Sa leka /dallare/euro shpenzoni kur shkoni ne token meme per pushime ?
Sa leka /dallare/euro shpenzoni kur shkoni ne token meme per pushime ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 10-05-2006 mė 11:00
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shume vene fare....une di qe kur vete vete plot e kur vij vij bosh,pa asnji t vetme $.
Wild and crazy can't be lazy
Varet sa rri o PINK
Po zakonisht 3-4 jave qendron.Varet me familjen apo jo.
E para do harxhosh per garderoben posacerisht per Shqiperi se ndryshe komshite do te thone Ua sa e paske leshuar veten,ti dikur je mbajtur shume . Kurse prindrit me stil : Ske ndonje gje tjeter per te veshur?
Po kur shkon ne shqiperi pervec dhuratave qe sti pelqen asnjeri,duhet mos ta heqesh doren nga xhepi (se helbete vjen nga USA dhe ketu parat jane sheshit.)
Po edhe nese nuk ke asnje atje,do jetosh ne hotel do hash jasht dhe ne fund do dalesh me kepuce te kuqe.
Cmimet jane pothuajse si ketu.
Une kam vite qe s'kam qene dhe keto i kam me te degjuar.Bene vaki dhe ka ndryshuar
![]()
Sqenka sondazh per ne qe rrime gjithe kohen ne Shqiperi ky...nejse...Ata qe vijne nga jashte se di une, po ne ketu nga 1000 leke ne dite prishim sa per nje kafe ne darke....
Postuar mė parė nga Antipatrea
Po flet me leke te reja right ? lol
Varet Pink sa rri, ku do kullosesh, cfare do besh etj. Nqs je duke kerkuar dicka fikse atehere specifikoje.
Ezekiel 25-17.
Epo c'paski qene dhe ju de !! lol
Po me vite nuk rrini pra .. prandaj kam thene pushime ( 2-3 jave ) se me shume merzitesh . lol
O Pinko po ca te reja moj...1000 te vjetra, sa per nje kafe te zeze...dhe shtyjme nja 4-5 ore cdo darke keshtu...kurse kur marrim rrogen ndryshon puna, bejme feste, pime makiato...Postuar mė parė nga PINK
them ti marresh nja 2000 dollare me vete. Une aq besoj do marr kur te shkoj nga korriku.
Pinku do zgjidhje te lehte, te isha une ne Shqiperi i kisha thene hajde te mua e paguaj bileten vetem. Shkurt e shqip.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt