Do te ftoja ne kete teme te gjith per te lene mbresat e tyre me cfar ata kan jetu dhe pare gjat jetes se tyre
Sa here kujtoj plakun tim kur lozte apollonia i dridheshin kembet mezi mbahesh ne tokekurse kur lozte hollanda rrall e kam pare ulur ate njeri.
Ndeshja ime e pare dhe e pa harruar ka qen finalja e kupes se kampioneve 1986 barcelona steaua bukureshtit , ndeshja mbaron full time 0-0 edhe gjuhen penalltit , si tani e kam para syve portierin rumun e ka pas emrin dukadam me mustaqe ...o Zot ca emicionesh edhe pse kam qen vetem 8 vjec bertisja kur rumini priste penalltit [ka qen tradit ne shpin time qe tifoza gjithmon kemi qen me skuadrat e vogla]..dukadam i priti te 4 penalltit kurse zubizareta priti 2..
Fiton steao dhe si tani kam parasysh breket e tyre hahahah si ato qe mbanim ne koh te enverit kur benim fiskulturen
Ndeshje tjeter ka qen po ne 1986 world cup franc brazil....papapa e pa harruar mu ka fiksu nje bjonde braziliane duke ngren thonjt edhe i dilnin lot mbasi brazili humbi...ej cuna kan kalu fiks 18 vjet dhe ne bot se i kam harru keto pamje dhe emocione..
Sa here lozte hollanda ose ajax peshqirin se kam pas heq nga duart.
Kur fitoj ajaxi kupen e kupave ne 1987 plaku me bleu nje bluze jake V dhe me thosh bluzja ajaxit hahahah ajo asgje skish te ajaxit po plaku im fiksimaxhi edhe un mburresha mes shokesh me kan sjell nga jasht bluze te ajaxit hahah..nejse se e bera si ditar kete teme por do me pelqente jasht mase nese me te vjeter se une do tregonin mbresat e tyre per cfar kan perjetu ne futboll live apo edhe ne TV.
Do tregoj shum mbresa tjera qe me kan ngel ne mendje si psh shumakerin kur ja rrasi kembet ne gjoks qe ne minuten e pare batistonit te frances edhe e kan nxjerr jasht me barrela te shkretin ,pale 4 golat e butragenjos ndaj danimarkes qe thonin do fitoj kupen..
Kalofshi bukur edhe mos harroni ta parkoni kalin per pak minuta nga kjo tema ime .tung edhe respekte burra dhe gra
Hey jo search ne google ok????? vetem search ne trurin tuaj se ska lezet tema ndryshe
Krijoni Kontakt