10.07.06
U bė i gjallė. I vdekuri. Tashmė mund ta mashtrojė veē veten.
10.07.06
U bė i gjallė. I vdekuri. Tashmė mund ta mashtrojė veē veten.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 10-07-2006 mė 03:35
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
10.07.06, pasdite
Ēfarė mė bėn qė sėrish ta lėshoj atė kėngė?
Gjithmonė mė bėn tė ndihem edhe mė keq se ē'jam... Po, pikėrisht ajo kėngė.
Nė heshtje do tė mundohem ta pėrballoj edhe kėtė, sikur gjithė kėto vite.
Mė lini tė qetė nė heshtjen time...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Postuar mė parė nga ash
* * *
Kohet e fundit kam mesuar te bej lojen e litarit,sa me shume qe une rri drejte,me koken lart,aq me shume i aderon kembet e mia prej ekuilibristeje.Qenka loje e bukur loja e djallezise![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_
.........................ne mendimet e mia te lodhura, per disa caste sot ketheva kohen mbas, tek mendja ime pershkone rrugen e larget te memorjeve e ndjekur na mbase nga zemra ime qe si nje krijese nejmijevjecare e pavdekshme e pa coptueshme ecte mbas saj, duke mbledhur ne brendesi lumturite dhe hidherimet e asaj rruge qe sa e shkurter dukej tani.
Kujtesa ime u ndal ne nje cast qe tashme i perket memorjes se larget, u ndal pikerishte ne ate vend qe shume shpirtra gjejne prehje qetesuese, qe shume dashuri jane perkedhelur nga vala e tij , u ndal tek ai bregdet ku qendronim une e ti. Kujtimi qe kam eshte nje simbol qe ti me dhurove ne formen e unazes, por si ti dhe une dinim shume mire s'ishte thjesht nje ritual traditor por kishte me shume , ne formen e atij rethi ishin ulur kembekryq BESIMI-DASHURIA-PERJETSIA te kapur dor per dorre per te mos u shkeputur me , ndoshta duhet te gezohesha ndoshta duhet te qaja ndoshta ...eh sa shume ..ndoshta. Te veshtrova ne sy dhe nuk e di pse shpirti mu shtrengua, nuk e di pse ate reth e veshtrova me lote ne sy , nuk e di ............................
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Te pashe .
U c`malla.
Nuk kerkoj dot me shume.
Kaq lejon virtualiteti i poshter.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ajo ishte ketu dhe iku. Une mbeta duke i numeruar ditejavemuajvitet e kaluara se bashku. Une po vazhdoj te numeroj.
Deri te Molla e Kuqe!
sot vendosa te mos shkruaj me sepse mendimet i kam te lodhuraPostuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_
natene mire shpirt
endera ime pa mbarim...........
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Jete e felliqur, kur do me lesh rehat, nuk kerkoj shume, vetem mos u merr me mua o jete.
Perse ma nxjerr nga hundet gezimin qe me fal!
A thu nuk ke te tjere...
Lashe vajzen te semure dhe vrapova , por e kote .
Me mire po shkoj ne farmaci
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Me kane mberthyer krahet e mosdijes dhe heshtja e dites se sotme puth doren e merzise si per te vendosur ate paqe aq te kerkuar e te pakuptimte ne te njejten kohe. Mesa duket java qe iku si dhe ajo qe po vjene mbartin verberine e pluhurit dhe te njejten fytyre te lageshtise se sforcuar qe pertypet mbasditeve te qytetit.
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Krijoni Kontakt