe po ndenja ketu cdo bej per gati 1 ore , dhe menjehere mendja me prishet dhe them me mire po dal .. Po ku te shkoj ? Kam frike se mos rreshkas , cizmet me takat e larta sikur po me friksojne sot , po dhe te eci avash avash - deri te parking lot-i do 15 min so there u go , me ngelen 45 min ... me dalin valle aq .. tsk tsk .. te dal apo mos dal , te ha apo mos ha ..por dhe te ha sdi cfare te ha , shume konfjuze jam sot . Ah keto ndjenjat e mia .....

Nejse e vendosa po dal . (lol )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Debora dhe acari ketu ne veri te Europes te prishe edhe floket e kokes.
    Temperatura eshte -15. Nga ankthi po me dridhen duart edhe brenda shtepise. Po me duket se edhe dritaret po dridhen.......Per te mbijetuar po me duhet te imagjinoj nje nate vere dikun ne bregdetin e bukur shqiptar...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    Edhe pak kohe jam kendej ..........kjo dite e sodit edhe pa Ty me kaloj,............e rdhe viti i Ri ,besoj se edhe vit te tjera do te shkojne e vijne por vetm pa mua.
    Rina

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Thone qe shpirtrat perhumben vetem pas mesnate por une s'u besoj. S'u besoj sepse nganjehere, i ndjej tek mbeshtjellin duart e tyre rreth fytit tim edhe pas mesnate, madje...madje edhe diten. Pse qesh? Se fle gjithmone me drite ndezur? Po a nuk shuhen se fundmi qirinjte qe ndizen? (e te mijte!?) Kohet e fundit e kam harruar deren e kishes: me ze koka nga era e parafines se djegur.
    Summertime, and the livin' is easy...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Iiiiiii me erdhen ndjenjat ! Me ne fund ! Edhe po thoja me vete, se ē'me mungon keto kohet e fundit... Po ndjenjat ore ndjenjat, ē'te te mungoje tjeter gje aman... te gjitha i ke, punen po, shtepine po, makinen e rrojes po, milven e lavatriēes po, ē'te mungon tjeter ? E bukuri, paskan qene ndjenjat.

Shiko si ndodhi : po flija per gjashte pale qejfe (shtate si bej dot kurre, nuk e di pse...) dhe po shihja nje enderr. Nuk e di pune shahu. Po mundohesha te zgjidhja ushtrimin e skofiarit. Qerratai, e kuptoi qe do ia gjeja dhe ka shkuar e kerkuar me te veshtiren, por do t'ia gjej se s'ben, mos keshtu ne enderr po e po ! E mire, une shah e ai (apo ajo nuk e dalloja mire) me largohej. Une ndiq e aijo ik e se kapa qe se kapa. Dhe me doli gjumi. Kisha harruar driten ndezur. Televizori po mi vidhte dhe ca qindarka euro, por ska gje, le te flase dhe ai i shkreti pak. U ngrita, ē'te bej ē'te bej... si gjithmone hapa frigoriferin. Ē'te marr ē'te marr... si gjithmone nje pije. Ē'pije ē'pije... si gjithmone freskuese. Eh mire u freskova e u freskova dhe u ula perpara jush. Pak a shume te gjithe ne gjume, ndonjeri akoma perpelitej neper tema ēuperlinash "ē'duhet te bejme e ē'na pelqen tek ajo e tek ai e me the e te thashe...", dhe u ndala : ē'ben more, i thashe vetes. Ske turp ske, je ngritur dhe rri si hutaq aty.

Edhe duke menduar per hutimin, me shkoi ndermend qe hutimi eshte kur per shembull dal te livadhis pa i marre leje vetes. Edhe kur fap... e thirr veten te kthehet ne shtepi, ajo vjen dhe nuk me gjen me mua aty... Bela qe eshte aman, nuk i gjen njehere bashke nuk i gjen... papapapa njeri andej e tjetri kendej... ma sollen ne maje te hundes... po nejse. E kishim fjalen tek ndjenjat, se u hutuam fare. E ē't'ju them tjeter, ndjenjat mu rikthyen kur u kujtova qe isha zgjuar, se ne fakt kisha rene pa ndjenja. Si ore pa ndjenja ?! Te fiket ? Jo ore jo, mos u beni merak, pa ndjenja sepse nuk ndjeja asgje. Keto dy komshiet e mia ne krah, nuk ndihen fare, edhe ato me duket se s'kane ndjenja kohet e fundit, nje e dy dhe me thone : ore ti, do e nxjerresh ndonjehere kazanin e plehrave ?! Iiiiiiii aman, sa pa ndjenja qe jane... !

E qe thoni ju, ndjenjat i kisha humbur sepse nuk e di... eshte shume keq te ngrihesh naten per uje... Ndihesh pa ndjenja fare ! Por shyqyr qe shumica po flene dhe une mund te shkruaj nga pak ato qe ndjej e keshtu do bie perseri t'i humbas ndjenjat, se me flihet shuuuuuuuuuume...

Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •