Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

ORNAMENTIT!!!!!

Öre shejtan ORNAMENT!
    PO KUR MĖ KE PYETUR MORE I PAUDHĖ??? (LOL).
    uNĖ KURRĖ NUK TĖ kam quajtur komunist ore "i paudhė"!
    Unė kam punuar 11 vjet e 8 muaj larg familjes megjithse im atė ishte funksionar i lartė i regjimit kriminal tė Enverit! Megjithse jam diplomuar nė vitin 1971 me NOTĖN DHJETĖ!!!!!! Kur u bė festivali i 11-tė qė hėngrėn kot sė koti Gac Curcia, osman Mula, Tod Lubonja, Francesk Radi etj.etj.etj. unė isha nė kantjerine montimeve industriale nė Batėrr - Martanesh si inxhinier i 6 brigadave tė deklasuara(!) Kujtoj Dinen Ramėn, Vullnet Bajon (njeri i shkėlqyer qė e futėn dy herė nė burg etj.etj, Gaqo Boēin, ....Herrin (baba i Gid Herrit tė mrekullueshėm si familje), Jorgo Dhucin (njė minoritar mjeshtėr profesioni), Haxhi Kalinė (njė dibran duar artė) dhe nuk SHKOVA TĖ ZEVĖNDSOJ viktimat e Enver Hoxhės!
    Mė pyesje pėr SATA - ajo ishte societą autotransporti.....etj.italiane, AIPA - asociazione italo-albanese di petrolio etj.etj.
    Pėrse mė ngacmon or burrė?!!!!!!
    Nėse do tė bėsh shaka bujrum, por unė jam emruar nė Tiranė si k/energjitik i kombinatit tė drurit nė fund tė vitit 1982 (pak orė mbasi u arrestua shoku Feēor Shehu - se sa tė ishte ai Ministėr i brendėshėm, unė veē kantjereve e kisha vendin!).
    Hajt tani mos mė rokanis kokėn!
    Nuk e di se ēfarė bėnte gjyshi im, por dy gjyshėrit e mij e donin Shqipėrinė dhe gjyshi nga Nėna Islam bej Topollaj ishte nė Ballkonin e Vlorės mė 1912 si pėrfaqsues i Kasabasė sė Korēės dhe tė Kolonjės, ndėrsa gjyshi nga im atė e ka njė Dekoratė nga Franz Josephi i Austro - Hungarisė siē e ka dhe At Gjergj Fishta e pak tė tjerė!
    Agim Doēi

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    agim po ti je njeri i penes e sben mire te nxehesh se ornament po te shkrun me fakte e ben mire ti pergjigjesh me te njejten monedhe e jo duke kaluar diku tjeter.
    se edhe mua ma ke bere emrin copa copa gje per te cilen pretendoj nje falje dhe qe sme ka ardhe (te pakten ne mesazhet private).une te respektoj po mbi veten time nuk ve njeri.
    po te pres!
    me respekt marigleni!
    PAUCA SED MATURA

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Per mendimin tim 100 here me mire mbreteri!!
    Pse do pyesni ju, sepse te pakten eshte vetem 1 njeri qe vjell, kurse me demokraci te gjith politikanet vjellin!!
    Pastaj krahasojm shtetet e tjera qe jan ne mbreteri te gjith jan me te pasur se sa ato shtete qe shfaqin demokracin!

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    vana po jo mi moter se ne vendet monarkike mbretrit dhe mbretereshat skane kurrfar fuqie.
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    14
    Me mire Republike Parlamentare sic eshte se kush i kthehet edhe njehere Monarkise.
    Nuk e ve ne dyshim qe mund te kete qene mire ne kohen e Zogut por ka kaluar aq shume kohe, dhe gjithcka ka ndryshuar. Rrota e historise nuk mund te kthehet me mbrapa.
    Sa per ato krahasimet me vendet nordike them se nuk ja vlejne se gjithcka eshte ndryshe. Ata e kane filluar para nesh monarkine dhe kane qene ne vazhdimesi dhe ne persosje.
    Neve do te na duhej ta fillonim edhe nje here nga e para.
    Osi

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Postime
    145

Post Agimit

Mos u bej merak se nuk trembem aq kollaj. Dhe zakonisht kur psh..r e bej drejt akoma, as majtas, as djathtas

Kur qenke kthyer ne Tirane ti nga syrgjyni une kam mbushur dy vjec. Kam pershtypjen se tani, pas kaq kohe, kemi fiks moshen per debat gjeneracional ( brezash ). Bej shaka natyrisht.

Shume falemnderit per ate kontaktin. Per momentin nuk do ta shqetesoj mikun tuaj, pasi nuk jam ende i pregatitur si duhet per kete dialog ( qe besoj do te jete shume interesant ), por shpresoj se shpejti. Gjithesesi do t'ju lajmeroj me mesazh privat perpara se te ndermarr cfaredolloj hapi.

Pershendetje
    BA

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    Osvald

Rrota e historise eshte perseritur ne Shqiperi.Ne Shqiperi eshte rikthyer enverizmi.Vetem qe ka nderruar lekure.Eshte mimetizuar
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    mendimi im eshte qe te kishim nje mbret do te ishte shume me mire.
    me pelqen shume idea e nje mbreti ne shqiperi, qe do mund ta udhehiqte ashtu siq duhet. per sa i perket republikes, po e shohim vet se qa po bejne. (asgje)
    po te kishin ne krye mbretin leka zogun, dhe po te ishte ai sa gjysma e mbretereshes se anglise, ma merr mendja se shqiperia do ta kapte shume shpejt veten.
    ju pershendes
    kiss kisss

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    mbreteria e angise ka "vdekur" me kehe mi moter
    nuk ka me mbreteri .ato qe ishin jane kthyer ne mbreteri parlamentare ku roli kryesor eshte i parlamentit.
    mbylleni kete bisede se po zgjatet kote
    PAUCA SED MATURA

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    Jo mberteri parlamentare Maringlen por felliqesire parlamentare

Ne kohe te Naltmadhnise,felliqesirat qe okupojne sot karriget e parlamentit punonin token me gjyle ne kembe!.....
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradita - "ndihmomeni te qesh" - Trifon Xhagjika
    Nga macia_blu nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-12-2013, 09:52
  2. Me mire Shqiperia Monarki apo Republike?
    Nga King Caspian nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 22-03-2009, 22:41
  3. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  4. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  5. KE: Kosova autonomi speciale
    Nga skajkingdom nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 11:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •