Je tmerrėsisht inteligjente blu_sky pėr tė kuptuar natyrėn dhe origjinėn e vėrtetė tė problemeve shqiptare...Postuar mė parė nga Blue_sky
Je tmerrėsisht inteligjente blu_sky pėr tė kuptuar natyrėn dhe origjinėn e vėrtetė tė problemeve shqiptare...Postuar mė parė nga Blue_sky
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 10-06-2006 mė 19:06 Arsyeja: vėnje titulli
Ditari i ndjenjave....
Kujt t`i flas?!-Kesaj hapesire boshe ku germat do shuheshin shume shpejt,
si te pavlera?!
Te ndjesh dhe te shkruash,-veshtire ta pranosh...
dikush me sugjeroi dje (kur i thashe qe kam kohe qe nuk shkruaj ne ditar) qe te incizoj dicka ne vend te shkrimeve, dhe te mbaj ditar dixhital
ide e mire edhe per dembelat ose ata qe kane pune shume, plus qe ruan edhe emocionin e zerit![]()
Sot, sikur jam e zbrazet...ska as ndjenja ne mua;e shikoj veten nga nje largesi dhe nuk dua madje as ta sodis...sot do behesha nje tjeter; nje tjeter Une......, do kthehesha nja dy muaj me pare(kam qene e lumtur sot dy muaj) ; sot do kthehesha edhe ne Harrim vecse s'dua te jem Sot Ketu...
Postuar mė parė nga Blue_sky
.....................................
Zoteri ! (Zonje, Zonjushe) Keto ndjenja mund t`i mbanit per vete , brenda kokes suaj te vogel.
Dhe mos identifiko gjithe shqiptaret me veten tende dhe shoket e tu.
Sa poshte paske rene, dhe po me dhimsesh.
Je bere per gjunah.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 11-06-2006 mė 13:08
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Sot po ri me QUEEN-et.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Me pelqen qe kam rreth vetes njerez qe me bejne te qesh......
Ky eshte DITAR!Ti dhe askush i llojit tend NUK ka te drejten te cenoje mendimet e mia.U kuptuam?Postuar mė parė nga 2043
Dhe,para se te ju tregosh te tjereve cfare te shkruajne meso te shkruash SHQIP pa gabime ortografike!
P.s.Elna,laguna blu,flm per fjalet e mira![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Moderatoret perpiqen te ushtrojne pushtet. Por a kane vertete te drejten e ketij veprimi??!!! Nuk qendron fuqia ne presion te germave e fjaleve, por ne forcen e argumentimit dhe dhenien e idese...Sa keq me vika! Korigjojne dike dhe bejne te njejtat gabime qe pretendojne se dine me mire. Thjesht nje bindje superioriteti? Jo jo kam pershtypjen thjesht te qenit me gjak shqiptari ne deje, te berit pjese e atyre "zemerthyerit shqipetare, fjaleboshet shqipetare" e sjellin kete autosugjestion apo narcizizem te tepruar. Pershendetje ditar ne ndonje dite tjeter ne vazhdim, sepse mesa shoh paskam shume mendime per te te dhuruar.
Per sqarim: Blue_sky pas pjesezes/nyjes lidhese "dhe" nuk vendoset asnjehere presje, sepse ajo bashkerendon dy pjeset qe lidh (qofshin fjale apo fjali). Nuk thuhet e as shkruhet "te ju tregosh", por "t'iu tregosh". Pervec kesaj, nese rendit nje sere gjerash, emrash etj. nuk vendoset presje pas emrit te fundit qe numeron. Pra dhe ti ke goxha gabime ortografike, madje dhe me te renda akoma ngaqe jane gjuhesore dhe jo thjesht gabime shpejtesie.
Njerėzit qė janė nė gjendje tė njohin bukurinė, nuk plaken kurrė.
Unė kur shkruaj, pėrpiqem qė sė paku tė eliminoj sa mė shumė gabime ortografike...
Hahahahahahahahahahah...
Amani mor apo mori, tė mos na degjenerohet sė paku kėnaqėsia e debatit dhe komunikimit mes nesh. Ashtu ēiltėrsisht dhe pa tendenca...
Krijoni Kontakt