Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    <-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Uster djali, faleminderit për directions, por më duket se edhe pa trafik, andej i bie më gjatë. lol
    Nga I-84 harroje, sepse andej vërshon "lumi" i Boston-cave.
    Saktësisht nëse nuk ka trafik e bëj rrugën për 1 orë e 30 minuta e shumta e 45 min.
    Saktesisht , trafik ka gjithmone sapo hyn ne NY ( plus ne oret e mengjesit 6 AM -10 AM , I-95 ne Conneticut , is really a mess , sidomos qe ne West Heaven dhe deri ne Bridgeport )
    Ti biesh nga I-287 dhe te dalesh ne Route 17 ne New Jersey , eshte 13 milje me gjate se sa ti biesh nga NY per te dale ne te njejten pike !
    Ato 13 milje ti llogariti , njeren me shpejtesi 65-70 MPH dhe tjetren me Bumper to bumper dhe shife si te del llogaria
    Anyway , une nje mendim te dhashe ne pergjigje te pyetjes tende tek postimi i pare ! Ti bjeri nga te bie me shkurt (llogaria lol)
    ...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga Larsus
    It is called: METRO--and/or Subway

caf-cuf caf-cuf, mbaron pune per bukuri, i sheh e te shikojne nderkohe

Jo mi Larsi... po kur te arrije ne NJ ai, c'do beje pa makine? Me tren NJ-CT e anasjelltas merr afersisht 4 ore... dhe $80.

Tjetra qe desha te thosha une per ju te tjeret, a ka mundesi te sugjeroni rrugedalje pa reklamuar apo share nje vend? Se po beheni si Tironcat (no offense, darling ate qe keni e keni) versus rrethet e tjera, qe thoshin qe orientohen neper TR me kalin e Skenderbeut OK, OK eshte paaak funny.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Hahahah ju flm po eshte humje kohe mre te shkon jeta kot llogarit minutat qe pret ne traffic edhe aty sje ne gjendje me bo asigjo qe te shfrytezosh kohen te shko kot . Imagjino sa here met ne traffic zbrite nga jeta edhe sa del :P.

can't be bothered Maska e alketm
    Anëtarësuar
    12-01-2005
    Postime
    8

Të hënën bëra rrugën që bëj shpesh CT-NJ.
    Kjo e të hënës ma solli në majë të hundës. Sapo kalova CT-në dhe hyra në BRONX, trafiku ishte bumper to bumper dhe nuk lëvizje më shumë se 1 metër në minutë.
    Merr RT15 (Merrit Parkway) south ... qe nga hartford dhe pastaj the Hutch (Hutchinson Parkway) vazhdo deri tek GW, ose, merr 287-West (mund ta marresh nga I-95 - exit 21...po ne NY jo ne CT se exit 21 ne 95 ne CT eshte...fairfield me duket, stacioni i trenit ne Ffld, ose 287-West mund ta marresh nga RT15 gjithashtu)...kur futesh ne 287West, kalo Tappan Zee bridge..po mos shko ne RT17..ajo eshte ta besh si magelani, po merr exit 13S mbas ures qe eshte Palisades Parkway..e cila te sjell direkt ne anen e NJ te GW..prej andej merr I-80, I-95 prap, 46, 1, 9, 4 etc etc..

Ose ble nje foken GPS nav. system...e pastaj nuk e lodh me koken
    aren't u special...

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga alketm
    Merr RT15 (Merrit Parkway) south ... qe nga hartford dhe pastaj the Hutch (Hutchinson Parkway) vazhdo deri tek GW, ose, merr 287-West (mund ta marresh nga I-95 - exit 21...po ne NY jo ne CT se exit 21 ne 95 ne CT eshte...fairfield me duket, stacioni i trenit ne Ffld, ose 287-West mund ta marresh nga RT15 gjithashtu)...kur futesh ne 287West, kalo Tappan Zee bridge..po mos shko ne RT17..ajo eshte ta besh si magelani, po merr exit 13S mbas ures qe eshte Palisades Parkway..e cila te sjell direkt ne anen e NJ te GW..prej andej merr I-80, I-95 prap, 46, 1, 9, 4 etc etc..

Ose ble nje foken GPS nav. system...e pastaj nuk e lodh me koken
    Me RT15 punova ca kohë deri në Greenwich...ajo është më vdekje se I-95...shyqyr që nuk lenë kamiona dhe autobuzë se te RT-15 do merrje gjumin për 7 palë qefe.
    Nejse.
    Unë kam problem vetëm pjesën e Bronx sepse ashtu siç the dhe ti, sa dal nga GWashington, marr RT 46 direkt dhe marr përsëri I-95 disa milje më larg... RT-1 është rrugë e ngushtë dhe stë lë të ecësh... e mirë është për kursim... se ska toll lol.
    Me këmbë të mbarë në Stamford... dhe shiko të kapësh ndonjë punë apo "gjë" tjetër në Greenwich se do të të ndrisë jeta. Do bësh gjënë më të mirë.

can't be bothered Maska e alketm
    Anëtarësuar
    12-01-2005
    Postime
    8

Talking

Atehere merr Palisades Parkway South mbas Tappan Zee bridge...por duhet te kesh parasysh se si leviz trafiku ne keto zona...ne mengjes, trafiku eshte drejt White Plains/Stamford...ne darke..drejtimi i kundert..Cross Bronx eshte rruge legene..nuk i dihet asiher...njehere kam ngec atje per 4 ore...mu desh me e bo "pipin" ne nje soda cup ahahahhaa

megjithate, thx per mikpritjen ne stamf ... sa per g-wich.. une punoj ne xhojzi..dmth do me duhet te marr ose cross bronx..ose palisades apo hutch...te gjitha jane shume keq ne mengjes...them te ndrroj oret dhe te dukem ne ora 10 apo 11 ne pune ahahaahaha

hec mo...stamf vetem per disa muaj eshte..duhet me kap nai toyota echo apo prius per qafe..po me ato te del shkuma brenda nje ore rruge..

gzuar festat pra
    aren't u special...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Të hënën bëra rrugën që bëj shpesh CT-NJ.
    Ti nese e bo "SHPESH" dhe nuke ke gjet rrugen me te shkurter dhe pa trafik kot mundohemi ne te te japim ndihme.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kush e ben punen e kujt i shkon djersa curk Too bad, so sad.
    O Vagabondo, s'te pashe gje une ty te japesh "ndihme" te kjo tema.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Kush e ben punen e kujt i shkon djersa curk Too bad, so sad.
    O Vagabondo, s'te pashe gje une ty te japesh "ndihme" te kjo tema.
    huh...e mo eee sjap ndihme te pakten po marr ndihme... ketij mikut i duhet ct- nj kurse mua nj-ct...e ke parasysh aty aty eshte vetem drejtime te kunderta.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ngaterrova teme, sorry. Lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 29-11-2005 më 11:20

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •