Close
Faqja 19 prej 39 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 389
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    sa shume mendoj per ty... me merr malli kaq shume edhe kur te kam prane...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Kthimi kah kujtimet:

Sot kishim ca pengesa nė rrjetin e intranetit (rrjetit brendapėrmbrenda kompanisė), dhe meqė pa tė nuk mund tė bėj asnjė punė, vendosa tė shfletoj e-mailat e pranuar dhe tė dėrguar.
    Sa kujtime tė mėshehura nė to, sa ndjenja tė derdhura, sa lotė, sa … e ēka nuk kishte aty? I lexoja me radhė njė nga njė dhe mė dukej sikur shetisja nė botė e ėndėrrave, qė herė merrnin ngjyrė blu, herė tė kuqe, herė tė purpurt dhe pastaj shkonin e bėheshin tė zeza futė, aq tė zeza sa mė shtinin frikėn gjer nė palcė. Kujtohesha me vehte, sa shumė ndryshime, sa shumė ngritje - rėnje, sa shumė dashuri, sa shumė urrejtje, o zot sa shumė…
    Doja tė hyja brenda atyre ėndėrrave, tė fshija gjithėēka tė zezė nė to dhe tė ruaja vetėm ėndėrrat e bukura, ėndėrrat me ngjyrat e ylberit, ėndėrrat me shkėlqimin e diellit, ėndėrrat qė pėrkunden nga yjet, ėndėrrat, ėndėrrat e mia qė i dua aq shumė, qė mė duhen aq shumė dhe qė mė vrasin aq shumė…
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Ate moment, me kaluan si neper film vitet e kaluara.
    Isha vetem, ashtu sikurse rralle me qellonte te isha.
    Megjithate, ndieva se kisha nevoje te isha dhe e vetme ndonjehere.
    Jo, kjo nuk do te thote qe me pelqen vetmia. Aspak!
    Do te thote te kesh kohe te mendosh me thelle, e te kthehesh pas edhe ne vite.
    U ktheva 10 vite pas.
    Psheretiva, por nuk ishte psheretime e trishtuar.
    Mbase ishte nje psheretime nostalgjike, mbase nje psheretime e rritur tashme,
    e cila dinte qe dhe ndienjes t“i vishte llogjiken.
    I urreva ate moment ndienjat e llogjikshme.
    Doja t“ja zhvishja, t“ja grisja, t“ja ...
    Ra zilja...
    Mendimet u shkeputen dhe une nuk kisha me 10 vite pas, por me duart mbi tastire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Palma : 19-03-2006 mė 15:09

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Tani nuk me vjen asgje e vecante per diten e soteme pasi kam kaluar nje dite te lodheshme ne pune dhe kam mese 10 ore ne pc dhe po mendoja cfare te beja qe tju fus ju ne nje teme qe ju te shkruani per diten tuaj sa thjeshte e kaloni ate megjithese jeta eshte shume e nderlikuar ...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nganjehere me ndodh te ndihem e vrare qofte dhe nga nje liber,"lindja e tragjedise".Me raste te tjera te ndodh te vazhdosh neper veshtiresira pa ndier asgje gjate atyre momenteve.Thone qe veshtiresite e verteta s'pranohen,s'ndihen...Nuk e di nese eshte objekti i mallit qe me sjell mall,apo deshira per te qene e permalluar.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    sot e ndjeshme,sa shum me lendove!?,,, udhen qe kam zgjedhur, nga jo pse me largove?dhe sa here qe bie gjurmeve te tua, mendja me thot kah jam duke shkuar?!nuk mundem, prap do vazhdoi, me (zemren te gjurmoi)vetem," kete udhe kam per t'ndjekur, deri sa te rroi!)

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    25-2006 Pranvera, sot e bukur!!reflektse

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Sonte ėshtė njė mbrėmje e pazakontė . E di qė nesėr do zgjohem herėt dhe saqo qė mundohem , nuk mundem tė flej .Janė pikėrisht mendimet e mia tė kota ,ato qė nuk mė lėnė .
    Mundohem mjaft ta arsyetoj vehtėn pėr gjėrat qė t’i bėra . Athua arrita tė tė zhgėnjej ?!!
    Mė urrej ngase vetėm nė atė mėnyrė do tė vdes dhe unė i qetė .Nuk e di a tė kujtohet ēfarė tė kam thėnė ? I ke kuptuar nė mėnyrėn e duhur apo jo gjėrat qė t’i kam thėnė ?!! E ē’rėndėsi kanė kur , ti nuk do jesh e imja aq sa unė i yti. Mos mė gjyko pėr kėto mendime kur ti e din se janė tė kota ,Tė pavlefshme , tė urryera nga unė (vetė-krijuesi i tyre) .
    Megjithėse ėshtė vonė pėr mua , ty po tė lus ta vazhdosh jetėn tėnde nė atė ritėm qė ti din dhe menduam ta jetojmė . Nuk e di nėse nesėr do jam gjallė tė tė them sa tė dua por dua ti lexosh me vėmendje kėto proverba ….

Kush thotė se ka mjaft kohė, vonohet.- e kanė thėnė holandezėt.
    Peshqit e vjetėr, para se ta pėrpijnė ushqimin, mirė e mirė e pėrtypin – kanė thėnė Suedezėt.
    Ēdo ndarje ėshtė njė pjesė e vogėl e vdekjes.-Francezėt
    Dashuria ėshtė i vetmi pasion qė nuk duron as tė kaluarėn, as tė ardhmen.-Honore de Balzak
    Dashuria lind, jeton dhe vdes nė sy.-Shekspiri
    Jeta ėshtė e ngjashme me zjarrin: fillon me tymin e mbaron me hirin.-Arabe
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Do t'u rrefej dicka shume interesante, por po e lė per nje dite tjeter, konkretisht per daten 1 prill, qe ky rrefim t'u duket si trillim atyre qe nuk u flen ne zemer realiteti.
    Ju dua shume, te gjitheve pa perjashtim - Hekurani1
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Neser ėshtė e lejuar tė gėnjehet, nesėr mund tė gėnjėjmė kė tė duam dhe si tė duam dhe nuk do tė na e marrin pėr tė keq, por mua nesėr nuk do tė mė gėnjejnė??... sepse mė gėnjejnė tė gjitha ditėt tjera, nesėr do tė gėnjejnė tė tjerėt, kurse mua do tė mė kursejnė???
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 19 prej 39 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •