yll fare! po cfare tipi republike se?
yll fare! po cfare tipi republike se?
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Faleminderit qe na tregove turpin o MEDEA.Ja cilat jane vlerat e Shqiperise.Persa kohe do te kete shqiptare te paedukuar si puna jote,Shqiperia e gjore nuk do te kete asnje vlere.
Nuk i mohoj vlerat e saj....:
Kanabisi i Shqiperise eshte me i miri ne te gjithe boten
Prostitutat shqiptare jane me te mirat.
Kokaina eshte me e mira
Heroina po ashtu
Politikanet hajdute jane me te miret....etj.etj
Kishte pas me te vertete te drejte Konica qe thosh:SHQIPERI TE KAM DHIERE,S'U KUPTUAM ASNJE HERE
SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................
Ej, ketu ne forum, shpesh degjojme, nipi i filanit, u be drejtor, apo i biri i kfistekut u bo minister, etj, dhe te gjithe revoltohen nga nepotizmi.
Po te pranosh monarkine, atehere vetem sa e ligjeron nepotizmin, i biri i mbretit, behet mbret, jo se eshte i zoti, ose i zgjuar, ose i afte, por thjesht se eshte i biri i mretit?!
mua, kjo nuk me pelqen tu them te drejten.
O Berto, je i modh, i ke gjet tamom. Akoma s'ka dale njeri te thote cilat jane keto vetite e Shqiptareve me te cilat duhet te krenohemi!
konica ka qene nje kaqol qe e mbante b*then ne te ngrohte ne mergim, dhe rrinte i bente kritika popullit te shkrete ketej!i vetmi shkrimtaruc qe se kam duruar dot asnjehere...qenke i brumit te tij mesa shoh....i mykur.
gjithsesi ti ben mire qe i thua te gjitha keto TE LUMTE ................
te tjeret do dine t'i gjykojne ato qe thua!
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Gjithnje kam qene ne medyshje nese ben me teper deme keqesija e poshtersija apo injoranca.E sot kam ardhur ne perfundimin qe kjo e dyta eshte me e rreziksme.Nje njeri i poshter apo i keq eshte gjithsesi i parashikushem.Ndersa injoranti jo dhe te rezervon surpriza te pakendshme.Mendoj qe nuk ka qene poshtersia njerezore ajo qe e ēoi kete vend ne kete batak por injoranca....
Nuk ka njeri ne bote qe te mund te mbaje b**ngrohte ne mergim.Mergimi eshte i keq or mik.Nuk ka ngrohtesi.
Faik Konica eshte nje nga njerezit me te medhenj qe ka nxjerre kombi yne.Te komentosh ne kete menyre KONICEN eshte menyra me e mire per nje njeri per te treguar se sa te thelle jane abiset e injorances se tij.......
Mendoj qe ky popull,sikur te ishte nje grimce autokritikues e te reagonte nje ēikez,ai komb nuk do te arrinte kete derexhe qe ka arritur sot.Por shqiptari vazhdon e i ben qejfin vehtes.Eshte ndier gjithmone si kala e pamposhtur ne Adriatik per 60 vjet duke injoruar zhvillimin qe kalonin nderkohe vendet e tjera e vazhdon e do te vazhdoje akoma.....
Kishte te drejte Konica i gjore kur thosh:E KEQJA E SHQIPERISE JANE VETE SHQIPTARET
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Berti : 22-09-2002 mė 16:54
Neqoftese Shqipria rikthehet ne mbreteri un po hedh kandidaturen i pari.
Muhabet leprash...................................
O cuna, po c'a beni keshtu ore? Po une nje pyetje bera dhe jo per te zene por per te diskutuar. Ketu mendimi i secilit eshte i lire. Me vjen keq vetem per ty Berti qe je shqiptar, sepse nje shqiptar te tille nuk i duhet shoqerise shqiptare, perkundrazi e hedh ide qe e percmojne kete shoqeri. Ne duhet te jemi krenar qe jemi SHQIPTARE. Shqiperi per te paret tane ka qene kopeshti i Edenit ne Ballkan, si ka mundesi qe ne brezat e sotem ta ulim kaq shume atdheun tone?
Monarki apo jo?
Monarki eshte Anglia, Belgjika, Danimarka, Spanja ndersa ne jemi....(merreni si te doni).
Henri Anderson was here.
Une mendoj se monarkia do te ishte shume e dobishme per Shqiperine.
Se pari do te kishte nje perkrahje simbolike nga vendet evropiane me monarki.
Se dyti kjo do te ishte nje arsye e forte per bashkimin kombetar. Do te zvogloheshin rrymat e ndryshme si majtiste, djathtiste, centraliste etj.
Monarkia do te sherbehej si nje shkak, arsye per te shkuar perpara.
Do ta ngriste turizmin, rrespektin, dhe do te tregonte se ky vend eshte i lashte, nuk eshte krijuar para 50 viteve.
Kjo eshte vota ime,
Vjosa
Gjergj Fishta nuk beri gje tjeter veēse shante shqiptaret.E kete nuk e bente se nuk ishte shqiptar por per te prekur ndergjegjen e tyre te kalbur.
Ti bejme elozhe vehtes eshte nje budallallek.Ndergjegja e shqiptarit ka rene poshte e me poshte e nje minimum autokritike e bilanci se ne ē'batak kemi rene do te na bente mire.
Une dashuroj Shqiperine por urrej disa shqiptare.........
Krijoni Kontakt