shume bukurPostuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_
eshte dhunti te kesh mundesine te deshifrosh ndjenjat dhe emocionet ne vargje dhe ne gjuhe te kuptueshme per te gjithe njerzit ...
shume bukurPostuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_
eshte dhunti te kesh mundesine te deshifrosh ndjenjat dhe emocionet ne vargje dhe ne gjuhe te kuptueshme per te gjithe njerzit ...
Postuar mė parė nga ooooo
Ta qaj hallin. E di si ndihesh. Kam kalamaj vete.Po mos u merzit se jeta nuk eshte e poshter vetem me ty, por me te gjithe. Vetem ata qe jane te forte e perballojne. Te tjeret hane nje cope buke dhe flene, ose shtrihen dhe shohin telenovela.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Parandjenjat flasin vete, por vetem me mua.Dialogoj shpesh me memorien time
ne gjuhen e te menduarit.Mbreme s`njoha asnje.Nje mbledhje e pakuptimte.Po une cfare kerkoja aty?Puna te lidh me lloj rrace njerezish.Te shumengjyrte.
Perjashta me prisnin DY ENGJEJT E MI TE BARDHE.![]()
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
06.07.06
Teper afer. Aq sa me behet sikur ia ndjej pranine. Pranine e neveritshme.
Jam rikthyer ne loje. Tash mund te flasin sa te dojne. S'me le pershtypje aspak.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Ngjyra e re e restorantit tone kishte dale jashtezakonisht magjepsese.Klientela e vjeter i buzeqeshte pastertise dhe ushqimit perfekt.Ndersa klientela e re mezi pret te rikthehet.Ishalla shkon mbare cdo mund qe ben im shoq, sepse ka me te vertete nje shpirt te bukur dhe nje zemer floriri te bardhe.
Sa here shkoj aty,syte e mi ndalen tek e njejta pikture varur ne mur perballe tavolines se zakonshme ku ulemi mbremjeve.Dua ta kem ate pikture kudo qe te shkoj,sepse aty derdhet ndjenja e artistit anonim..."Nje cift qe puthen nen cader,
tek bie shi-mbi uren qe lidh enderrat e dashurise!"
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
sot dielli lindi nga lindja...
Eshte dite e bukur mes njerzve e detyrimeve te shemtuara, s'ka gje une ndihem mire e kjo ben te ndihen mire edhe ata qe me duan...
Per sot me mjafton, neser dite e re ,kismet i ri....
Dergoj puthje ne univers e kush i kap i kapi...
E di qe dikujt nuk i shpetojne se universi eshte cerdhja jone...
Tere paraditen e enda me kot, erdha ketu te lexoj per te tjeret ndoshta sa per te haruar gjendjen time.......
E hena eshte larg, shume larg plot 48ore, po theni se nuk jemi femije..
Kush tha qe eshte e vertete???
Une dua te jem femije, tekanjoze nga ato qe qajne kur nuk marrin ate qe duan...
S'di ti pershkruaj ndjenjat e mia sot...
Me dhembin shputat, beli, shpatullat...aq sa here here me duken si te mpira, e duhet ti leviz vazhdimisht qe ti ndjej. Qepallat po me rendohen dalngadale. Prehje eshte mendimi, se pas pak do zhytesh ne erresire per tu perkedhelur endrrash ne krevatin qe pret zhubravitur nxitimit te mengjesit.
Sot ishte dita ime, e vetmja kur s'me lejohej modestia me thane..
Perqafime, urime, lot, buzqeshje..foto, kapele, lidhsa te kuqe..zhurme dhe melodi, prap une ne vrap per diku..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
I guess te ecesh mbi nje litar te tendosur ka disavantazhet e veta,kuptoj ne nete si kjo qe te qenit konstant ekuilibriste po me lodh shpirterisht.Nuk e di nese eshte ekuilibri qe me duhet te mbaj per te mos rene ne ekstreme qe po me ezauron apo idea qe lumturine njerezit e gershetojne me nje mungese ekstremesh...dhe te mendosh qe une thelle ne sub-koshiencen time s'mund te jetoj ne nje bote te sheshte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 07-07-2006 mė 18:30
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt