Sa trishtim sonte kjo nate shpirti im e ti mungon ....,por zerin tend e ndjej qe nga larg,kerkon te me mberrij ketu ne fund te kesaj proze ku jam vetem me mallin per ty.Qendroj prane dritares dhe shoh floke debore qe bien e me ngjajne me copeza letre qe si mora kurre nga duar te largeta por mos u merzit zemra ime do te vij shpejt,do ti puth ato duar vetem prit dhe pak.....Je ti ne brinjet e djegura te mallit tim.Ne avujt e nxehte te imagjinates sime.Cdo qelize e trupit frymemarrje ka kujtimin tend.Kujtim qe me mbyll ne muret e qelqta te syve te tu te gjelber.Dhe jam aty zemer ne cdo cast te jetes tende,ne cdo ore te dites jam prane teje.Nuk je vetem,kujto ditet kur dilnim bashke dhe ke per ta ndjere pranine time.Ashtu sic ndjej une pranine tende ne cdo deje te trupit,ne cdo hap qe hedh,ne cdo vend ku rri.Ashtu sic ndjej une buzet e tua te prekin te miat ne endrra pa fund.Dhe me eren perkedhelem,e me duket se ndjej duart e tua te me pushtojne te tere trupin.Dhe me nje dritherime ankthi futet ne trupin tim deshira per te te patur prane.Te etur syte e mi per te pare fizionomine tende qe ne performance derdhet pertej hijes.Permes vija-lotesh te kuq zemra lexon emrin tend brenda saj.Cdo dite je me mua,here duke u shtrenguar perdore e here duke bere te turpshmit e duke u larguar paksa nga njeri-tjetri,por jo shume.Eren tende e ndjej si fllad mengjezi dhe nuk ngopem me te.Cdo nate fle me endrre se te kam prane.Eshte bukur te enderrosh duke shpresuar.TE DUA.
Krijoni Kontakt