Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 103
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Citim Postuar më parë nga Evelyn
    Jeta ne perendim sme pelqen dhe pse kam 6 vjet ketu mundohem ti mbush mendjen vetes se eshte mire po aha ... as ne Shqiperi nuk dua te rri .. keq kjo pune sdi ku te shkoje njeriu ..lol
    Do me pelqente diku ne Europe ...
    Jeta per shume nga ne , ne perendim , eshte e veshtire.
    Ketu hasemi me rracizem , me perbuzje e me denigrim te vlerave tona si njerez.

Shume here na izolojne , ose me mire shpeshhere.
    Ne qofte se ti i mbetesh besnik zakoneve e traditave shqiptare , shume here te shikojne si te trashe , si te cuditshem.

Ne qofte se ti u qendron perballe me krenari, nuk e ul hunden ne biseda me ta, nuk pranon te behesh lolo vetem per faktin qe vjen nga ballkani , te shikojne me inat.

E ne fund , mbas kaq e kaq vitesh "lufte" edhe ti lodhesh , edhe ti i shikon me perbuzje. Edhe ti nuk mundohesh ti sqarosh me per asgje , thjesht i merr inat.
    Dhe pranon faktin qe je vetem ne mes njerezish te huaj qe ndoshta kurre nuk do te te kuptojne .

Shoqeria ngushtohet tek ata pak shqiptare qe ke rreth e rrotull, e bisedat me vendasit kufizohen tek ata pak veta qe kane aq kapacitet sa te kuptojne qe mund te flisni bashke nja 10 min sa per te shtyre kohen.

Po ne fund te fundit ti e di qe ne te paren here qe do u prishet qejfi disi , edhe ata me te Kulturuarit "He mo se ai Shqiptari" do thone Jo "he mo se ai robi me difekte e te mira".

Ne fund te fundit je i huaj ne vend te huaj , ne nje periudhe kur te gjithe i tregojne vendet e Lindjes me gisht , dhe kupton qe ndoshta ti vete kurre nuk ke per te arritur te pakten status " Normal" , status qe te pakten ne vendlindje e kishe.

E atehere kthen koken mbrapa, por edhe ne atdhe ke probleme . Sidomos per ata si une e si shume te tjere qe 5 vjecarin ne perendim e kane kaluar me kohe.
    Ke kalu shume kohe jashte atdheut , je çmesuar me problemet qe ka shqiperia.

je as ketu as atje , ne mes te udhekryqit.

Ndoshta ideale do te ishin shtete ku njerezit nuk na paragjykojne shume (Kanada , zelande e re , Azi , Usa )
    Po edhe ato jane kaq larg europes , sa qe ne fund te fundit ndoshta kalojne prap shekuj deri sa ti te stabilizohesh e te mund te mendosh te kthehesh edhe vetem per pak dite , per pushime , ne Shtepi.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    une vallahi shume i lumtur jom. po me i lumtur bohem kur menoj se kam me pagu cdo muj

$1200.00 monthly payment per shpine qe kom ble
    $250 payment per my car
    $150 car insurance
    $ 100 my cell phone
    $ 40 water
    $ 200 gas
    $ 30 electricity
    $ 100 cable
    $ 100 gym membership
    $ 300 me honger
    $ 200 me mbush my SUV me gas

e sa gjona tjera qi kom harru

prap nuk jom hic pishman

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    une vallahi shume i lumtur jom. po me i lumtur bohem kur menoj se kam me pagu cdo muj

$250 payment per my car
    $150 car insurance
    $ 100 my cell phone
    $ 40 water
    $ 200 gas
    $ 30 electricity
    $ 100 cable
    $ 100 gym membership
    $ 300 me honger

prap nuk jom hic pishman
    Eh hic asgje , shume shume rreth aty $ 2670.00 dallare ne muaj do paguac . lol
    Prape te del dhe te tepron , lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    kur do vij ajo dit edhe per ne qe jemi larg te kthehemi ne vendin ton e mos jetojm me pa dinjitet edhe te na konsiderojn si qenie inferiore .edhe te mendosh qe gjermania na ka futur ne gjakun e paster arjan keto viking barbar qe kan qen qenje te egra te persekutojn me shum edhe jan me nazist se gjermania .dhe te mendosh qe kta shqiptar shkelqejn cdo dit e me shum ne keto vende qe smund ti afrohen kurr shqipris.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga TikTak

$250 payment per my car
    $150 car insurance
    $ 100 my cell phone
    $ 40 water
    $ 200 gas
    $ 30 electricity
    $ 100 cable
    $ 100 gym membership
    $ 300 me honger

prap nuk jom hic pishman

qyqa me cuno 300 dollar po ca hake ti me buk me djath un jam me mamin edhe 300 euro sna dalin kurseke shum ke bo men me bo nai shpi ne albania hahahahhahahahahahah

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Tani mire do ishte te ishim ne atdhe qe te pakten ate qe kishim per tia dhene tia jepnim vendit tone....po me sa kam pare dhe degjuar nuk na jepet mundesia te bejm kete gje. Ne shqiperi eshte bere shume e veshtire jeta dhe fitimi i te ardhurave per te jetuar....

Sa per vete una ndjehem rehat dhe mire ktu ku jam dhe nqs do te me duhej te zgjidhja midis Usa dhe nje vendi ne Europe sic eshte Italia Greqia e ku ta di una se cfare qe jan afer Alb pa dyshim dhe pa u mendu fare do zgjidhja Usa. Te pakten ne ktu si shqiptare nuk jemi te perbuzur....te pakten nuk jemi te vecuar nga shoqeria...jemi te barabarte me te gjithe....dhe ska me mire

Kam te aferm ne Itali dhe ne Greqi qe jane te detyruar ti perserisin dokumentat vit per vit ...qe ne kete menyre greku me italianin te marin sa me shume leke nga ne dhe me e keqja eshte se na perbuzin dhe na poshterojn ne maksimum.

Kshuqe una jam rehat dhe shume mire ktu ku jam dhe skam ndonje mendje me e ndryshuar.....
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Dhe une ketu ku jam sjam shume i lumtur po te pakten mendoj se jam me mire ketu sesa ne itali apo ne greqi ashu sic tha dhe Sweet_girl Dhe gjeja e vetem qe kam inat ketu ne Usa o se duhet te perballosh jeten me i ngarkes shume te rend psikollogjike Nejse sqahemi
    B

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Me eshte dhen mundsia 2 - 3 her per te shkuar ne Amerik dhe e kam refuzur per nje arsye,Njeriu ndjehet i lumtur kur eshte me ropt e tije me nanen me baben me me motren me vllan me miq me shok dhe me te njofur.Sa per bukurit qe mund te ket Amerika as nuk me ben shume pershtypje sepse jan thjesht bukurira per ti pa me sy ne per te plas me zemer.Bukuri eshte ajo shpirterore qe ndjehesh shpirterish i lumtur kur je pran njerzve te tu ne gezime dhe ne hidherime,Mos haroni se nje jet kemi dhe ate ta jetojme te plot dhe jo te ndihme sikur jemi vetem atje ne funde te botes,Pra me pak fjale do me pelqej te jetoja ne shqiperi sepse aty e kam ameriken kur dal ne mjes dhe u them njerzve si mu gdhit sot mirmjesi,Aty ku shof respektin dhe ngrohtsin
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anëtarësuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    ANTENA me pelqeu mendimi yt lal,sepse dhe pse kam qen jashte Greqis disa here perseri te them te drejten ketu ndodhem si ne vendim tim,cdo gje qe kerkoj nga jeta e kam ketu ,smundem te jetoj me tashme larg cdo gjeje qe ketu gjej!
    Pastaj ne Shqiperi skam jetuar shume dhe se besoj se do mundesha te jetoja me ato kushte qe jan atje,pra jam mire ketu ku jam dhe me keto qe kam!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Snow^White
    ANTENA me pelqeu mendimi yt lal,sepse dhe pse kam qen jashte Greqis disa here perseri te them te drejten ketu ndodhem si ne vendim tim,cdo gje qe kerkoj nga jeta e kam ketu ,smundem te jetoj me tashme larg cdo gjeje qe ketu gjej!
    Pastaj ne Shqiperi skam jetuar shume dhe se besoj se do mundesha te jetoja me ato kushte qe jan atje,pra jam mire ketu ku jam dhe me keto qe kam!

Normal , ti nuk e quan veten SHqiptare kshu qe nuk e ndjen veten keq atje ku je se je ne shpi! +++ nuk e dija qe Greqia eshte ne perendim! lool

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët, popull jo i lumtur!
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 06-05-2010, 17:51
  2. Influenca e civilizimit islamik në Perëndim
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 07:40
  3. Lumturia
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-10-2006, 18:48
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •