Close
Faqja 16 prej 39 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 389
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2006
    Postime
    20
    Sot ndeza ca qirinj per shpirtrat e mjere ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Kur te ndihesh i vetem si ndihet dielli kur bie shi
    ik tek platia qe loznim kur ishim femi
    shiko gurin e mbeshtetur tek pema qe na bente hije
    posht gurit do gjesh te pa prekur dashurin e nje femie!

burnt... Maska e ash
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Edhe kete here kupidone te tredhur luajten ne bursen e Shen Valentinit destine te keqfabrikuara nga memorie te sterlodhura. Me duket se shen Valentini eshte nje shen Faustin i maskuar keq me veshje nga... Gabi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ash : 20-02-2006 mė 21:54
    gone with the wind...

Once Upon A Time... Maska e BluE-MooN
    Anėtarėsuar
    13-12-2005
    Vendndodhja
    Diku Lart...
    Postime
    62
    Me kufjet ne vesh po pres trenin ne stacion. Fytyra te vrara rreth meje. Njerez te tulatur qe kthehen ne shtepi, te lodhur nga puna e dites, nga pesha e rende e jetes. Zhurme dhe qetesi absolute. Qepalla te lodhura qe rendojne dhe forcerisht kerkojne te kycin syte qe nuk shkelqejne me si dikur. Ajo ishte e bukur. Hijeshia e moshes bashkohej me lumturine qe sillte nje jete te sapolindur. Eshte fotografia me e bukur e saj, duke me ledhatuar, dhe duke me mbajtur ne krahe. ndersa tani.. jo me. I shoh me mall fotografite , sidomos ato ku kemi dale bashke.. bej sikur nuk i kujtoj historite qe mi ka thene mijera here.. vetem e vetem qe te mi perserisin prape.. keshtu do kem mundesine ti rijetoj. Arratisja ime e vetme nga realiteti. E ndersa nanuritem nen fjalet e embla te saj ne zemer me sembon ideja e shpresave dhe deshirave qe tashme te venitura nga koha kane krijuar ato rrudhat e lehta anes buzeve dhe syve e mbyllur qe jane afer meje. Zhgenjim ? Sa me frikeson kjo fjale, fjala me e neveritur ne tere gjuhen, fjala te ciles i druhem me gjithe shpirt.
    Support bacteria. They're the only culture some people have !

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sot nuk i dalloja dot pikat e shiut që binte nga lotët që më rridhnin pandalshëm teposhtë faqeve. Athua qaja vetëm unë, apo edhe qielli, duke parë gjendjen time qante së bashku me mua? Dielli fshihej pas reve sikur nuk kishte guxim të më vështronte në sy, sikur edhe ai mundohej të merrte me vehte një pjesë të mërzis sime, një pjesë të vetmisë sime, athua…?
    Unë kujtoja se me lot mund të shëroja dhembjen, por përkundrazi ajo sa vinte dhe rritej, sa vinte dhe shtohej, sa vinte dhe më zente frymën. Kujtoja se duke nxjerrur dhembjen jasht vehtes, përmes lotëve do të mund të qetësoja zemrën time të shqetësuar, por jo nuk e bëja dot, përkundrazi vetëm sa shtohej ajo në mua.
    Ku je ti të më nxjerrish nga gremina e dhembjes në të cilën po fundosem çdo ditë e më shumë, ku je??
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    or miku Poeti qfar hallit keni, perse qani?
    q'ben aty afer detit?!...ishalla s'te kan mbetur,(ropt pa buk)! kjo eshte hall,mblidh mendjen, e thojshin te moqmit kshtu.

me fal per sygjerimin,hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Zot! sa e mrekullueshme eshte jeta. Sonte po bije shi, nje shi i mrekullueshem sepse nuk mund te preket nga njeri pervec meje. Dhe vetetima, ka vetetima gjithashtu. Ato me gjuajne dhe shpojne cdo cepe te qenies time. Nuk e dija deri me sot qe ishe kaq i madhe o Zot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 22-02-2006 mė 21:10

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Gjethe e humbur

Akti i fundit,skena 1

Gjethja e fundit dridhet nen flladin e lehte qe vjeshta sjell nga larg.
    Ere kripe,dallgesh,perendimesh dhe pishave te njoma qe ne udhetim e siper kalojne ne toke te larget,token time.
    Merr edhe gjethen e fundit,lumi qe i lodhur do shplodhet nen perqafimin e dallgeve.
    Udhetimi i fundit drejt detit,drejt krijuesit.
    Vdes gjethja behet nje pike det,ne detin e pafund.

Mbaron akti i fundit me vdekjen e gjethes.
    Mbyllet skena,duartrokitje dhe brohoritje.

Beethoven-Ave Maria...nen enderrim e siper.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Sonte nuk paskam gjumė fare ... shpresova se mė nuk do mė binte ndėrmend asnjė moment pėr....por, si do tė mundja tė kaloj kėto ēaste vetmie e tė mos kthehem kah ai libėr i pabotuar ?! E shfletoj , e shfletoj dhe... mė nė fund vendosi ta rilexoj ,duke iu arysetuar vehtės nė njėfarė mėnyre : Ndoshta kam gabuar diku , dhe e kam rastin ta pėrmirėsoj .
    Pothuaj pėrmendsh e lexoja ,prandaj herė pas here mė kujtohej ngjarja e futur nė kėtė pjesė .Mė sė rėndi mė duket pjesa qė mezi e kam shkruar. Nė realitet tashmė mė duket sikur mosdijenia ime e kishte ndalur aty edhe ardhmėrinė time.Pėrpiqesha tė mos e mundoj vehtėn nė atė pjesė !
    Nuk e lexova as gjysmėn kur ... ja u shfaqe ti, pėrsėri . Mundohem tė koncentrohem mė shumė tek libri ,tė tė mos vėj re ty , por ti je aty...patjetėr !
    Vjen momenti kur shpėrqėndrohem dhe dua pak pushim.Sikur pushimi mu duk pak i gjatė, prej disa minutash dhe posa e hapi faqen ku e lashė aty je ti, pėrsėri .Mė duket i gjatė ,tėrė ky kapitull ,sa njė shekull .Aq ishte edhe ferri qė e pėrjetova nga gėnjeshtrat e tua apo jo? Sidoqoftė, arrita tė pėrfundoj sė lexuari "Mendimet e Kota" por jo edhe tė mos vėrej ,se ende ndikon keq pėr shėndėtin tim ,prania jote .Ashtu-kėshtu nuk mundesh tė mė bėsh mė keq . Edhe pak kohė kam sa tė tregoj tėrė realitetin e tė mos mendosh se tė urrej ,por kam aq pak kohė sa tė mos mundesh tė mė takosh edhe njė herė . Ndoshta do tė lirohesh edhe ti nga tėrė ky mundim , apo do tė mė kopjosh mua (ēfarė nuk tė kisha sugjeruar). Vetėm edhe 238 ditė ,Duro ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mbreti_ILI : 23-02-2006 mė 22:18
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Nen valsin e muzikes ve neper vende mendimet e fundit e pergatitem te fle.
    Cuditrisht jam e qete,
    Te them edhe ca e lumtur..?
    Uje i ngrohte, parfume indiane, qiell me yje, duar te ngrohta, sy te qeshur, heshtje..Ndjenja qe flene mbi shteter trendafilash. Cuditrisht e qete dhe e lumtur, edhe pse jo ashtu si po mendon ti..lol

Faqja 16 prej 39 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •