Öre shejtan ORNAMENT!
PO KUR MĖ KE PYETUR MORE I PAUDHĖ??? (LOL).
uNĖ KURRĖ NUK TĖ kam quajtur komunist ore "i paudhė"!
Unė kam punuar 11 vjet e 8 muaj larg familjes megjithse im atė ishte funksionar i lartė i regjimit kriminal tė Enverit! Megjithse jam diplomuar nė vitin 1971 me NOTĖN DHJETĖ!!!!!! Kur u bė festivali i 11-tė qė hėngrėn kot sė koti Gac Curcia, osman Mula, Tod Lubonja, Francesk Radi etj.etj.etj. unė isha nė kantjerine montimeve industriale nė Batėrr - Martanesh si inxhinier i 6 brigadave tė deklasuara(!) Kujtoj Dinen Ramėn, Vullnet Bajon (njeri i shkėlqyer qė e futėn dy herė nė burg etj.etj, Gaqo Boēin, ....Herrin (baba i Gid Herrit tė mrekullueshėm si familje), Jorgo Dhucin (njė minoritar mjeshtėr profesioni), Haxhi Kalinė (njė dibran duar artė) dhe nuk SHKOVA TĖ ZEVĖNDSOJ viktimat e Enver Hoxhės!
Mė pyesje pėr SATA - ajo ishte societą autotransporti.....etj.italiane, AIPA - asociazione italo-albanese di petrolio etj.etj.
Pėrse mė ngacmon or burrė?!!!!!!
Nėse do tė bėsh shaka bujrum, por unė jam emruar nė Tiranė si k/energjitik i kombinatit tė drurit nė fund tė vitit 1982 (pak orė mbasi u arrestua shoku Feēor Shehu - se sa tė ishte ai Ministėr i brendėshėm, unė veē kantjereve e kisha vendin!).
Hajt tani mos mė rokanis kokėn!
Nuk e di se ēfarė bėnte gjyshi im, por dy gjyshėrit e mij e donin Shqipėrinė dhe gjyshi nga Nėna Islam bej Topollaj ishte nė Ballkonin e Vlorės mė 1912 si pėrfaqsues i Kasabasė sė Korēės dhe tė Kolonjės, ndėrsa gjyshi nga im atė e ka njė Dekoratė nga Franz Josephi i Austro - Hungarisė siē e ka dhe At Gjergj Fishta e pak tė tjerė!
Agim Doēi
Krijoni Kontakt