xXx mir e ke lum si ajo qe do te marri, je shum i mir po prap jeta ka nevoj per me shum gjera, se me dashuri sjetohet gjat.
xXx mir e ke lum si ajo qe do te marri, je shum i mir po prap jeta ka nevoj per me shum gjera, se me dashuri sjetohet gjat.
Po po....jeta ka nevoj per me shum gjera. Siç e thoshte dhe Met Bega tek ajo estrada:
- Dashuria?????? ço kjo mi? a ke lek, njerez ne emigrim, shpi me ballkon, te karitasi, nuk ke eeee? Ene dashke ne burr ti mi???
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
mire, mire, po nga anon kandari mo? si shume po kolovitet. he tani, o andej o ketej se na plaset.
Summertime, and the livin' is easy...
Un kam deshire te kthehem. Jeta ne Itali nuk esht dhe fare keq, por megjithate kam deshire te kthehem. Mbase mendoj keshtu se u be shum vjet qe nuk jam kthyer ne Shqipri dhe mbase me ka marr malli, por megjithate kjo eshte deshira ime. Nje dite te kthehem dhe te jetoj atje. Ishalla na ecen mbare....
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
sa te lumtur?!!!!!!
per mendimin tim nuk mund te flitet per lumturi ne nje vend te huaj, pasi lumturine nuk ta ka dhene vendi yt, zor se e gjen gjetke
a jemi te kenaqur, kjo mund te pyetet.
varet
per disa gjera po, e per disa gjera jo
na mungojne shume gjera nga vendi yne
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Eshte normale qe perendimi shum gjera smund te na i jap, po ne qe pothuaj jemi rrit ketej, ndoshta mundemi te jemi te lumtur, po jo tamam vendin ton sna e zevendeson asgje ............
Ne angli perbuzen njerzit???????????????????????Postuar më parë nga *~Rexhina~*
je wrongggggggggggg kompletttttttttttttttttt jetoj ketu per 11vjet kam ardhur bebushe fare dhe e them me bindje te plote se ne uk perbuzja shihet si fenomen negativ dhe i denushem, jetoj ne nje menyre tej mase te barabar me shoqerin angleze ,biles ne shkolle ndihem yyyyyyyyyy super me larte se ata.REXHINAle qe kush te ka genjer mi se ketu shumica jan te huaj e sidomos ne londer ,,,,.
te pershendes
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
S`ma merr menja se ky oshte memimi yt pas kaq kohe... :P apo jam gabim? dhe mbase...Postuar më parë nga shkodrane82
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
O shkodrane...Postuar më parë nga shkodrane82
Andej nga je ti, dite per dite po lexojme se vajzat po vrasin veten me kalashnikov.....
Nimen sa t`lumtur jena? Deri dje per mua Shqiperia ishte, te mbaroja shkollen dhe te kthehesha. Sot eshte "rri daje mos u nri se je nroft". Neser nuk e di...
Them se do dali ashtu, sic tha plaku im para 10 vjetesh. "Shqiperine mbaje ne mendje dhe ne zemer, mos harro nga je dhe kush ke qene, por sa per Shqiperine do flasim kur te rritesh dhe pak..."
-Gjenerata atyre qe kan shkuar pak te rritur ne mergim e kane mendjen mbrapa sepse ndoshta i pret dhe 1 shoqeri ose miqesi.
-Ka shume persona qe shumicen e kushurinjve te tyre i kan jasht.
C`te them isha ne Shqiperi u kenaqa sa nuk ka me. Takohesh me robt e tuj atje, por sadoqoft te rrish atje, vjen dita kur thua me pret avioni sepse kam jeten atje.
Te them te drejten, ndihem me pak i stresuar ketej, sepse ne Shqiperi dhe nese je i zoti te arrish diku, vjen tjetri dhe ne menyrat me absurde te prish gjithcka qe ti ke ndertuar, dhe ku te ankohesh?... jam larg atyre mendimeve te mija feminore qe desha te kthehesha me patjeter dikur. Me mjaftojne 1/2 muaj pushime ne vere per tu cmallur.....
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt