Brari O Si Macja Nuk Bie Noi Her Ne Shpine
Brari O Si Macja Nuk Bie Noi Her Ne Shpine
Postuar më parë nga Brari
I kcyem Besnikut ne qafe ,per gjynaf!
Ky lasha`m... ketu nuk solli lajmin e plote.Vertet,une askund nuk
ndegjova e as nuk lexova nje lajme te tille.
Po nuk ka faj ky lashatuki,o lum Brari.
Faj kam une,e faj kemi shumica qe ende
nuk u mesuam me sorollakun e tyne.
dreqi ti haje..........
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
te pershendes RTP..
qe ke merak se mos gabon ky Mustafa.. nuk e ke keq..
e kam then dhe me pare se diplomacia me e mencur qe mund te bej Tirana.. eshte te thot neper tryeza diplomatike vetem fjalet qe i thot Rugova.. as me shum as me pak..
cdo tejkalim nga frazat e Rugoves apo "tkurrje" nga ato..vec krijon probleme..
Pse e them kte..
tirana zyrtare e te gjitha kohrave.. kurre sja ka dit bash mire se ku "i pikon catia " Kosoves..
arsyet i debatojm her tjera..
tash 15 vjet Kosova e ka zerin e saje.. te sakte .. diplomatikisht e politikisht.. e ky eshte zeri i Rugoves dhe bashkpuntoreve te tije..
cdo ciu miu apo llaka llaka .. ndryshe nga tupani i Rugoves.. nga kushdo qofte vec prish pune..
besniku eshte tropojan por tropoja vertet gjeografikisht ka qen nji vrap pele nga Kosova por nga njohurite per politiken e dites ne Kosove ajo ka qen Ulan Bator..
kjo jo per faj te tropojanve por te sistemit enverist..
Natyrisht qe shpirterisht nje tropojan eshte KOSOVAr ne plot kuptimin te fjales.. gje qe smund te thuhet per nje bir nip mbes- coban dhish ne kryesi te PS-se..
eshte ne fakt nje tropojan qe di per Kosoven se cka duhet fol..
ky eshte Mehmet Elezi..
te isha si Berisha ate Mehmet Elezin.. e beja minister te jashtem e Besnikun.. e beja drejtor biblioteke.. e aq.. ose ta atashojne Besnikun ne Prishtine ne vend te atyre shikso -nanoistave te PS-se qe u ben kohe ne Prishtine e bejne atje "eminencen gri" per thaqo-xhavo-mavro qoso demo jakupat e PDK-s.
Pse di ky Mehmeti..
Mehmet Elezi i ra te punoje ne KQ te PPSH ato kohe kur "plasi" ne Kosove.. e me ate rast zyra ku ai punonte kishte informacion per Kosoven.. pra ishte nder ata te vetmit 4-5 zyrtar aparatcik ne tere Shqiperine Envero Nexho ramizo sofokli-oiste.. qe i lejohej me lexue Rilindjen e Prishtines..
E "rilindja" e asaj kohe bashk me RTP-ne.. ishte Universiteti i Ceshtjes Kosovare..
Problemi tani me duket se eshte se mes Rugoves e Berishes nuk po funksionon ndonji "teletajp i kuq.." ose blu..ska rendsi.. prandaj dhe ka te tilla "aksidente"..
megjithate.. tash rendsi ka cka po thojn ATA.. te mdhejt..
Po than ata PO.. shpetoj Kosova njiher e mire..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 22-11-2005 më 15:51
Jam dakort me ty qe Besniku eshte ne shpirt kosovar dhe i mbron ma mire punet e Kosoves. Une kisha nje pyetje . Po punen dhe interesat e Shqiperise kush do ti mbroje ?
Eshte naive te besosh se ne deklaratat per kosoven mendimi eshte i yni.Kushdo qe te ishte minister i jashtem do recitonte ato qe do ti servirnin.Dhe ata qe i servirin une kam bindjen qe jane ata te cileve nuk ua lajme dot borxhin sa te jete jeta AMERIKA.
Kur duhej deklarata pozitive benin edhe ata qe greket=serbet i sollen ne pushtet ne 97
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
po qe thua ti ,,,,,, para 29nentorit 1944 ,me nje fjale para kohes qe ne u "cliruam",Tropoja ka qene nenprefektur e GjakovesPostuar më parë nga Brari
Besniku eshte edhe e ndien veten pjese te Kosoves me shume se mund ta ndiej ndonje minister o deputet minoritar , qe edhe mund te thone, qe c na duhet ne Kosova
Besnik Mustafaraj me mire ta kishte vene kryetarin e lidhjeve te shkrimtareve se ky eshte palle fare. Shyqur zotit qe su be kryetar bashkie atehere se tirana do kishte mare fund tani. Une se kuptoj se si mund ti thote ato llafe.Edhe nje njeri ta maresh nga rruga nuk do i thoshte ato llafe.
Se di ndoshta exitohet shpejt duke enderruar dicka qe se kupton pervec atit. Te pakten Kastriot Islami e firmosi pa dashje se letra jane dhe si lexon ministri te gjitha, po ky i nxjerr nga goja vete.
Ose mundesia tjeter qe do me pengu pavarsine e kosoves.
Berisha sma ha mendja qe eshte i paafte po po nuk ndrroi nja 3 ministra si fillim nuk ka gje ne terezi.
Ketit Mustafarajit sikur ja kane lane ketit ne dore zgjedhjen e problemit te kosoves. Po ik e vlla thuj dy llafe ne jemi per pavarsi dhe kaq , kjo eshte puna jote shkon dhe fantazon dhe hipotizon sikur ja kishte vene serbi pistoleten ne balle.
Burimi i gjithe kultures se paaftesise ne ate vend eshte Berisha. Kete e thote vet rekordi i tij solid deshtak ne fushen e udheheqjes. 5 vjet rresht ky njeri nuk beri dot dallimin midis firmes hajduto-piramidale dhe "gjigandit ekonimk" sic i quante ai ato. 5 vjet rresht shqiperia mori 2 miliarde dollare grante dhe ndihma dhe shtroi vetem 5 km rruge. Kultura e qylit dhe e hicit, e te paaftit qe rrinte ne klub dhe bente para nga fajdet u kalit pikerisht gjate kohes se atij xhahili.Postuar më parë nga honzik
Ketu nuk behet llaf per nje gabim te vogel apo normal. Ketu behet llaf per nje llahtare te vertete ne cdo aspekt, politik, social, ekonomik. Ketu behet llaf per firma piramidale qe vodhen ne mes te dites per 3 vjet rresht 70% te shqiptareve duke funksionuar ne kundershtim te plote me cdo lloj norme dhe rregulli elementare ekonomik. Ketu behet llaf per 2500 te vrare gjate pushtetit te tij. Dhe sot Berisha ka ardhur ne pushtet me po ate flote te paaftesh qe ishte gjate asaj periudhe. Sigurisht qe shqiptaret duhet ta hedhin pase 97, por jane po ata njerez qe udhehoqen atehere qe po udheheqin sot. Vaj me det.
Leshator
Nuk hyn aftesia ne kete mes. Nuk eshte se Nano eshte me i afte ,apo Rama me i zgjuar se Berisha.E verteta eshte se Berisha dhe Mustafaj ashtu sic thote edhe Brari me lart jane kosovare. Kosova per momentin eshte entitet i vecante dhe nuk eshte Shqiperi.Eshte sikur te na drejtojne minoritetet.Ata nuk e kane ne zemer Shqiperine ,por Kosoven.Eshte sikur te me vesh mua te jem kryeminister i Maqedonise.Normal qe do tall l.oqet.Nuk eshte rastesi ,qe me Nanon dhe Ramen shkojne punet me mire.Ata e duan me gjithe zemer Shqiperine dhe perparimin e saj.PD-ja do te ndryshoje vetem kur te bashkohet Shqiperia me Kosoven.Atehere edhe kosovareve do t`ju dhembe zhvillimi i Shqiperise.Tani per ta ne jemi vetem konkurrente per zhvillim,apo me keq koloni.
Berisha dhe Mustafaj Kosovare?
Te supozojme per nje cast se edhe ne i besojme keto komente "Liza ne boten e cudirave". Cfare duhet te bejne shqiptaret sikur te jete keshtu? Mos valle duhet te presin ata sa Berisha te kthehet ne shqiptar shqiperie per te ecur perpara??
Sa 97 duhet te mbajne shqiptaret ne kurriz derisa Berisha ta ndieje veten pra si shqiptar i shqiperise. Juve edhe me elektrik dore tiu kerkosh nuk iu gjen dot, por ja te dilni ketu me keto super-filozofira "Futja me top".
Sigursht qe Nano ishte me i afte, bile shume me i afte. Shiko fundet e qeverisjeve te dy politikaneve per te vertetuar kete.
Krijoni Kontakt