Nuk e di nese eshte hapur me perpara kjo teme apo jo.
Keni frike nga vdekja ?
Po
Jo
Edhe Po edhe Jo
Nuk e di nese eshte hapur me perpara kjo teme apo jo.
Keni frike nga vdekja ?
Po
Jo
Edhe Po edhe Jo
Jeta ime, mban emrin e saj..
Une per vete nuk kam.
Ju paskeni frike te pergjigjeni jo me nga vdekja.
une kam shume frike nga vdekja .per te ecur perpara mundohem tia mbush mendjen vetes time qe une jam e pa vdekshme.nuk arrij ta konceptoj vdekjen fakti qe pas disa vitesh (sa me larg te jete e mundur)nuk do jem me ben ndjehem keq.ndoshta me kalimin e kohes do shpikin noj gje qe njerzit te behen te pa vdekshem ha ha ha sa mire do ishte
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Jeta ka vdekje dhe te gjith vdesim dhe frik nuk duhet patur sepse nuk po rrezikojm qe po te vdesim nuk do jetojm dot pergjithnje!
Dikush ka thene :
Une nuk kam frike nga Vdekja , sepse kur jam une nuk eshte ajo , dhe kur te jete ajo nuk do jem Une.
![]()
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Jo .. megjithate njeriu eshte vete nga natyra i tille qe ka frike nga gjera qe si di .. nga e panjohura ..megjithate nga vdekja si koncept nuk kam mbase nga menyra se si mund te vdes po .. dua te jete sa me pak e dhimbshme
Plotesisht dakort...Postuar mė parė nga Evelyn
Une per veten time nuk kam fare frike se sic eshte e ditur nje dite do vdesim te gjithe. C'do gje eshte e shkruajtur nga Zoti, sot mund te jesh mire edhe te nesermen (Kaput) vduq.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Une per veten time nuk kam fare frike se sic eshte e ditur nje dite do vdesim te gjithe. C'do gje eshte e shkruajtur nga Zoti, sot mund te jesh mire edhe te nesermen (Kaput) vduq.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Krijoni Kontakt