Para 5 vitesh isha e dashuruar marrzisht me nje djal shqiptar i cili gjindet ne USA kemi qen te dashur per 3 vite dhe ja qe ai ka pas lidhje me nje femer tjeter qysh moti dhe ajo u lajmruar prap dhe ai u martuar me te dhe une mbeta askund mbeta e vetmuar po me e keqja qe une isha shoqja e saj me a mira por ajo nuk ditke asgje per ne ajo u martuar dhe mas nje viti e lindi nje vajz qe cilen e pergezoj me emrin tim une nuk doja fare por me qen se ajo me ka dashur shum dhe me tha qe emri juaj me pelqen shum vajza i beri 2 vite fillojnte te folte me quajke teze mua une ende e doja Tonin por nuk mund te beja me asgje para 2 muaj nusja e Tonint eshte smuar shum keq linda bukuroshja e vogel me thrret dhe me thot tet a po vjen te mami se eshte smur shum vajza tani me eshte 3 vjeqare une shkova ndersa nana e tonit po vuan nga nje smundje shum e ren qe do te vdes ajo me kerkoj mua qe une te martohem me tonin dhe te kujdesem per Linden e vogel
Qte bej me SI JA MERR MENDJA JUVE A TE MARTOHEM ME TONIN APO VETEM TE KUJDESEM PER LINDEN E VOGEL
Krijoni Kontakt