...Mbreme fjeta teper vone dhe si gjithmone u zgjova po heret.
S`e di ne fjeta apo thjesht pushova.Pas grillave te dritares nje drite makine me shqetesoi gjumin e mengjesit.Sa gjumelehte qe jam.As nje zhurme mize ne fluturim s`e duroj!Po qesh...
...Mbreme fjeta teper vone dhe si gjithmone u zgjova po heret.
S`e di ne fjeta apo thjesht pushova.Pas grillave te dritares nje drite makine me shqetesoi gjumin e mengjesit.Sa gjumelehte qe jam.As nje zhurme mize ne fluturim s`e duroj!Po qesh...
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Sot optimizmi mbush shpirtin tim..
Si sot gjashte vjet ndjeva boten nen kembet e mia, ndjeva ate qe vetem nje femer mund ta ndjej, pashe, preka, perkedhela, putha, ushqeva , u perkujdesa per femijen tim.
Perendesha ime erdhi ne jete pa mund pa dhimje, vetem me gaz, lumturi
Nqse do me pyesnin a e kam njohur lumturine do te pergjigjesha po . po pra po
Vec lumturi ndjen kur behesh nene, vec atehere je e bindur qe behet fjale per lumturi e asgje me pak apo me shume!
Perendesha ime erdhi ne jete me sy hapur, nuk mund ti pershkruaj ata sy ate veshtrim, ato docka te vogla qe me preken e bota u zhduket...
Ne ate moment cdo gje zhduket, ekziston vetem ti e foshnja jote...
se mos do te me shohesh balle per balle, deri tani ke statusin e qoshes...
Postuar mė parė nga ooooo
Ja kjo eshte ndjenja e vertete e nje nene.
Edhe 100 perendeshes se bukur . U befte e mire e e mencur si nena e vet.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga ooooo
Kjo eshte nje ndjenje e pa pershkura ,me vjen mire qe lumturia te erdhe por te jete kjo lumturi per gjithe jete qw do ta ndjesh,...................
Ne dymbedhjete pa pese perfundimisht vendosa te jap doreheqje nga ndjenja e te qenit moralist.
Deri te Molla e Kuqe!
E dashur
S`do shihemi per pak
Pak fare eshte ee
Por ne jemi mesuar
Te jemi bashke
Vetmia s`na nxe.
Kush tha vetmia ?
Kush ?
Ti je cdo cast ne zemren time
Une shpirtin tend mbush
Ja kemi hedhur gjithe Botes
Jam i lumtur qe te kam
E lumtur je dhe ndjen gezim
I vodhem Botes tere DASHURINE
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Asteraki
P.s jo te gjitheve ................
Ne nuk jemi hajdute ordinere
Jemi hajdute virtuale
Gjejme dashuri sa te duam
Nga lugu i saj kemi dale.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ha hhah shkova dhe erdhe fal Zotit nuk vdiqa hhahahah por gjitheqka eshte ne rregull..Flm per konsideraten e jua ndaj meje moter dhe gjyshe HajlaPostuar mė parė nga hajla
Rina
Krijoni Kontakt