Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 103
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    xXx mir e ke lum si ajo qe do te marri, je shum i mir po prap jeta ka nevoj per me shum gjera, se me dashuri sjetohet gjat.

toXic Maska e ridy85
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Po po....jeta ka nevoj per me shum gjera. Siç e thoshte dhe Met Bega tek ajo estrada:

- Dashuria?????? ço kjo mi? a ke lek, njerez ne emigrim, shpi me ballkon, te karitasi, nuk ke eeee? Ene dashke ne burr ti mi???
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    mire, mire, po nga anon kandari mo? si shume po kolovitet. he tani, o andej o ketej se na plaset.
    Summertime, and the livin' is easy...

toXic Maska e ridy85
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Un kam deshire te kthehem. Jeta ne Itali nuk esht dhe fare keq, por megjithate kam deshire te kthehem. Mbase mendoj keshtu se u be shum vjet qe nuk jam kthyer ne Shqipri dhe mbase me ka marr malli, por megjithate kjo eshte deshira ime. Nje dite te kthehem dhe te jetoj atje. Ishalla na ecen mbare....
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    sa te lumtur?!!!!!!

per mendimin tim nuk mund te flitet per lumturi ne nje vend te huaj, pasi lumturine nuk ta ka dhene vendi yt, zor se e gjen gjetke

a jemi te kenaqur, kjo mund te pyetet.

varet
    per disa gjera po, e per disa gjera jo
    na mungojne shume gjera nga vendi yne
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Eshte normale qe perendimi shum gjera smund te na i jap, po ne qe pothuaj jemi rrit ketej, ndoshta mundemi te jemi te lumtur, po jo tamam vendin ton sna e zevendeson asgje ............

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Ke shume te drejt

Sic kam lexuar ketu, ne angli dhe itali shqiptaret perbuzen shpesh here...gezohem qe sjetoj ne keto vende...skam njohur shume anglez, italian apo grek imigrant ketu ne USA, po dhe ata njerez qe i kam takuar dhe kam biseduar sme kan len pershtypje te keqija. Nje plak angleze qe kishte ardhur per te marr certifikaten amerikane ishte ulur afer meje.,..nga aksenti e kuptova qe ishte angleze, te dyja po bisedonim dhe kur me pyeti nga isha, buzeqeshi dhe te dyja filluam te flisnim per nje kohe te gjate. Kurse nje djal italian kur me pyeti nga isha dhe i thash albania, i ndricuan syte dhe me pyet ne italisht "flet italisht?"sikur e dinte qe cdo shqiptar kupton italisht ....keta njerez kan vizituar shtetet e tyre shpesh here, dhe besoj se kan degjuar gjera negative per shqiptaret, por besoj nga fakti qe jetojn ne Amerik, sjane aq te influencuar sa te marrin pershtypje te keqija mbi shqiptaret...plus asnje shqiptar sja mban te bejn ndonje krim se te futin ne burg dhe per gjene me te vogel.

nejse me pelqen dhe konsiderohem me fat ku jetoj, por shpesh here me merr mall per vendin tim...po ideja te jetoj ne ate vend...pa drita, pa sholle, meduket jete koti...pa ambicion...vec dua te shkoj ne behar, si relaksim te bej qejf dhe te kthehem perseri tek vendi qe mendoj kam nje te ardhme sa me te mire.
    Ne angli perbuzen njerzit???????????????????????
    je wrongggggggggggg kompletttttttttttttttttt jetoj ketu per 11vjet kam ardhur bebushe fare dhe e them me bindje te plote se ne uk perbuzja shihet si fenomen negativ dhe i denushem, jetoj ne nje menyre tej mase te barabar me shoqerin angleze ,biles ne shkolle ndihem yyyyyyyyyy super me larte se ata.REXHINA le qe kush te ka genjer mi se ketu shumica jan te huaj e sidomos ne londer ,,,,.
    te pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Dicka me ben te habitem shume me shqiptaret, sa behen pak mire dhe kane
    "lirine" e deshiruar e harrojne vendin e tyre dhe jo me kaq, po flasin gjithe
    cfare lloj pislleqesh per ate vend ku po ju jeton familja, fisi, shoqeria dhe
    ndoshta dhe ato vete po mos tju kishte ardhe ky shanc ke dora.
    Une nuk them se eshte keq, se po te ishte ashtu do kthehesha..por as si vendi
    im nuk eshte. Mundesia financiare eshte me e madhe....por lumturia si je
    rrite ti..dhe ca kerkon ti nga jeta nuk eshte.
    Femrat per mendimin tim qe e pelqejne kete vend, dhe se kane me koken
    prapa nga Shqiperia...eshte se ketu dojne lirine e te vepruarit ne ato menyra
    qe ato se bejne dot ne Shqiperi.
    Sa kapin nje pune normale ju duket se kane arrite qiellin, po me avash se
    nuk eshte jeta vec para. Une jam dakort me BlueMoon po punojme qe nje
    dite te kthehemi atje nga kemi ardhe.
    Femijeve po sju pelqej....te rrine aty ku te dojne pasi te kene mbushe moshen
    18 vjecare. Vendi yt e ska vallahi.

p.s : S'dua replika, pasi ky eshte mendimi im dhe se lun topi..:P
    S`ma merr menja se ky oshte memimi yt pas kaq kohe... :P apo jam gabim? dhe mbase...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Dicka me ben te habitem shume me shqiptaret, sa behen pak mire dhe kane
    "lirine" e deshiruar e harrojne vendin e tyre dhe jo me kaq, po flasin gjithe
    cfare lloj pislleqesh per ate vend ku po ju jeton familja, fisi, shoqeria dhe
    ndoshta dhe ato vete po mos tju kishte ardhe ky shanc ke dora.
    Une nuk them se eshte keq, se po te ishte ashtu do kthehesha..por as si vendi
    im nuk eshte. Mundesia financiare eshte me e madhe....por lumturia si je
    rrite ti..dhe ca kerkon ti nga jeta nuk eshte.
    Femrat per mendimin tim qe e pelqejne kete vend, dhe se kane me koken
    prapa nga Shqiperia...eshte se ketu dojne lirine e te vepruarit ne ato menyra
    qe ato se bejne dot ne Shqiperi.
    Sa kapin nje pune normale ju duket se kane arrite qiellin, po me avash se
    nuk eshte jeta vec para. Une jam dakort me BlueMoon po punojme qe nje
    dite te kthehemi atje nga kemi ardhe.
    Femijeve po sju pelqej....te rrine aty ku te dojne pasi te kene mbushe moshen
    18 vjecare. Vendi yt e ska vallahi.

p.s : S'dua replika, pasi ky eshte mendimi im dhe se lun topi..:P
    O shkodrane...
    Andej nga je ti, dite per dite po lexojme se vajzat po vrasin veten me kalashnikov.....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Nimen sa t`lumtur jena? Deri dje per mua Shqiperia ishte, te mbaroja shkollen dhe te kthehesha. Sot eshte "rri daje mos u nri se je nroft". Neser nuk e di...
    Them se do dali ashtu, sic tha plaku im para 10 vjetesh. "Shqiperine mbaje ne mendje dhe ne zemer, mos harro nga je dhe kush ke qene, por sa per Shqiperine do flasim kur te rritesh dhe pak..."
    -Gjenerata atyre qe kan shkuar pak te rritur ne mergim e kane mendjen mbrapa sepse ndoshta i pret dhe 1 shoqeri ose miqesi.
    -Ka shume persona qe shumicen e kushurinjve te tyre i kan jasht.

C`te them isha ne Shqiperi u kenaqa sa nuk ka me. Takohesh me robt e tuj atje, por sadoqoft te rrish atje, vjen dita kur thua me pret avioni sepse kam jeten atje.
    Te them te drejten, ndihem me pak i stresuar ketej, sepse ne Shqiperi dhe nese je i zoti te arrish diku, vjen tjetri dhe ne menyrat me absurde te prish gjithcka qe ti ke ndertuar, dhe ku te ankohesh?... jam larg atyre mendimeve te mija feminore qe desha te kthehesha me patjeter dikur. Me mjaftojne 1/2 muaj pushime ne vere per tu cmallur.....
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët, popull jo i lumtur!
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 06-05-2010, 17:51
  2. Influenca e civilizimit islamik në Perëndim
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 07:40
  3. Lumturia
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-10-2006, 18:48
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •