Close
Faqja 33 prej 39 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 389
    marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    ...Dhe kur tė bėhem shkrumb e hi,
    prap tė dua - nėnė Shqipėri!
    Deri te Molla e Kuqe!

Zhgenjim dhe vetem zhgenjim...
    Kjoeshte ndjenjaqe me mbizoteron sot,pak rendesi ka pse ,ndoshta eshte faji im qe mendoja se ......

Citim Postuar mė parė nga 2043
    Nuk e di se cdo behet sot, por neser jeta ime do te jete ndryshe.

Te uroj te jete me e mire se e kaluara,e imja nuk eshte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sa bukur hapet qielli pas shiut.
    Ta ka enda ta shikosh.
    ......................dhe ta prekesh.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga ooooo
    Te uroj te jete me e mire se e kaluara,e imja nuk eshte
    Mike e nderua, cfare po ndodhe keshtu me ty qe zhgenjimi ka bere shtepi ne zemren tende!?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ndjenja ime, sa afer ndihem me ty'edhe pse? udhet me ngushtohen ndojhere!edhe pse, reja ma nxen diellin,edhe pse? shi bie mbi mua,e kur gjerat nuk shkojn dhe aq!,
    por gjithnje ty te mbaj (pran)ndjenja ime,pa ty s' do ekzistoj!

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Shumėkush ,do tė thoshte : I lumi unė! E unė !!!? Unė vetėm rri i heshtur … ende i ngarkuar me tė njejtat mendime :
    “ Kam harruar tė tė pyes , nėse vallė tė kam lėnduar …… ?? E di qė mendimet e mia kanė paraparė edhe baticat e zbaticat ..??E sikur tė dije tė ma lexoje mendjėn do tė mė kishe pranė qėmoti !! Por , nuk qelin lulet vetėm njė ditė pasi t’i mbjellėsh , Jo!
    Jam i vetėdijshėm se edhe unė do tė vuaj shumė … Por asgjė tė mirė nuk pres , jo . Edhe pse nuk jam pesimist , e ndjej qysh tash sa shumė mė mungon ēdo fije e flokut tėnd …
    Shpesh e pyes vetėn nėse do tė kuptosh ndonjėherė, ēfarė kam dashur nga ti??? Nuk dyshoj nė aftėsinė tėnde pėr kėtė por druaj nėse unė kam gabuar nė shprehjen time , andaj …..”
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Dhe per mua dyert mbeten hapur ndersa per te tjeret mbyllur.Zjarri qe kaloi zgjati shume kohe e shtellungat e tymit me shume madje.Ndoshta ka mbetur aroma mureve pasi sahere hyj me ngjallen kujtimet.Nuk ka mbetur asgje dhe askush nuk ka si te kete ambicionin per te djegur dicka qe eshte djegur.Prandaj qe celesat i kam un e si intereson askujt asnje kopje ,thjesht nje ndertese e braktisur.Qe te provoj dhe njehere emocionet e dikurshme me duhet te ringrihem,te krijoj nje realitet aktual duke mos vajtuar per te kaluaren dhe patjeter do te ndodhe dhe njehere.Por me ndryshimin e vetem qe zjarrefikesit do ta gjejne rrugen me shpejt

Sa me e bukur do te kish qene bota sikur te gjitha ata qe duheshin, te fluturonin sebashku ne qiell ,per te mos e ndyre dashurine e tyre me vrere te vrerosura te njerezve te etur per nje shok prane,e qe nuk e kane dot.
    E di qe muret e kesaj dashurie vijne ende era tym dhe nuk kane nevoje per zjarrfikse, ato te perlotura premtojne se nuk do te ndizen me kurre,dhe veten kot mos e trishto duke pare gjithe diten shtellungat e tymit te varura ne muret e kalbeta te dashurise sone e mos e enderro ate zjarr te dikurshem ;a mund te kete me zjarr aq te madh ne nje germadhe te kalbesinash djegjeje edhe nese do te hidhet mbi te benzine e cfare te duash vete ai kurre nuk do te jete aq i madh sepse nuk ka mbetur me c'te digjet.Ne se kalon andej nga muret e shtepise se mallit tim dhe sheh se une qesh,e kendoj me hare dhe tjeter shtrengoj ne krah mos medo se jam e lumtur ,me te nxira i kam muret e zemres se ty dhe i kam kaq te larta sa shpesh i hedh cte mundem per ti vene flaken me pas e per ti djegur njehere e pergjithmone dhe ende ne djegije jane ,e kam mbyllur ate dere sepse nuk dua te dale tymi ngado le te digjet e le te shuhet ashtu brenda.Vetem nje ofshame do te leshojene ato mure malli ''Shume arrite te lendosh brenda kesaj shtepije zemre por dije se nuk ti hap me dyert ajo kurre''

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    un i gjo nuk kuptoj nga ju te pervlumit. un po desha njonen dhe me jep truni as pys fare shkoj e takoj e konsumoj care kam me konsumu ene kaq. me up e puf vallahi skom nermen me smur vedin.

po sma vari e sme don mo hajd bab per qaf krrab. po un them se kjo qe ju bon ju me vujt nuk o dashni o kapricio o inat o xhelozi o si pun kunnje e ngul ntru
    no glove no love

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Mike e nderua, cfare po ndodhe keshtu me ty qe zhgenjimi ka bere shtepi ne zemren tende!?

U prish per pak kohe porta, po une hyj tek te fortet.

Pershendetje atdheut te cilin po e le perseri...

Faqja 33 prej 39 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •