Close
Faqja 24 prej 39 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 389
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga *Dea*
    Une ti kisha hapur te gjitha dyert dhe dritaret kanat me kanat. Kurre nuk do ta kuptoj perse ti perpiqeshe gjithmone te shikoje brenda meje nga vrima e celesit...
    Shikoja nga vrima e celesit per arsyen e thjeshte se dritaret ishin ne katin e peste dhe e pamundur te ngjitesha.Ndjenkenaqesi shpirterore dhe provon ca do te thote nje mendje e dehur kur shikon nga vrima e celesit.Nuk shoh tera te keqiat e me pas te me kthehet zemra por shikoj pak te keqia e pak te mira dhe jetoj me shpresen qe te mirat jane me shume.Madje te mos hapej kurre dera do ishte me mire per ty.Nje mendje e dehur dhe nje shpirt i mbushur me shprese vlejne me shume ne kete rast..
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Une ti kisha hapur te gjitha dyert dhe dritaret kanat me kanat. Kurre nuk do ta kuptoj perse ti perpiqeshe gjithmone te shikoje brenda meje nga vrima e celesit..

Doja te hyja ne zemren tende
    U kerusa , u kerusa , u kerusa,
    U bera sa nje top
    E ne zemren tende nuk hyra dot.

Zgjeroje ti zemren me teper, me teper
    E do te hyj une aty patjeter
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    wow wow wow
    si jane disa persona si mjalte qe po ngecen nuk shqiten dot .......te ndjekin kudo ..............
    Nuk me besoje kur te thashe qe sqaroi gjerat se qindra njerez do kuptojne ate qe i intereson atyre ,apo ... hmmmmmm ahhhhh ndoshta jam une gabim jam une qe duhet te sqaroj gjerat brenda meje dhe te tjeret jane ne regull ....................................
    cfare fluturimi i shpejte
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Konkluzioni
    Konkluzioni nuk eshte gje tjeter se nje risultat matematikor i nje veprimi qe ne te vertete ka rolin e fundit si ajo qershia siper tortes.Harrove qe rolin kryesor e ka torta apo numrat per nxjerrjen e konkluzionit?
    Me pyete ndonje second te dites ????
    A thua qe pergjigjja eshte jo? E mendon kete? Po ta mendoje sa do pak as qe do kaloje nga rruga qe njohim ne te dy e kupton kete?
    eh konkluzionet ndonjehere i shikojme si na pelqen dhe sipas rrethanave
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Mjaft mė… Mjaft mė , tė lutem ! Mos luaj lojėra tė tilla …. Jam ngopur duke lozur . Edhe ashtu jam tepėr i lodhur qė tė bėj qejfin e tė lozim ende. Bėhu pak mė reale , pak mė shpirtbutė dhe shiko nga kėndi im ….Besoj se mjafton tė mė kuptosh se si ndjehem unė . I lodhur , i rraskapitur , por ende i gjallė … Po ,po, i gjallė !!!
    Pėrveē qė jam i gjallė, I falem zotit qė mė dha pak tru tė mendoj pak pėr shėndetin , qė pak nga pak e pėrbuza , derisa e kuptova se nuk ia vlen pėr asnjėri . E as pėr ty.
    Vonė ėshtė tė shpjegoj … tė mė shpjegosh.
    Disa thonė : vepro , mos mendo ! Disa tė tjerė : Tri herė mendo e njė herė vepro !
    Ec e bjeri nė fije cilėt e kishin me tė drejtė . Mė sė miri tė bėsh atė qė mendon ti se ėshtė e drejtė , por jo mė, me lojėra ….
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Ty te pelqente te luaje me zare. I hidhje shpesh dhe shikoje me kuriozitet cfare te kishte rene. I llogaritje dhe kalkuloje numurat e zareve dhe perpiqeshe te lexoje ate qe kishe frike ta besoje me shpirt. Dopio njesh... Ndarje.... dopio gjashte.... bashkim...
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga *Dea*
    Ty te pelqente te luaje me zare. I hidhje shpesh dhe shikoje me kuriozitet cfare te kishte rene. I llogaritje dhe kalkuloje numurat e zareve dhe perpiqeshe te lexoje ate qe kishe frike ta besoje me shpirt. Dopio njesh... Ndarje.... dopio gjashte.... bashkim...
    Ngaqe te doja prandaj.Madje jo vetem me zare por dhe me shume gjera tjera.Mbasi nxirrja cigaren e fundit nga paketa, e mblidhja shuk kete te fundit dhe kur i afrohesha koshit disi ne distance mendoja nese do te gjuaj ne shenje e paketa do biej ne kosh, ti do jesh e imja nese jo....Ralle shume rralle qellonte qe biente mbrenda.

Sa egoist qe isha kur te dashuroja.Dyshoja se mos ndonjeri nga shoket e mi te pelqente nderkohe qe harroja djemt e lagjes tende qe te shihnin cdo dite tek hipje e zbrisje shkallet e pallatit per te shkuar ne shkolle dhe per te dale ne xhiro..
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    E ēka tė bėj unė?!!Tė pendohem … apo tė vazhdoj ?!! Tė zhdukem … apo tė paraqitem kudo ??
    As unė nuk e di tashmė , edhepse mund tė tė ngjajė ty se “e kam rregulluar jetėn” !Edhe pse e di qė, ēdo gjė ka kahjen e duhur, ende ekziston diē e pavėrtetė nė mes . A po gaboj apo ėshtė ashtu , vetėm ti mund ta vėrtetosh apo demantosh kėtė gjė. Bėje , dhe nuk do tė pendohesh …. ,nė asnjėrėn mėnyrė.
    Unė jam i vetėdijshėm se nuk mundem pa ty, t’a di tė vėrtetėn , por nėse, ndonjėherė ,do t'a mėsoj ashtu papritmas , e di qė do tė jetė vonė …pėr tė dy .Mė trego sė paku ,pėr cilin version tė pėrgatitem ….!?
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Ah keto kujtimet e embla te rinise! Si pulsonte gjaku ne venat e mia dhe sa pak do te duhej qe trupi im i vale te fillonte te ziente, megjithse aq i njome. Mjaftonte nje fjale ose nje gjest, dhe perdet e imagjinates sime hapeshin duke zbuluar shume sekrete qe trazonin ekzistencen e gjakut tim te ri...
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Nuk di pėrse po shkruaj sonte kėtu, nė ditarin e ndjenjave, kur ndjenjat e mia sonte i kam shumė tė prziera. As nuk urrej, as nuk dashuroj, as nuk vuaj. Vallė ēfarė mund tė jetė kjo, ēfarė njenja tė pėrziera janė kėto sonte. E din vallė ti?!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 24 prej 39 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •