.............Sa me shum poezi lezoj, aq me shum po "lotoj"..........
.....Sa me shum poezi qe shkruaj, aq me shum me bejn te vuaj........
hajla,
.............Sa me shum poezi lezoj, aq me shum po "lotoj"..........
.....Sa me shum poezi qe shkruaj, aq me shum me bejn te vuaj........
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
-Ndjenjat derdhen mbi pentagrame fantazmash lekurebardhe.Qellimi i ketij mesazhi te mendafshte do shkrihet bashke me lakuriqesine e ndjenjave te grimcuara me dhembe diku neper netet e afshit tone shpirteror.-
Postuar mė parė nga ooooo
Rruge te mbare e te na vish perseri.
Atdheu te pret. Dhe jo vetem Ai.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
te pashe sot...me flet thuase asgje s'ka ndodhur...une nuk mundem as te te shoh;me dhemb edhe shikimi...nuk them se te dua me;e ke vrare ate ne mua;e ke vrare edhe respektin edhe dashurine per ty...nuk them se kam ndalur se menduari per ty;them vetem se kam ndalur se menduari se sa i mire qe je per mua...vetem nje gje e dij sot: do te doja te te harroja, te harronin te gjithe se ishim "NE" dikur...
Sot Dielli shkelqen, ashtu si edhe shpirti im nga lumturia.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
...larg dhe afer jemi
na bashkon nje yll...
Keto fjale te nje kenge te vjeter shqiptare me vijne ndermend...
ja pra dhe kjo dite eshte nje tjeter faqe e romanit te jetes sime , si gjithnje pres qe personazhet e ketij romani te behen dy , u lodha duke qene protagonistja e veteme ....por ja qe nuk eshte e mundur edhe pse kete roman duhet ta shkruanim bashke por ja qe nuk ish e thene diku, dikur, dikush vendosi pameshirshem faqet e jetes sime dhe tende ti grisi pergjthnji.....
ne librin e jetes sime mungon ti , por si gjithnej ne enderat e mia une ty te lexoj cdo faqe, dhe ti me degjon i heshtur e ndjej qe shpirti jot vuan sic vuan dhe zemra ime vuan sepse ky roman nuk duhet te ishte me ngjyren bardh e zi por duhet te ishte me ngjyrene drites e te lumurise qe bashke do te perbenin ylberin tone te dashurise..............
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
po pres oren 12.00 te nates. dhe s`dua qe te me gjeje ne gjume.
Kam bere nje premtim prandaj.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ndihem e lodhur, shume e lodhur...,
Dua ta nge telefonin kur te dua, e jo kur duhet...
Bote e felliqur
.............. jo sot
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Krijoni Kontakt