padashas preva gishtin, nga dhimbja nuk me doli nje pike gjak,por me la dhimbje ne zemer, plag (epa sheruar)!
hajla,
padashas preva gishtin, nga dhimbja nuk me doli nje pike gjak,por me la dhimbje ne zemer, plag (epa sheruar)!
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Sa e lumtur jam qe shoh ftyrat te gezuar te femijeve duke vrapuar e lozur ........ne kete dite te bukur pranverore...........po une ,eh une por edhe une jam e lumtur kur edhe Ti je i gezuar dhe i lumtur ,mua me mjafton vetem lumturia jote e asgje pervete nuk jam dert,po vetem TI...........
Rina
Me te verte sot i morra femijte e vellaut dhe te motres ketu ne park..duke i pare dhe duke i theneozni por me kujdes mos te lendoheni........njeri femije me pyet
ete ,ti je shume e gezuar per ne dhe po na i ploteson deshiret dhe u kenaqem ,por per vete a kenaqesh a je e lumtur.....? me befasoi me kete pytje si te ju them edhe une jam e lumtur per ate dashuri qe e kisha ,tani jam si nje kufome qe ende nuk eshte hyr ne varre por po e thithe edhe pak ajre qe me ka mbetur .por ju qofshit dhe mbetshit gjithenje te lumtur ju femije dhe dhe te tjere femije ............
Rina
NUk e di .por vetem dua te shohe ftyrat te buzqeshur dhe te lumtur .......mbasi si nje populle kemi vuajtur mjafte dhe dua qe e gjithe kombi jone dhe njerezimi te jete e lumtur..........
Rina
Nuk di pėrse kėto ditė po ndjehem i zbrazėt dhe mė duket sikur mozaikut tim jetėsor i mungon njė pjesė dhe pa tė ky mozaik fare nuk ka kuptim…Vallė aq vend me rėndėsi paske pasur ti nė jetėn time sa edhe ngjyrat e saj tė fshihen, sa edhe mozaiku im tė humb kuptimin, athua… po, po ashtu ėshtė nuk ka pse tė shtroj kėshtu pyetje tė marra!?
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Deshiroje qe tani e tutje te jem vetem ne gjirin tende dhe te zgjohem prane teje prane ngrohtesi te trupit tende dhe puthje ......butesi tende qe ehde nese ne enderre te shohe qe jam prane teje kjo me mjafton mua .........Se ti je per mua je qdo gje ne jete ....qe asnje qast pa Ty nuk ka kuptim ( edhe pse me vonese po e kuptoj besoj se do te me falehs nje dite ) e di se nuk te meritoj, por prap po shpresoj se .........do te me pranosh >Te Dua >Kte munde te them Se TI je ajo qe flen ne mua .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Besi_11 : 10-04-2006 mė 16:38
djemt e nenave shqiptare, udheve dhe llogoreve te botes...! isha ne merak per dy djemt e dajes, sot me u lejmeruan qe gjinden mir,ata jen duke e pritur airoplanin per ne udhetim drejt te une, ketu ne Canada !qe 05 muaj, te ngujuar ne (Portoriko) vend tejet i rrezikuar!!!!!!!
perkatesisht fatit,per kta dy quna dhe shum te tjer te ndodhur bashk,nga shum vise e troje,shqiptare... po i mesyjn udhet e erresires,duke u perpjekur me kaluar kufirin me hy ne amerik,mjer nanat.... qe i rritin me munde dhe halle e me pas ua falin udheve te botes!!!!!!!!
duke shpresuar per nje jete me te mir per ta !!!!!!
..... he,medet qe nuk u sosen kurr brengat dhe mjerimet tona....kshtu, se di kur do i vie fundi dhe kesaj qe ti then stop udheve te botes)?
me duket se ne shenjester ka ven shqiptarin.... a po eshte kjo?! nga me dhemb zemra, aty dhe me vret fjala !
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Kur tė gjithė njerėzit pėr dashuri qajnė , betohen , dhe besojnė , Unė jo qė qeshi ,por pėrkundrazi ,largohem , nuk besoj , dhe aq mė pak tė lejoj qė tė mė prekė edhe njė herė …
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Edhe unė shoh ėndėrra,nė tė shumtėn e rasteve mė realizohen .Vetėm njė ėndėrr deri tash nuk mė ėshtė realizuar dhe ajo pėrsėritet pothuaj ēdo tė 10-tėn natė .Nganjėherė kam pėrshtypjen se ajo ėndėrr dėshiron tė mė pėrkujtojė diē... Por fajin ia lė dėshirės time tė madhe pėr tu realizuar ajo ėndėrr .Bile nganjėherė e fajėsoj vetėn qė e dėshirova shumė realizimin e kėsaj ėndrre, dikur , edhe pse pėr mua tashmė ka mbetur vetėm,ėndėrr ...
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
njeriu kjo krijese e cuditeshme....nuk ekzistojne fjalet te shpjegosh....ndjenjat (nese do ti quanim te tilla)...apo ndjehsite...
Krijoni Kontakt