Close
Faqja 6 prej 39 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 389
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Hajla, jam vella, por ne keto ēaste te veshtira per ty jam dhe moter, dhe mik, dhe mikeshe, dhe ta dua veē te miren.

Zot, dhimbja e trupit na verteton fundesine tone e dhimbja e shpirtit pafundesine tone. Kur na dhemb trupi e shohim qe sa te cenueshem jemi, e kur na dhemb shpirti e shohim sa afer njeri-tjetrit jemi e sa ndjenje e forte eshte dhembshuria per dike.

Hahahahhahah , epo kjo te qeshesh qe pa gdhire , e te derdhec kafene , Zogush me ke borxh nje kafe .

Ne fakt dhe mua me dhemb trupi sot ..........
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ndersa po shfletoja ca faqe te nje cepi te "Little Albania" ma shpifi forma ne te cilen ca njerez qe deri para ndonje viti s'kane patur as buke te hane,dalin e me filozojne duke dashur te nxjerrin ne pah tere bagazhin qe kane...shijet e tyre muzikore,literare,politike(...)perdorin vetem klasiket e aprovuar nga shoqeria,per veprat e tjera s'kane aq formim e force shpirterore per te ja aprovuar vetes pale te tjereve.Si quhet kjo?Siperfaqesi?
    Kjo eshte nje nder format me te bukura per te pare se per cilin nga ne civilizimi eshte nje fenomen i ri(qe mundohen te ja shprehin dhe eres me ato copa kulture qe mund te kene marre sa ketu-sa atje),dhe cili ka lindur ne nje familje ku parimet e civilizimit mund te kene lulezuar kohe e kohe me pare.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ehh, qme vret mendja te jem atje... ku nuk jam tani,
    ne mesin e tyre...)!(Te djalit nuses e nipes,motrave tezes dajve axhallarve,si dhe nga miq e dashamir mbren nje shoqerie...)!
    ku jo te gjith, mund ti pershendes vetem nepre telat e celularit,alo alo..ku vetem zeri ndegjohet, dhe shum here ndodh qe nuk e njofim as zerin e njeri tjetrit!...nga lidhje te dobeta, nderprerje te qpeshta,sa shummm ndjej emoncione...mbaroi me fjalen e fundit duke ua then tung tung)!
    ( sa shuummm do doja, te jam ne mesin e juaj)?..

tung tung nga une kn!
    tfala, ndjej mungesen e juaj)!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Ishte bukur. Ti xixelloje qetesisht zbehte ashtu si parku me peme te vogla qe dukej nga dritarja jote, i zbukuruar me drita. Por ti nuk shkrepje, nuk vetetije. Nuk frynte era e terbuar dhe nuk bubullinte asgje. Deti nuk i ngrinte me dallget e zerave. Qetesi. Por une dua stuhine tende. Ulurimen e eres ne dritare qe me mbeshtjell, zjarrin e pasionit qe me perfshin e me nxeh. Ndersa ti vetem xixelloje qetesisht i kenaqur, ne nje tjeter park.
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    he,ndihem si fajtore qe ndava (Binaket) Leten e mora, Vjosen e lash?!
    skur ndjeva keqardhje? kur une i dua te dyat nje soj,ama Vjosa, eshte me e zhvilluar dhe po e mundon Leten (Violeten)duke ia marr lojrat asgje nuk don ti lene kesaj,shike si thmi qe eshte don te dominon,nuk e kuptoi kete ide se si lind ne trurin e njeriut? qoft dhe te femijes akoma 2 vjeqe! si te till, nuk e dua dominimin per kte shpesh kam ren ne konflikt me Burrin, dhe njerzit per rreth,me duket tejet banale kjo, per (dominuar)!

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    fundviti, 2005

Gjithmonė shpresojmė se viti tjetėr do tė jetė mė i mbarė se ky. Gjėrat e bukura ndodhin vetėm nė mendjen tonė; realiteti ėshtė tmerrėsisht i poshtėr. Po, edhe unė kam njė dėshirė... veēse... e di qė nuk do tė realizohet. Megjithatė, asgjė s'mė ndal tė dėshiroj. Ashtu si thashė mė heret, gjėrat e bukura ndodhin vetėm nė mendjen tonė...

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Prape Krishtlindjet. Perseri i njejti mall per dike qe nuk e njoh. Nuk di as nese ekziston nje person i tille.
    E duke shtypur ndjenjen time, perkedhel floket e njeriut tim te dashur, qe kurrsesi nuk do ma kuptonte kete mall, perderisa ai eshte aty. Ky mall duket i pakuptimte, po mua me mungon dikush sonte.
    Festimet, dritat me shume ngjyra, te qeshurat... ma shtojne akoma dhe me shume mallin e ketij personi misterioz qe as nuk ekziston....
    Ai duhet te ishte ketu....
    Por une do te hesht si gjithmone se nuk dua te trishtoj syte e bukur te njeriut qe e dua shume........
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Mengjes i ftohte..kembet e zbathura e bluzja e holle qe kam veshur, bora jasht apo boshsia e mbushur me fytyra "te panjohura" me bejn ta ndjej deri ne palce kte te ftohte..?Jane Krishtlindjet,e gjith c'mi kujtoi ishte data ne kendin e ekranit .Sa me mungon atmosfera festave! S'dua te mendoj me teper..
    Nje telefonate nga Shqipria...dhe sa e vogel po me duket cdo gje....Pse jeta varet ne nje fije peri?
    S'dua te shkruaj me per ditet e trishta..ku eshte fundi???

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Veshur kam bluzen tende.
    Bluza jote me rri e gjere dhe une mund te imagjinoj format e trupit tend, ne hapesiren boshe te bluzes qe s'e mbush dot. Mund te prek nje rrudhe te bluzes tende duke menduar se doren kam ne te tenden brinje. Luaj me rrudhat-brinje si te jem duke luajtur me nje fizarmonike dhe tingujt behen zera ne mendjen time.
    Kur melodia behet e plote, une ndiej sikur te kam veshur ty, te gjithin....
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    ka kohe qe nuk kam shkruar ne kete journal...vete fakti qe dita iken kaq shpejt, shqetesimet edhe mundimet e saj nuk te japin kohe per te shkruar...pastaj kam kuptuar..."pse njeriu shkruan vetem kur eshte i trishtuar?! dhe jo kur eshte i gezuar...dhe kuptova thjesht fakti per te gjetur pak mbeshtetje edhe te shfrysh kete merzitje mbledhur ne heshtjen vrarese brenda teje...

....tani marr fryme thelle...ndihem e lire, ndihem e lodhur...ndihem...e pushtuar!!!pushtuar nga vetvetja...moralet, ndjenjat, respekti, dobesia....
    ndihem kaq e dobet...ditet ikin, vitet ikin...dhe ja jeta iken...dhe thelle ne brendesine time, thelle ne kete shpirt te padorezuar, kam shpresa se nje dite do te perfundoj perseri me "ate"...ku shume gjera mbeten pezull...te pa perfunduara, te pa shpjeguara...ndihem konfuze...A eshte koha per mua te dorezohem?!
    jane momente ne jeten tone ku edhe pse mundohemi te behemi te forte...dhe i premtojme..."jo me lote" dhe ja ku shperthen...te shfaqen te gjitha para teje...perzjerje ndjenjash...pasiguria...Nuk mundem me te vazhdoj keshtu!!!...gjithmone kam arritur cfare kam dashur, por...por tashme...ndihem e pafuqishme, te duash, te vuash, te luash!!! Po i largoj te gjithe...dhe ndihem "Mean", nuk dua te lendoj perseri, apo te lendohem perseri!...
    Urrej veteveten...person i ndjeshem sikurse jam...
    Sa dua...sa dua...diku te mbeshtetem...fryme lehtas te marr...dhe te ndjej Siguri...ndersa rrahjet e zemres te degjoj...

Faqja 6 prej 39 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •