Close
Faqja 4 prej 39 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 389
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ndjej, mungesen e poemes!
    ka koh qe skam ndegjuar per (poemen) "vall"me duhet nje proz per te ia derguar,qka kaq shum te ka hutuar?
    po ti nuk je fajtore,kush ishte? proza

do e therras,
    tak, tak, kush troket?
    proza,
    poemen therret
    dil moj "lule" call ne shkall,
    shih,deboren
    si plis te bardh!
    na ka sjell ftohesin....)
    ti poeme, sjell ngrohtesin!
    une do e sjell, dhe kesaj radhe
    po ti proze mos dil fare!!!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Dhe eshte i rende Kryqi i rrugeve te mia, i stermadh e i trishte si nje balene e vdekur...
    Pulsoj zemren e fjaleve per te ngritur urat e kalimit tim, por s'ndihet as nje fije ajri nder buze.....Nderkohe......Shtizat e kohes sapo kane perfunduar lekuren time te
    7-te prej hidhesi dhe Ajo (koha) pergatitet te mi veshi ato....vazhdoj ti besoj perralles se lirise.
    A do mundem te fluturoj....????
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Jeta ime lind dhe vdes, kurse une ne humbetire e shikoj fundin tim dhe vetmise nuk i jap dot emer!?
    Do te doja, eh ç'do te doja, e kush jo se...do te doja nje bote te mbushur me dashuri, nje bote te dashuruarish, nje bote ku askush kurre nuk e ndjen te ftohtit e vetmise... do te doja...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163

pas nje flete te humbur...

Rolling stones 'angie'..heren e fundit e degjova ne krahet e tu te ftohte..
    Ngrice, kristale te akullt, e bardhe ne gri shkrire ngado..edhe pse bora duket akoma larg..
    Sa te gjalla me dukeshin mengjeset e te shtunave dikur..Kisha nje perfytyrim per cdo dite, ne te njejten te dikurshme dhe e shtuna ishte fustani plot lule shymngjyrshe qe mami e mbante ne varsen e pare ne dollapin e dhomes se gjumit. E tani..Tani te gjitha ditet jane perzier kaq shume me njera tjetren sa te shtunen e dallon vetem nje etikete 4-5 vjecare "mund te flesh me shume".
    Mendoj pa pushim..
    Ka dicka qe nuk e zgjidh dot..vetem diku me shkeputet cdo mendim dhe pyetja rinis te godase ne te njejtin vend, pa u ndalur, duke pritur therrmimin, shkrirjen humbjen. Qendresa me vret..Pre e dobsise, perpiqem te thjeshtoj pikpyetjet...Heshtja nje dite do gjeje tjeter strehe..
    1 jave...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 10-12-2005 mė 06:40

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Rri rri dhe nje buzeqeshje me vjen ne fytyre . Nuk e di po nje e dy para syve kam ate skene aq komike dhe aq per te ardhur keq . lol

Me vjen neper mend fytyra e Lokut te shkrete . Po valle ku ta dija une e shkreta se Loku stands per Maloku ? Kot nuk thone sa do rrosh do mesosh .
    Epo degjoja lart e poshte , Loku sille ketu , Loku kape sharren , Loku gozhden .. Loku kshu , Loku ashtu .
    Dhe Loku shkret ashtu i urte dhe pa fjale , i bindej komandave nga bossi i tij "qytetar" .
    Me erdhi keq dhe e pyeta - Loku do ndonje gje per te pire ?
    Ngriti koken , me pa me cudi dhe me tha - Loku ? M'quejn Rexhep bre .

Huh ? Me falni nuk quhesh Loku ?
    Jo tha - Me therresin keta ketu - Malok dhe shkurt Loku .
    Nuk e di , qe ate cast sesi u ndjeva de , gjithe kesaj kohe e kam pandehur dhe quajtur Loku burrin e botes . lol
    Ahh Loku Loku , Maloku . I feel bad now .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Dje oret kaluan njera pas tjetres sikur ti ndiqja me shuplaka,e gdhiva ne lap-top,kerrusur,duke perpunuar ca doc.e pregatitur ca materiale te reja.Fjeta 2 ore me pas,ah,mjaftojne...me mjaftuan per te me mbajtur ne kembe per diten e sotme.

Nderkohe qe po thurja mendime bardh e zi,diku tjeter,dikush tjeter po plotesonte parashikimet e mia qe kisha bere gati 2 vjete me pare.
    Te kam thene qe arrij perhere ate qe dua,e ti,dashur pa dashur permbushe profetesine time.Cfare duhet te bej tani?Te lidh fijet e kukulles per gishta dhe te te kthej ne marionette ashtu sic mund te kesh bere aq shpesh me te tjere?Ti e di shume mire qe jam ne gjendje ta bej dicka te tille,diku ne pavetedijen tende e di...nderkohe,po vazhdoj serish vallezimin mbi shkronjat qe me dhuruan kaq sodisfaksion ne jete.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Sot nuk kam patur ndjenja. Nuk e di sesi, ndjeva qe po me afrohej diēka. E lashe te afrohet, ngadale, ngadale, dhe beja sikur flija. Syte i mbaja me teper mbyllur, per t'i dhene asaj te besoje qe nuk po e shihja. Ajo u ndal pak, pastaj me nje hap edhe me te lehte mu afrua persiper. Filloi te me vardisej majtas djathtas, me ferkohej me ledhatonte me perkedhelte me pickonte embel... dhe ne nje ēast, mendova qe e kisha aq afer sa do e kapja. Nuk kishte nga te me ikte. Dhe tinezisht, ama fare tinezisht, fillova te hap paksa syte dhe fap... zgjata doren ta mbertheja. E ndjeva qe e kapa por ne dore nuk kisha asgje. Kishte qene nje enderr ! Sot nuk kam patur ndjenja, kam vrare nje enderr...

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Telefoni pushon se marri fryme.Jep shpirt nder duar. Eshte akoma i ngrohte. Nuk e leshoj. Nuk leviz nga vendi, nuk i leviz syte, nuk e shkreh buzeqeshjen, nuk marr fryme dhe papritur, ai prap ringjallet.E hap
    -Alo?
    -Te kam thene ndonjehere une ty ...........?
    Une qesh. E dija. E ben gjithmone keshtu. Gjithmone ma thua ate fjaline e pathene pasi mbyll telefonin. Gjithmone te pathene.Gjithmone "te kam thene ndonjehere une ty....?
    Tani mi thua te gjitha me heshtjen tende.
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349
    Ij-jake na'budu ve ij-jake nestein!

“Njerėzit janė nė gjumė, kur tė vdesin zgjohen”. Gazaliu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrInCiPiEl : 16-12-2005 mė 11:42

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    sot dhe pse eshte nje stine e dimrit, pothuaj dhe ne prag te fund vitit e se kaluares,shpresonin qe ky vjeti i ri,mqse ia kan len keshtu se une do doja ti thoja (viti i vjeter) ,lol! po pase e quanin "viti i ri"kshtu po e lem'a?! ndaj me shpresen te na sjell me te reja ne realizimin e endrrave...Gezuar 2006-ten...

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 4 prej 39 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •