Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    . Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663

Kujtime tė pa harruara

Do te ftoja ne kete teme te gjith per te lene mbresat e tyre me cfar ata kan jetu dhe pare gjat jetes se tyre

Sa here kujtoj plakun tim kur lozte apollonia i dridheshin kembet mezi mbahesh ne toke kurse kur lozte hollanda rrall e kam pare ulur ate njeri.
    Ndeshja ime e pare dhe e pa harruar ka qen finalja e kupes se kampioneve 1986 barcelona steaua bukureshtit , ndeshja mbaron full time 0-0 edhe gjuhen penalltit , si tani e kam para syve portierin rumun e ka pas emrin dukadam me mustaqe ...o Zot ca emicionesh edhe pse kam qen vetem 8 vjec bertisja kur rumini priste penalltit [ka qen tradit ne shpin time qe tifoza gjithmon kemi qen me skuadrat e vogla]..dukadam i priti te 4 penalltit kurse zubizareta priti 2..
    Fiton steao dhe si tani kam parasysh breket e tyre hahahah si ato qe mbanim ne koh te enverit kur benim fiskulturen

Ndeshje tjeter ka qen po ne 1986 world cup franc brazil....papapa e pa harruar mu ka fiksu nje bjonde braziliane duke ngren thonjt edhe i dilnin lot mbasi brazili humbi...ej cuna kan kalu fiks 18 vjet dhe ne bot se i kam harru keto pamje dhe emocione..
    Sa here lozte hollanda ose ajax peshqirin se kam pas heq nga duart.
    Kur fitoj ajaxi kupen e kupave ne 1987 plaku me bleu nje bluze jake V dhe me thosh bluzja ajaxit hahahah ajo asgje skish te ajaxit po plaku im fiksimaxhi edhe un mburresha mes shokesh me kan sjell nga jasht bluze te ajaxit hahah..nejse se e bera si ditar kete teme por do me pelqente jasht mase nese me te vjeter se une do tregonin mbresat e tyre per cfar kan perjetu ne futboll live apo edhe ne TV.
    Do tregoj shum mbresa tjera qe me kan ngel ne mendje si psh shumakerin kur ja rrasi kembet ne gjoks qe ne minuten e pare batistonit te frances edhe e kan nxjerr jasht me barrela te shkretin ,pale 4 golat e butragenjos ndaj danimarkes qe thonin do fitoj kupen..
    Kalofshi bukur edhe mos harroni ta parkoni kalin per pak minuta nga kjo tema ime .tung edhe respekte burra dhe gra

Hey jo search ne google ok????? vetem search ne trurin tuaj se ska lezet tema ndryshe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alDI : 18-11-2005 mė 02:09
    .

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me kujtohet '94 e famshme ne USA-94 World Cup...

Isha i vogel ate kohe, isha 10 vjec dhe ndjekja ndeshjen finale mes Brazil dhe Italy dhe per fituesin duhej te ekzektuhen penallti nese nuk gaboj dhe ishte penalltia e fundit nga i madhi Robi Baggio huq penallitine dhe Brazil mer kupen boterore...

Une si i vogel isha per Italine dhe aq shume u zemerova sa qe dy-tre dite s'kam shkuar ne shkolle nga inati lol

Nejse kam edhe ca tjera por me vone per to...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kur ka humbur bayerni finalen me man u une shkulja qimet e kokes
    fillova te qaj
    bobobobo i terbova dhe njerezit e shtepise
    isha i vogel atehere
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Une mbaj mend vetėm ndeshjet e italianit.
    Akoma e mbaj mend Mundialin e 1982 pavarėsisht se isha e vockėl e mbaj mend se fitoi Italia ime..he he he
    qė atėherė u bėra me taljanet si me shi si me bresher, si me diell..
    Nejse diellin sikur e pa shume here Franca dhe pa te drejte shume, vec me te ecur..po ec..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Une mbaj mend finalen e boterorit 98 ,kur isha 6 vjec.Ne ate ndeshje isha me francen ,se kisha inat brazilin ,dhe mbaj mend ca fragmente dhe kur u gezova kur fitoi franca.
    Me pas ,mbaj mend hollande - itali ne euro 2000 ,U gezova shume qe fitoi italia,se hollanda qe e forte ,por me pas fillova te qanja kur humbi prej frances.edhe atehere isha i vogel.
    Pale pastaj ne 2002 ,kur i anulluan dy gola ne nje ndeshje italise kunder korese ,me iku truri fare.Sme flitej me goje.
    Kur fitoi italia me 2006 smbahesha fare , i cmenda tere shoket qe ishin kundra italise !!!

Persa i perket milanit ,mbaj mend qe u bera me te qe i vogel ,ne nje ndeshje qe fitoi kundra lazio,kur milani ishte dobet atehere,nga vendi i 7,8,9....
    U cmenda fare kur fitoi championsin me 2003- 2004.................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    63
    Une mbaj mend kampionatin botėror franca 98 finalen kur Zidani e tregoj talentin e vet pastaj mbaj ne mend euro 2000 kur mboshti Franca Italin me golin e art tė Trezeges Pastaj Brazili ne kohen e Rikthimit te Ronaldos ku edhe e fitoj kampionatin pastaj ky kampionati i Fundit ku i tregoj Zidanin se qfar lojtari asht ndaj Brazilit ku lujke si ne mahallen e vet pa Zidanin edhe Futbolli asht ra shum spo ka spektakel spo bon kerkush si ai per mendimin tem asht sebashku me Pelen Maradonen edhe Zidani jan lojtart me te mir te gjithva kohrave sepse ka fitu qdo gje ne Futboll pra me magjit e tina shum gjera qi ika bo ai pasimet driblimet tregojn se qfar lojtari ka qen ju pershendes shum per kit tem kaq shum te qelluar

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shqiperi 2-1 Greqi . Turqit thun : Epten Lezet

Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    Kurrė nuk do tė harrohet finalja e Champions Ligue ndėrmjet Liverpoolit dhe Milanos , kur pjesa e parė i takoi Milanit 3:0 , dhe ai rikthimi i Liverpoolit nė pjesėn e dytė 3:3.
    Pastaj me penallti fitoj Liverpool.

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Euro 88 hollanda luante komshinjte ne gjys finale. Sepse me eshte fiksuar mire ne memorje as vet se di. Pasi ngordhem komshinjte na dolen ruset ne finale. Me vjen cudi dhe vet qe arrij ta mbaj mend. Qe atehere I ndjek gjthe qef Hollandezst kur luajne

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Une per vete nuk do ta harroj kur e pashe lojen ne shkup Maqedonia - Anglia, jo qe ishte ndonje derbi a po spektakel, po thjeshtt i pashe yjet, prandaj me kujtohett gjithnje kjo ndeshje..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  2. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  3. Kujtime ....
    Nga e-v0gela nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 15-05-2008, 13:59
  4. Kujtime te nje Gjykatesi
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 17:11
  5. Kujtime
    Nga ergys18 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-12-2002, 17:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •