Close
Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 389
    Anėtare e regjistruar Maska e ony
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    -bosh-
    Postime
    33
    laguna blu ne gabime drejtshkrimore bejme shume, por ne forum dhe me teper ngaqe nxitohemi, apo nuk u veme veshin ca themi . Thjesht me shqeteson fakti kur njerezit kapen ne disa cingerima per te tentuar te mbrojne nje pikepamje te tyre. Besoj se keto nuk jane bazat e diskutimit te frytshem, asgje me teper.Ky ditari eshte krenar qe mban ne te shenime dhe mendime te kaq shume ngjyrave, ideve, bindjeve, vendndodhjeve.....E kush nuk do ishte?
    Njerėzit qė janė nė gjendje tė njohin bukurinė, nuk plaken kurrė.

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Ekuivoke tė paqena

Nuk e kisha posaēėrisht as me ju e as me blue-sky, thjeshtė po kėrkoj pak tolerancė e dashamirėsi nga tė gjithė. Jemi njė sofėr apo jo?

Pėrzemėrsisht i Juaji

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga ony
    Moderatoret perpiqen te ushtrojne pushtet. Por a kane vertete te drejten e ketij veprimi??!!! Nuk qendron fuqia ne presion te germave e fjaleve, por ne forcen e argumentimit dhe dhenien e idese...Sa keq me vika! Korigjojne dike dhe bejne te njejtat gabime qe pretendojne se dine me mire. Thjesht nje bindje superioriteti? Jo jo kam pershtypjen thjesht te qenit me gjak shqiptari ne deje, te berit pjese e atyre "zemerthyerit shqipetare, fjaleboshet shqipetare" e sjellin kete autosugjestion apo narcizizem te tepruar. Pershendetje ditar ne ndonje dite tjeter ne vazhdim, sepse mesa shoh paskam shume mendime per te te dhuruar.
    Pafuqia jote per te nxjerrur dufin ndaj staffit te ketij forumi shfaqet ne forma margjinale,te cilat lejome te ta them,jane totalisht kalamanlleske.
    Ate cfare ke ti ndaj individeve te caktuar te staffit mbaje per vete,e as qe dua ta di se cfare eshte!!!!!Po pate gje ndaj mua personalisht,hajde,te mirepres...por si femer e lige s'te lejoj te na besh ketu.Une ne kete nen-forum nuk postoj si moderatore por si BLUE_SKY!

Se cfare shkruaj une ne ditar,jane punet e MIA.Te te them dhe dicka?Me lene totalisht te ftohte komentet e te tjereve.Individe si puna jote me perforcojne idene e postimit tim fillestar.Te paska hidheruar keq jeta,merr ca saccharide dhe zbardhi dhembet jetes,ndoshta ta shperblen dhembe-zbardhjen jeta!

P.s.Mundesisht,ankesat e tua ndaj njerezve me te cilet ke inat ne staf beji nen nickut tend fillestar
    Une mund te veproj dhe totalisht ndryshe,mund ti pyes koleget se kush ka ndonje historik me ty dhe keto llapa-ēapjet e tua te ja postoj direkt marresit.Keshtu kuptohet dhe kush je,dhe cfare do.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 12-06-2006 mė 09:15
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anėtare e regjistruar Maska e ony
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    -bosh-
    Postime
    33
    Kenaqesi te komunikosh pa mosmarreveshje..........
    Njerėzit qė janė nė gjendje tė njohin bukurinė, nuk plaken kurrė.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sa te mencur qe jemi ne shqipot , seriozisht e kam .. me nje fjale po "meditoj" dhe lexoj.
    Te vene kufirin dhe ne mendimet , meditimet . Harrojne qe jetojme ne nje bote te lire dhe eshte e drejta e secilit te meditoj ashtu sic e ndjen. So vazhdoni meditoni dhe thuaje ate cka mendoni ketu , ne shesh t'burrave .
    Ah njerez njerez fake .... te shtirur gjithandej ....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ky eshte DITAR!Ti dhe askush i llojit tend NUK ka te drejten te cenoje mendimet e mia.U kuptuam?
    Dhe,para se te ju tregosh te tjereve cfare te shkruajne meso te shkruash SHQIP pa gabime ortografike!

Une mund te veproj dhe totalisht ndryshe,mund ti pyes koleget se kush ka ndonje historik me ty dhe keto llapa-ēapjet e tua te ja postoj direkt marresit.Keshtu kuptohet dhe kush je,dhe cfare do

I /e nderuar Blue_ skay! Nuk e di se ku e gjen forcen e argumentit ti, per te mbrojtur mendime te tilla , qe do cudisnin edhe ata qe nuk i duan shqiptaret.
    Sa per dijenine tende , une i prekas atij LLOJI te shqiptareve qe ndryshe nga Ti , nuk e shesin te jemen per pak e as per shume status. Por kjo eshte e drejta jote te besh me nenen tende si te duash. Kete nuk ke perse ta propagandosh si ndonje veper bamiresie. Mua thjesht me vjen keq qe paska ende shqiptare te tille.
    Une nuk e di nese jeni apo jo moderator dhe as ma ndjen fare per kete, por nuk e kuptoj presionin qe paskeni te drejte te ushtroni mbi anetaret e forumit qe marin kurajo te replikojne me ju.
    Nese mendoni se shkruani me mire se une shqip ne ditar, mund te ballafaqojme shkrimet tona per gabime ortografike dhe kryesisht drejtshkrimore dhe kjo do te ishte me te vertete nje teme interesante.
    Por kjo nuk do te perbente ARGUMENT per ato qe JU keni shkruar, te zeze mbi te bardhe.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga 2043
    I /e nderuar Blue_ skay! Nuk e di se ku e gjen forcen e argumentit ti, per te mbrojtur mendime te tilla , qe do cudisnin edhe ata qe nuk i duan shqiptaret.
    Sa per dijenine tende , une i prekas atij LLOJI te shqiptareve qe ndryshe nga Ti , nuk e shesin te jemen per pak e as per shume status. Por kjo eshte e drejta jote te besh me nenen tende si te duash. Kete nuk ke perse ta propagandosh si ndonje veper bamiresie. Mua thjesht me vjen keq qe paska ende shqiptare te tille.
    Une nuk e di nese jeni apo jo moderator dhe as ma ndjen fare per kete, por nuk e kuptoj presionin qe paskeni te drejte te ushtroni mbi anetaret e forumit qe marin kurajo te replikojne me ju.
    Nese mendoni se shkruani me mire se une shqip ne ditar, mund te ballafaqojme shkrimet tona per gabime ortografike dhe kryesisht drejtshkrimore dhe kjo do te ishte me te vertete nje teme interesante.
    Por kjo nuk do te perbente ARGUMENT per ato qe JU keni shkruar, te zeze mbi te bardhe.
    Te vjen keq te me parafrazosh cfare kam shkruar? Ti as qe ja ke idene me minimale te asaj qe kam shkruar,ndryshe s'do flisje budallalleqe te tilla.

Shqiperia,do ishte shume me rehat pa llojin tend...Shqiperine ti se do me teper se une.Ti e do me llafe,por me veprime ti me shoke jeni pjese e nje sistemi te korruptuar,nje sistemi ku cdonjeri nga ju te dashur provon 100 forma sesi e si ti lehtesojne xhepat memedheut(kjo e thene me eufemizma).Ti je prototipi i shqipetarit qe mbas ham-ham -it te patriotizmit s'ke asgje tjeter.

Tani,sa per te qartesuar ty dhe te tjere: une do vazhdoj te shkruaj ketu ate qe ndiej,pa perdorur asnje sistem inhibicioni...dhe mbahu mire per karrike pasi do kesh goxha material per te lexuar!

Dhe mjaft me ate fallsitet te shpifur,se na doli per hundesh...nuk behesh aspak interesant duke thene neper dhembe"i/e nderuara" e as duke perdorur formen"ju"!Ka plot menyra te tjera per te nderuar dike,thelbesorja eshte respektimi i opinionit te tjetrit.

Persa me perket je muhabet i kosumuar.Mbahu mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 12-06-2006 mė 12:52
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Moderatoret perpiqen te ushtrojne pushtet. Por a kane vertete te drejten e ketij veprimi??!!! Nuk qendron fuqia ne presion te germave e fjaleve, por ne forcen e argumentimit dhe dhenien e idese...Sa keq me vika! Korigjojne dike dhe bejne te njejtat gabime qe pretendojne se dine me mire. Thjesht nje bindje superioriteti? Jo jo kam pershtypjen thjesht te qenit me gjak shqiptari ne deje, te berit pjese e atyre "zemerthyerit shqipetare, fjaleboshet shqipetare" e sjellin kete autosugjestion apo narcizizem te tepruar. Pershendetje ditar ne ndonje dite tjeter ne vazhdim, sepse mesa shoh paskam shume mendime per te te dhuruar.

...

i dashur ditar

forumi si dicka me shume rregulla te shkruara dhe pjesmarje (aparente) te lloj-lloj njerzish dhe opinionesh, ne fillim te krijon iluzionin e dickaje te re, perparimtare dhe ideale, por nese mer pjese ne te nje kohe relativisht te mjaftueshme, e kupton qe eshte ne fakt thjesht nje pasqyrim dhe perfaqsim (sample) i realitetit nga buron, ku fatkeqsisht kompleksitetet dhe gjerat e ngjashme jo vetem qe kane perparesi, por behen praktika operimi ordinere, ky natyrshem penalltine e gjuan kush e ka topin, dhe rregullat i ben kush e ka fushen lol

keshtu i dashur ditar, packa se deshira per te ndryshuar per mire gjithshka eshte dicka sublime, nganjehere duhet pranuar realiteti dhe duhen ruajtur energjite per gjera me te vlefshme

Te ruajte zoti o ditar dhe te gjetesha gjalle heren tjeter

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Njerez te nderuar,

Ky eshte "ditari i ndjenjave" dhe jo ditari i zenkave te dites.

U lutem moderatoreve te vene fshesen e korrendit.
    When in Doubt, Act Stupid!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Shqiperia,do ishte shume me rehat pa llojin tend...Shqiperine ti se do me teper se une.Ti e do me llafe,por me veprime ti me shoke jeni pjese e nje sistemi te korruptuar,nje sistemi ku cdonjeri nga ju te dashur provon 100 forma sesi e si ti lehtesojne xhepat memedheut(kjo e thene me eufemizma).Ti je prototipi i shqipetarit qe mbas ham-ham -it te patriotizmit s'ke asgje tjeter.

Persa me perket je muhabet i kosumuar.Mbahu mire!

Ti mik/e nuk me njeh fare keshtu qe nuk ke se nga ta dish sa e dua une Shqiperine dhe sa kam bere une per te.Nuk te nderon sjellja prej dikujt qe flet nga maja e Olimpit. Zbrit ne Toke dhe mos na fol si profesor.
    Une jetooj ne Shqiperi, nuk e di se ku jeton Ti. dhe nuk jam pjese e sistemit qe permend zoterote. Ham-hamet e tua nuk dolen nga goja ime. Po te lexosh postimet e mia, do mund te kuptosh se nuk jam i stanit tend.

Me vjen keq qe u be ky debat ne kete teme, por nuk munda te rri pa i kthyer nje "xhevap" atyre qe mendojne se jane pronare te forumit, te memedheut dhe bile edhe te intelektit..
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •