Sa trima paska BOTA![]()
Sa trima paska BOTA![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ncuq...i just hope i aint gonna be there when it happens LoL...me tremb me shume vdekja e personave qe dua.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Hmm,
Nese mundesh te na pytesh kur te vjen momenti.Kam frike nga jeta ne vetmi, dhe jeta ne karroce invalidesh.Vdekja eshte pjese e jetes.
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
Hajde Birba ti hajde Birbe.Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Megjithate te le jashte humorit prape nuk trembem dhe nese vdesin personat qe dua.
Ajo qe me tremb eshte qe ata ne te pakten nje moment te vetem do kujtojne se nuk jane dhe aq te kenaqur nga jeta qe krijuan dhe jetuan.
Kjo do me breje nga nese do te kisha une si person nje menyre a tjeter te e ndryshoja ate mendim te atij momentit te tyre. Ne familjen time kane vdekur shume jo te kenaqur nga kjo jete. Kuptoni pozitat e mia.
Pak .... kur them pak , varet nga lloj i vdekjes , nuk do deshiroja vdekje te shemtuar ,do preferoja dicka te qete , psh ne gjume ,vetvrasje etj etj !!
Po tek e fundit asnjeri nuk e di fatin e tij , kshu qe mbetet vetem te shpresojme qe te jete sa me pak e dhimbshme![]()
Vdekja eshte nje dere per ne nje jete tjeter,............
frika eshte vetem per menyren sesi, ketu mbeshtes fift-in.
Jeta ndonjehere eshte per t'u pasur frike.............
e mire, mire, qeshni pak tani...............![]()
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
E kam fjalen per vdekje "natyrale" nga ZOTI![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kjo eshte qe ecaktur dhe qe nej dite do te shkojme por nuk e dim se KUR ate i MADHI ZOT edin dhe me shume eshte qe nuk e dim .
JO nuk kam frike .
P>s Kerkoje nga i Larti qe te kam me te lehte vdekjen.
Rina
Shume "trima" paska ketu , pse nuk thoni ju ?
Atehere kur skeni frike pse i luteni zotit , ta kini sa me te lehte vdekjen ?
Une pervete kam frike qe cke me te , po spatet frike dhe nga vdekja nga cdo kini atehere ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une kam frike se mos ndoshta me harron![]()
iiiiiiiiiii nje plak gerdalle qe s'mbahet mend kur ka lindur, e qe gezimi i vetem qe i ka ngelur eshte te fryje plencin me ndonje pershesh me kos... aman aman... nuk dua te jetoj 178 vjeē, jane ca si shume, si thoni ju ?
Pastaj kam nje pietje, ta pies ?
A quhet vdekje ajo qe vjen te marre nje plak 124 vjeē, apo quhet nje larje llogarish me Zotin qe i kishte shpetuar qerratai... hajde ketu hajde, per veshi e tek vendi![]()
Krijoni Kontakt