Close
Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 389
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Jam i qete, jam i qete.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Me ka marr malli qe loti i gezimit t'pikon ne faqen time,ndaj me ndodh"! jo qpesh,ah dhe po te ishte? loti kristal...

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Kafen e mėngjesit e piva me njė zezake tė Senegalit. Derisa mbllaēitja gllėnjkėn e fundit dhe shikimin e kisha tretur nė njė pikturė nė murin e portokalltė pėrballė, mė bėri pėrshtypje njė lėvizje spontane e zezakes e cila ngiti syzet e saja tė errėta mbi ballė, i vendosi ato nė flokėt e shkurtra kaēurrele dhe mė buzėqeshi ėmbėl duke ma shkelur syrin e djathtė. Pėr ēudi, ndonėse ka kohė qė shoqėrohem me tė, e vėrejta pėr herė tė parė se zezakja ime me tė cilėn po pija kafen e mėngjesit i kishte sytė jeshilė! ... E harrova pikturėn dhe murin e portokalltė pėrballė, harrova gjithēka, dhe u zhyta nė thellėsitė jeshile tė syve tė saj tėrheqės. Humba i tėri... Njė cingėrimė telefoni ma prishi meditimin. Edhe pse e prisja kėtė telefonatė, mė bėri ta urrej atė cingėrimė... Kėtė e vėrejti edhe senegalezja ime syjeshile, dhe pėr tė mė kthyer nė thellėsitė jeshile tė syve tė saj, ma shkeli prapė syrin, por kėsaj radhe tė majtin.... Kam menduar se sytė jeshilė reflektojnė bukuri magjike vetėm tek biondinat, por... ja ku mė doli se kėto syēka tė bukura, nė cilėndo fytyrė reflektojnė imagjinatė tėrheqėse...
    Deri te Molla e Kuqe!

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Eh keto ndjenjat po na marrin ne qaf!!!!!!!! PO SI NUK NA PYESIN NJEHRE,te pakten te na marrin mendim
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Sot ketu bie shi..., e kjo me trishton
    Shpresoj nga mesdita te kete dale dielli!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Kur ti te vish ndonjehere pas mosdukjeve te tua te gjata, nuk do me gjesh me atje. Atehere do mendosh se une e kam bindur veten time plotesisht qe ti me ke nxjerre totalisht nga vetja jote.
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sa fundjave e gjate .
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Sa shum ndiej mall, per Ju......edhe pse jam larg mendjen, te ju mbaj........

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    S'eshte e lehte te pranosh qe lufton me piken tende te vetme fikse:VETEN!Ka aq shume gjera qe s'jane te lehta per mua,madje ka filluar te me rendoje dhe leximi i tere ketij"trishtimi dashuror" qe mbartin shqipetaret:sa popull i djegur per dashuri qe paskemi qene aman?!Po-po,por ndoshta se ka fajin poplli,mbas tere atyre viteve kope-lleku,pjese e nje shoqerie qe individualizmin se njihte fare, kaluam ne nje epoke te bazuar ne individualizem.Mekat qe harruam te linim mbrapa dhe ligjet sociale te asaj kohe,keshtu mund ti pershtateshim ketij individualizmi pa u detyruar te lexojme/degjojme zemerthyerit e shekullit,shqipetaret!

Ehhh...zemerthyerit shqipetare,fjaleboshet shqipetare,ato qe do shisnin te emen per nje cope statusi me te larte shoqeror...huh,kam teper vape sonte nga mendimet e tilla.

Futjani me mire gjumi!Hajt naten!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 10-06-2006 mė 17:31
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    S'eshte e lehte te pranosh qe lufton me piken tende te vetme fikse:VETEN!Ka aq shume gjera qe s'jane te lehta per mua,madje ka filluar te me rendoje dhe leximi i tere ketij"trishtimi dashuror" qe mbartin shqipetaret:sa popull i djegur per dashuri qe paskemi qene aman?!Po-po,por ndoshta se ka fajin poplli,mbas tere atyre viteve kope-lleku,pjese e nje shoqerie qe individualizmin se njihte fare, kaluam ne nje epoke te bazuar ne individualizem.Mekat qe harruam te linim mbrapa dhe ligjet sociale te asaj kohe,keshtu mund ti pershtateshim ketij individualizmi pa u detyruar te lexojme/degjojme zemerthyerit e shekullit,shqipetaret!

Ehhh...zemerthyerit shqipetare,fjaleboshet shqipetare,ato qe do shisnin te emen per nje cope statusi me te larte shoqeror...huh,kam teper vape sonte nga mendimet e tilla.

Futjani me mire gjumi!Hajt naten!

Lol Blue_Sky!

Ishte shumė i goditur meditimi tėnd.

Mė la mbresė!

Pėrshėndetje

Elna!

Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •