Shumë te bukura keto fjalitë qe ke shkruar, por nuk besoj qe ka arritur kush t'i lexoj. Pse ...? Shiqo animacionin qe ke vendosë, ai nuk te len as ta shiqosh faqen.
P.S. Nuk kam asgjë kundër por vertetë pengon!
Shumë te bukura keto fjalitë qe ke shkruar, por nuk besoj qe ka arritur kush t'i lexoj. Pse ...? Shiqo animacionin qe ke vendosë, ai nuk te len as ta shiqosh faqen.
P.S. Nuk kam asgjë kundër por vertetë pengon!
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
http://img209.imageshack.us/img209/673/pici30win8zv.jpg
Nje perceptim i dikujt per Windows XP.
Goxha fantazi dhe humor ne te.
![]()
Te gjitha postimet e ferdinantit ishin gallate!!!![]()
![]()
![]()
Kur vdiq bill gates do te shkonte ne ferr , rruges i doli nje limousine e zeze e madhe , kur u fut brenda ca skishte , disko plot me femra e shume gjera te tilla. Kur mberriti ne ferr sa doli nga limuzina pa djallin dhe e pyeti ca ishin gjith ato gjera brenda te limuzina ? Djalli iu pergjigj - ai ishte versioni Demo!
Nuk e di ju beri per te qeshur sadopak apo jo , shpresoj qe po!![]()
Bill Gates vdes. Shkon nga ana tjeter dhe i thote Zoti: "O Bill, po te jap dy opsione. Zgjidh ku do te shkosh, ferr apo parajse." Kthen koken nga ferri dhe sheh nje plazh plot me femra, nje nga pamjet me mahnitese... Bill Gates zgjedh ferrin.
Pas disa ditesh, Zoti i ben nje vizite. Billi po digjej si mos me keq. "Si po te duket ferri?" - "Po ketu sikur kishte nje plazh me femra..." Zoti ia kthen, "Epo, ai ishte nje screensaver." ...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Me poshte jane renditur 20 pergjigjet me te shpeshta te dhena nga programuesit kur programet e tyre nuk punojne :
20. "Hmm kjo eshte e cuditshme..."
19. "Nuk e ka bere kurre me pare kete..."
18. "Dje punonte..."
17. "Si ka mundesi?"
16. "Duhet te jete problem hardware..."
15. "Cfare shtype gabim qe u prish?"
14. "Do kesh dicka te gabuar ne te dhenat e tua..."
13. "Nuk e kam prekur ate modul prej javesh..."
12. "Do kesh versionin e gabuar..."
11. "Eshte thjesht nje rastesi e pafat..."
10. "Nuk mund ti testoj te gjitha..."
9. "KJO nuk mund te sjelle KETE..."
8. "Punon por nuk eshte testuar..."
7. "Dikush do kete ndryshuar kodin tim..."
6. "Ke kontrolluar mos ke viruse ne sistem?"
5. "Megjithese nuk punon, me thuaj si te duket?"
4. "Nuk mund ta perdoresh ate version ne sistemin tend..."
3. "Po pse do ta besh ne ate menyre?"
2. "Ku ishe ti kur u prish programi"
Dhe pergjigjia numer 1 e programuesve kur programi i tyre nuk punon:
1. "Punon per bukuri ne kompjuterin tim."
Mė duket se i kam pėrdorur gjysmat e arsyeve mė lart.Fatmirėsisht, shumica e problemeve kapen nė fazėn e testimit.
Edi
Mua mė erdhi njė letėr, nė tė cilėn , pos tjerash shkruante:
Ky virus ėshtė zbuluar parmbrėmė nga Antivirusi MCAfee, por qe nga ky virus nuk ka mbrojtje tani pėr tani.
> Ky virus e shkatėrron sektorin Zero te Hard Diskut te kompjuterit, ne tė cilėn pjese gjendet informata vitale. Pas kėtij ataku, disku i juaj ėshtė I papėrdorshėm sikur qe edhe shėnimet.
> Pėrcillni kėtė informate tutje!
Sipas porosisė ia pėrcolla njė miku.
Do ta shihni mė poshtė si m`u pėrgjigj ai.
Krijoni Kontakt