Close

Rezultati i Sondazhit: Cili softuer është më i mirë për forume?

Votues
82. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • vBulletin

57 69.51%
  • phpBB

9 10.98%
  • Invision Power Board

5 6.10%
  • Simple Machines (SMF)

2 2.44%
  • UBB.threads™

0 0%
  • Tjetër...

9 10.98%
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
  1. #-9
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Cili softuer është më i mirë për forume?

Përshëndetje

Për të krijuar një forum diskutimi në internet, te jepet mundësia të zgjedhësh disa lloje të mundësive, apo thënë më saktë disa lloje të softuerëve që të mundësojnë në gjë të tillë. Shumicën mund t'i gjesh falas si phpBB, InvisionBoard, por disa janë me pagesë, siç është vBulletin apo disa tjerë.

Cili mendoni se është aplikacioni më i mirë për funksionimin e një forumi?
    My silence doesn't mean I am gone!

2. #-8
    i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Padyshim vBulletin
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

3. #-7
    ~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    Gjithesesi,me i miri eshte Vbulletin

4. #-6
    AlbMania Host & Design! Maska e Kleidi
    Anëtarësuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    larg...shume afer... :)
    Postime
    163
    Vbulletin eshte i mire dhe ka shume mundesi per te shtuar shume gjera dhe module por nuk duhet lene "mbas dore" as SMF pasi eshte i thjeshti , i vogel , i bukur i lezetshem!
    ~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
    Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !

5. #-5
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sdo mend qe eshte vBulletin.

Per te cilesuar nje forum te mire duhet te kete mbrojtjen shume te mire, gje qe vBulletin e kam me te mire se cdo lloj forumi tjeter.

Me pas cfare jane ato skins e module jane gjera shtese, primare eshte siguria e forumit.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

6. #-4
    AlbxTeam INC Maska e KoRn_
    Anëtarësuar
    15-04-2005
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    50
    Vbulletin Eshte Me E Mire.

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Erlehta
    Anëtarësuar
    01-09-2005
    Postime
    31
    Pjesa me e madhe nga ju qe flisni, e beni nga pozicioni i perdoruesit te thjeshte te FSH dhe si te tille jeni shume te familjarizuar me skriptin e vB. Por nese kerkohet nje opinion prej webmasteri apo programuesi, atehere gjerat do te ndryshonin. Shkurt nuk kam c'ju them per temen sepse pjesa me e madhe nga ju se kane idene se per ca flasin.
    Jetoj per ty,
    jeton per mua.
    Se shume me do,
    e shume te dua.

8. #-2
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Erlehta
    Pjesa me e madhe nga ju qe flisni, e beni nga pozicioni i perdoruesit te thjeshte te FSH dhe si te tille jeni shume te familjarizuar me skriptin e vB. Por nese kerkohet nje opinion prej webmasteri apo programuesi, atehere gjerat do te ndryshonin. Shkurt nuk kam c'ju them per temen sepse pjesa me e madhe nga ju se kane idene se per ca flasin.
    Eu, eu, nuk eshte bukur te ofendosh ashtu pjesmarresit ne teme, eshte i mireseardhur mendimi yt, por je edhe nenvelftesimi i postimeve te anetareve ne kete teme.

SMF, kishte votuar ti, apo? Na sqaro nga ana e nje programuesi atehere pak gjera per kete software, dhe te shohim cka ka te mire ky software dhe cka nuk ka te mire vB.

+

Te gjithe keto cunat qe kane postuar apo votuar ne opcionet e lartshenuara kane punuar me keto software, dhe ja kane idene se cka flasin, nuk ja fusin kot!
    My silence doesn't mean I am gone!

9. #-1
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Shume shume per te qeshur ky postimi juaj, kur ju nuk e keni idene se kush eshte duke postuar. Nuk jam kushedi se cfare, por po te them qe kam Administruar forum SMF dhe forum vBulletin. Ndaj mendoj se je shume egoiste
    Jeta ime, mban emrin e saj..

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anëtarësuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetën sic e di unë :-) *
    Postime
    805

Shume i drejt ky postimi dhe nuk eshte per te qeshur.. ashtu si thot zoteria Clay_...

Une kam provuar shume forume portale blog etj etj... dhe gjeja e pare shikohet siguria.pastaj te tjerat...
    Po me shume per perdorusin qe ndikon ne vleresim eshte nje veshje e thjesht dhe e bukur sesa kodi qe fshihet nen te.

Reni

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të martuarat nëpër forume!
    Nga Rina3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 05-06-2014, 07:06
  2. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •