Close
Faqja 7 prej 39 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 389
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    ne diten e sodit nuk ujam me ajo qe isha e gezuar dhe e lumtur.......sot thuaj valla qe jam sot jam e molisur ..........as veten me nuk po e njoh ........dhembja ,pikellimi ,lotet jane bere shoke te mi kete te marte ........nuk po kam force qe te vazhdoje me tutje ........jam mbetur si nje njeri qe qe e ka humbur shpirtin ,jeten dhe gje me te vlefshme ne bote DASHURIN.
    Rina

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Ti zgjat duart poshte mengeve dhe mi kerkon. Une ti vendos nje nga nje ne duar. "Mi jep" me thua, lehtesohu". Dhe une ti vendos nje nga nje ne duar dhe te shoh ne sy nese mund ti mbash apo jo. Dhe ti me aprovon me veshtrim.
    "Vendos akoma" me thua, "Lehtesohu" dhe une te besoj dhe vazhdoj vendos nje nga nje ne duart e tua, mekatet e mija.Ti sheh ne to, nuk jane shume ndryshe nga te njerezve te tjere. Nuk jane shume me ndryshe nga te tuat. Por njerezit kurre nuk i shohin mekatet e tyre nga jashte.Ose nuk i shohin kurre asnjehere. Jane pjese e tyre.
    Papritur ti i ben nje "oh" dhe i leshon te gjitha mbi kembet e tua. Pluhuri qe ngrihet te futet ne sy. "C'pate qe me vure kaq shume" me thua. "Nuk ta mori mendja qe nuk i mbaja dot" Dhe une te shoh e habitur"Vete kerkove" te them. "po une nuk e dija qe ishin kaq te renda dhe te shemtuara" me thua " Ti e dije dhe me qellim mi vure ne duar, qe te me rrezoheshin" " Po une po i mbaja vete ato dhe nuk isha rrezuar " te them. "Me dukesh ndryshe tani" me thua.Ti iken.
    Nuk di pse shpesh here te mendoj ty, kur kaloj prane kishave, ose kur te kujtoj me shfaqesh prane nje kishe, apo ulur ne nje nga stolat e salles aty brenda.Ka te beje kjo me ty apo me zanafillen?
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

burnt... Maska e ash
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Kur kaloj prane kishave nuk te mendoj kurre...Te jete blasfemi valle ?
    gone with the wind...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hapa dritaren e syve te mi, se bashku me mengjesin e mjegullt dhe provova te veshtroj ne largesi. Qudi edhe pse ishte mjegull veshtrimi im erdhi gjer tek ti...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

burnt... Maska e ash
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Nje dite me pare perjetova TE DIKURSHMEN...Me erdhi mire qe ai perjetim arriti te ty ashtu sic ishte. Por ti nuk e kuptove.Thjeshte e ndjeve. Mendove si gjithmone "ah sa i paqendrueshem eshte ky njeri!"...
    Disa gjera para se te vdesin, zbukurohen vetiu per te fundit here. Instinktivisht. Mes perpelitjeve te agonise papritur shfaqet e bukura, sic ishte dikur, si nje feksje, si nje flash i fundit, si nje kujtese per ate qe po iken.Ishte perpelitja e fundit, e paqellimshme, e natyrshme, e pafajshme...
    Ishte...nuri i vdekjes.
    gone with the wind...

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

Pezull

Kalendari shenon te njejten date. Akrepat e ores s'kane levizur fare. E njejta dhome pa ndricim, kafeja ka te njejten shije. Per dreq e njejta enderr cdo nate (sikur te mund t'i ndryshohej fundi!). Cdo gje ne vendin e vet, ne po ate vend qe para nje shekulli, te njejtet fqinje te merzitshem, edhe shitesi i marketit po ai. Pasqyra tregon te njejten fytyre.
    Kete nate do kthehem te fle me fytyre nga muri, i bardhe, i ftohte. Ndoshta, do mund ta ndryshoj fundin e endrres te pakten.
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Gjendja agregate

Citim Postuar mė parė nga Nanushja
    ne diten e sodit nuk ujam me ajo qe isha e gezuar dhe e lumtur.......sot thuaj valla qe jam sot jam e molisur ..........as veten me nuk po e njoh ........dhembja ,pikellimi ,lotet jane bere shoke te mi kete te marte ........nuk po kam force qe te vazhdoje me tutje ........jam mbetur si nje njeri qe qe e ka humbur shpirtin ,jeten dhe gje me te vlefshme ne bote DASHURIN.
    Ndryshimi i shpeshte i gjendjes agregate eshte dem per shendetin.
    Ne kete dite dua vetem te jap nje sugjerim: Mendoni vetem pozitivisht, sepse vet jeta eshte negative.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    Flm i nderuar Poeti ,per sygjerim e dhene do te kem parasysh...........

.Pershendeje
    Rina

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ahh,qfar dite kam has sot? banale,edhe pse dukej nje diell i fresket ne shiqimin e dritares time, posaqerisht une nuk e ndjeja ate freski nga, nga se kisha dhimbje koke as qe kam hyr ne internet tani me duket qe mora veten nje qik,para pak kohe,vellau me telefonoi nga gjermania me ftoi te jem atje per vitin e ri,(nemesin e tyre)po une iu pergjigja shkurt, thash se nuk me duhet viti i ri (as ketu e as ne gjermani)!! ashtu? eee tani po ekuptoi pse ndjen dhimbje ne kok?! mir u ndegjofshim moter, tung tung...
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ti mbrëmë nuk ishe me mua, mbrëmë nuk erdhe të më plotësosh zbraztësinë e shpirtit, edhe mbrëmë si shumë netë të tjera e fillova natën dhe e takova mëngjesin në vetminë time, pa ty pranë. Për qudi mbrëmë nuk të pash as në ëndërr, sikur të shihja zakonisht, ndoshta kjo sepse mbrëmë as gjumin gjumë nuk e bëra. Vallë mungesa jote në mëndjen time ndikoi që edhe gjumi mos të hyjë. Dhe si do të hynte në erresirën skëterrë që ikja jote e la pas vehtes, si ???

Faqja 7 prej 39 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •