Close
Faqja 31 prej 39 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 389
    i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60

Nate Dimri

Sa trishtim sonte kjo nate shpirti im e ti mungon ....,por zerin tend e ndjej qe nga larg,kerkon te me mberrij ketu ne fund te kesaj proze ku jam vetem me mallin per ty.Qendroj prane dritares dhe shoh floke debore qe bien e me ngjajne me copeza letre qe si mora kurre nga duar te largeta por mos u merzit zemra ime do te vij shpejt,do ti puth ato duar vetem prit dhe pak.....Je ti ne brinjet e djegura te mallit tim.Ne avujt e nxehte te imagjinates sime.Cdo qelize e trupit frymemarrje ka kujtimin tend.Kujtim qe me mbyll ne muret e qelqta te syve te tu te gjelber.Dhe jam aty zemer ne cdo cast te jetes tende,ne cdo ore te dites jam prane teje.Nuk je vetem,kujto ditet kur dilnim bashke dhe ke per ta ndjere pranine time.Ashtu sic ndjej une pranine tende ne cdo deje te trupit,ne cdo hap qe hedh,ne cdo vend ku rri.Ashtu sic ndjej une buzet e tua te prekin te miat ne endrra pa fund.Dhe me eren perkedhelem,e me duket se ndjej duart e tua te me pushtojne te tere trupin.Dhe me nje dritherime ankthi futet ne trupin tim deshira per te te patur prane.Te etur syte e mi per te pare fizionomine tende qe ne performance derdhet pertej hijes.Permes vija-lotesh te kuq zemra lexon emrin tend brenda saj.Cdo dite je me mua,here duke u shtrenguar perdore e here duke bere te turpshmit e duke u larguar paksa nga njeri-tjetri,por jo shume.Eren tende e ndjej si fllad mengjezi dhe nuk ngopem me te.Cdo nate fle me endrre se te kam prane.Eshte bukur te enderrosh duke shpresuar.TE DUA.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "E vogel e gjyshes, u ben nje vite(01) qe isha pran teje,ky muaj qeshori, po mi rikujton ditet me te lumtura me ty e sot?sot veqse zerin ndegjoj, neper-mes shtyllave telefoni me mija kilometra l-a-r-t....ah,kjo zemer sa shum kerkon durim...perse "valle" u dashka keshtu?!
    ...Vjershat e tua radhitur...Ishte dashur ti shof ne syt e tu magji
    Fjalet qe mi thua,nje e rritur s'do dije ashtu si ti!

..Sa shum po me mungon buzeqeshja jotemalli me eshte bere BJESHK e vogel e gjyshes FOERTES..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 18-06-2006 mė 16:11
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

sot nuk jam as e merzitur as e gezuar, jam thjeshte bosh!

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Une me nuk do te shkruaj ne Ditari i Ndjenjave, sepse une me nuk perjetoj dhe nuk ndjej asgje, as edhe acarin e dimrit, sepse zemra ime eshte me e ftohet se akulli, nuk e ndjej as eren e forte te veriut, sepse ererat me te forta me fshine gjithecka nga kujtesa ime, nuk i ndjej as rrezet percelluese te diellit, sepse jam teresisht i djegur dhe nuk ka cfare te digjet me ne mua. Nuk e ndjej as aromen e luleleve, sepse e vetmja lule se ciles ia thithja aromen tashme eshte tretur ne pakthim...
    po te kujtoj vargje te sjella nga ty ne forum:

''Mos u ngrys prej deshperimit
    nese jeta te genjen
    Hesht ne diten e mundimit
    Rishtas dit e gazit vjen''..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga ooooo

heeem......problem mbushja !
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Dje kalova shume bukur
    Vetem se sa erdha ne shtepi ne oren 20.30. rrashe e fjeta tulle , se isha teper i lodhur.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga ooooo
    Ehhhhhhhh moj mikja ime e nderuar. Bosh dhe serish bosh jam edhe une, dhe kurrnjehere te ndjehem i mbushur me ndjenja, me gezim, me lumturi. Perkundrazi jam i mbushur vetem me nje gje, me LOTE qe me nxene gushen....
    Po ti c'pate keshtu me kete boshllekun tend??
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Po ti c'pate keshtu me kete boshllekun tend??

Kush jeton larg atdheut e ka te pamundur te jete gjithmon plot....
    Guri i rende ne vend te vet, thote populli yne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sa kohe e bukur sot ?!
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Sot qava dhe qesha, me Fotot e Tua. Princesha ime Fortes
    ah,e gjysheso zemra po me digjet, malli veq vjen eshtohet per ty'e kam mbushur banesen me foto te tua, po nuk me bejn pun SE,pase nuk ndjej frymen tende foshnje,pase nuke shijoj ngrohtesin tende valnuk po te ndegjoj zerin, duke qeshur as duke qar.
    e"Ti engjullusha ime, e shtrenjta e gjyshes me eshtrenjta e kesaj BOTE je Ti per mua sa shum te dua sa shum te mbaj ne zemer sa shuuuuum ndjej malll per ty
    ooo Zot si kishte ditur nana me t'veshur aq *bukur* si i kishe qitur doren ne faqe! duket se dhe ti po ndien mungesen e ndarjes ton,mungesen ete te gjithve antarve.... Duket se zemra jote e vogel, don me qit diq nga goja, me duket se fotoja jote po me fol, po po.. ajo po me fol!
    po me buzeqesh,po me veshtron,me syt plot shkelqi
    veq zerin si s'po te ndegjoja,e sikur nuk po ngopem me foton tende, fotogjene sa emrekullueshme me dukesh e vogel e gjyshes,sa e shkathet,sa e rritur,si lisi ne bjeshke, e bukur si dielli, si ylli, si hena,sa bukur te kishte veshur nena
    e vogel egjyshes ua more anen te tjerve...Tani me ty dua te krenohem per hera... Ty'te erdhi radha, qe ti gezosh te gjitha.Ti endrra ime.
    Ti Gezove LIRIN Ti do ta Gezosh Ardhmerin Ti e Gjyshes FORTES

Nga Zemra te Pershendes
    e Jotja Gjyshe
    Kumria.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 31 prej 39 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •