Close
Faqja 35 prej 39 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 389
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_
    ja pra dhe kjo dite eshte nje tjeter faqe e romanit te jetes sime , si gjithnje pres qe personazhet e ketij romani te behen dy , u lodha duke qene protagonistja e veteme ....por ja qe nuk eshte e mundur edhe pse kete roman duhet ta shkruanim bashke por ja qe nuk ish e thene diku, dikur, dikush vendosi pameshirshem faqet e jetes sime dhe tende ti grisi pergjthnji.....
    ne librin e jetes sime mungon ti , por si gjithnej ne enderat e mia une ty te lexoj cdo faqe, dhe ti me degjon i heshtur e ndjej qe shpirti jot vuan sic vuan dhe zemra ime vuan sepse ky roman nuk duhet te ishte me ngjyren bardh e zi por duhet te ishte me ngjyrene drites e te lumurise qe bashke do te perbenin ylberin tone te dashurise..............
    shume bukur

eshte dhunti te kesh mundesine te deshifrosh ndjenjat dhe emocionet ne vargje dhe ne gjuhe te kuptueshme per te gjithe njerzit ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga ooooo
    Ndihem e lodhur, shume e lodhur...,
    Dua ta nge telefonin kur te dua, e jo kur duhet...
    Bote e felliqur

Ta qaj hallin. E di si ndihesh. Kam kalamaj vete.Po mos u merzit se jeta nuk eshte e poshter vetem me ty, por me te gjithe. Vetem ata qe jane te forte e perballojne. Te tjeret hane nje cope buke dhe flene, ose shtrihen dhe shohin telenovela.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Parandjenjat flasin vete, por vetem me mua.Dialogoj shpesh me memorien time
    ne gjuhen e te menduarit.Mbreme s`njoha asnje.Nje mbledhje e pakuptimte.Po une cfare kerkoja aty?Puna te lidh me lloj rrace njerezish.Te shumengjyrte.
    Perjashta me prisnin DY ENGJEJT E MI TE BARDHE.
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    06.07.06

Teper afer. Aq sa me behet sikur ia ndjej pranine. Pranine e neveritshme.
    Jam rikthyer ne loje. Tash mund te flasin sa te dojne. S'me le pershtypje aspak.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Ngjyra e re e restorantit tone kishte dale jashtezakonisht magjepsese.Klientela e vjeter i buzeqeshte pastertise dhe ushqimit perfekt.Ndersa klientela e re mezi pret te rikthehet.Ishalla shkon mbare cdo mund qe ben im shoq, sepse ka me te vertete nje shpirt te bukur dhe nje zemer floriri te bardhe.
    Sa here shkoj aty,syte e mi ndalen tek e njejta pikture varur ne mur perballe tavolines se zakonshme ku ulemi mbremjeve.Dua ta kem ate pikture kudo qe te shkoj,sepse aty derdhet ndjenja e artistit anonim..."Nje cift qe puthen nen cader,
    tek bie shi-mbi uren qe lidh enderrat e dashurise!"
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

sot dielli lindi nga lindja...
    Eshte dite e bukur mes njerzve e detyrimeve te shemtuara, s'ka gje une ndihem mire e kjo ben te ndihen mire edhe ata qe me duan...
    Per sot me mjafton, neser dite e re ,kismet i ri....
    Dergoj puthje ne univers e kush i kap i kapi...
    E di qe dikujt nuk i shpetojne se universi eshte cerdhja jone...

GONE Maska e Reaa
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Tere paraditen e enda me kot, erdha ketu te lexoj per te tjeret ndoshta sa per te haruar gjendjen time.......

E hena eshte larg, shume larg plot 48ore, po theni se nuk jemi femije..
    Kush tha qe eshte e vertete???
    Une dua te jem femije, tekanjoze nga ato qe qajne kur nuk marrin ate qe duan...

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    S'di ti pershkruaj ndjenjat e mia sot...
    Me dhembin shputat, beli, shpatullat...aq sa here here me duken si te mpira, e duhet ti leviz vazhdimisht qe ti ndjej. Qepallat po me rendohen dalngadale. Prehje eshte mendimi, se pas pak do zhytesh ne erresire per tu perkedhelur endrrash ne krevatin qe pret zhubravitur nxitimit te mengjesit.
    Sot ishte dita ime, e vetmja kur s'me lejohej modestia me thane..
    Perqafime, urime, lot, buzqeshje..foto, kapele, lidhsa te kuqe..zhurme dhe melodi, prap une ne vrap per diku..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    I guess te ecesh mbi nje litar te tendosur ka disavantazhet e veta,kuptoj ne nete si kjo qe te qenit konstant ekuilibriste po me lodh shpirterisht.Nuk e di nese eshte ekuilibri qe me duhet te mbaj per te mos rene ne ekstreme qe po me ezauron apo idea qe lumturine njerezit e gershetojne me nje mungese ekstremesh...dhe te mendosh qe une thelle ne sub-koshiencen time s'mund te jetoj ne nje bote te sheshte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 07-07-2006 mė 18:30
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 35 prej 39 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •