..."Kam ndėrtuar njė superskuadėr, por i druhem Interit, ka thėnė Moxhi nė njė intervistė pėr tė pėrditshmen "Tuttosport". - Sipas ligjit tė numrave tė mėdhenj, sivjet mund tė renditet edhe i dyti. Nė Superkupė m'u duk mė kompakt si ekip. Aq kompakt, sa mund tė pėsonte dy apo tre gola... Mė falni, por mė vjen pėr tė qeshur kur dėgjoj tė thuhet se skuadra e Manēinit meritonte tė fitonte."
Kėshtu qė ėshtė Interi tani armiku i betuar, nė vend tė Romės, me tė cilėn aleanca ėshtė mėse e konsoliduar. Deklaratat e Moxhit pėr Kasanon e konfirmojnė pėrfundimisht kėtė: "Nuk do ta marrim me parametėr zero, sepse njė skuadre simotėr nuk mund t'i bėhen poshtėrsi." Moxhi ka folur edhe pėr veprimet e merkatos nė frontin e largimeve. "Tudori? kam arritur njė marrėveshje me Boltonin, por lojtari preferon tė presė nė pėrgjigje nga Vilareali. Do tė pres ende edhe pak dhe mė pas do tė bie pėrfundimisht dakord me anglezėt." Ndėrsa lidhur me sulmuesin Fabricio Mikoli, drejtori i pėrgjithshėm i ekipit torinez theksoi: "Nuk pėrbėn asnjė problem, pasi njė sulmues mė shumė s'mund tė na krijojė probleme nė organikė. E duan dy-tri skuadra qė marrin pjesė nė Ligėn e Kampioneve, nga Benfika te Totenhemi. Nėse do tė arrijmė njė marrėveshje qė na lė tė gjithėve tė kėnaqur, dakord, pėrndryshe Mikoli do tė qėndrojė te Juventusi deri nė janar."...
marre me shkurtime nga "Shekulli"