Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Worcester
    Nese vjen nga CT drejt NY me 95 South mund te marresh I-287 N (exit 21) toward Tappan Zee Bridge nga e cila me pas mund te marresh exitin e I-87 toward NYC qe te nxjerr tek exit 1 A ne Cross Bronx Expressway , dmth menjehere para GW Bridge ! Edhe ketu mund te kesh trafik por me pak se sa ti biesh 95 S !
    Zgjidhja tjeter eshte te marresh I-287 N dhe te vazhdosh drejte deri ne New Jersey ( pra te mos dalesh fare tek I 87 ) nga e cila me pas mund te marresh RT 17 South (exit i pare ne NJ ) qe te dalesh ne I-80 East dhe me pas te marresh I-95 South qe te fut ne New Jersey Turnpike !
    Ose mund te mos marresh fare RT 17 por te vazhdosh unaze derisa te kryqezohesh me I-80 East dhe me pas I-280 East qe te nxjerr direkt ne I-95 ( exit 15 W ne I-95 )
    Keto sigurisht qe jane rruge shume te gjata ne krahasim me direkt I-95 South por puna eshte ti shmangesh Cross Bronx Expressway pasi aty eshte gjithmone shume trafik !
    I dike mire rruget ti Uster ..
    Nejse ngado ti bjeri ai , nese eshte trafik do i marri ca kohe deri sa te arrisi ne Jersey
    I gjithe faji eshte i parajses .. ny . lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 18-11-2005 më 10:48
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    -Dini ndonjë anashkalim për të dalë në Washington Bridge përveç 95-sës ??

It is called: METRO--and/or Subway

caf-cuf caf-cuf, mbaron pune per bukuri, i sheh e te shikojne nderkohe
    TBD

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Larsus
    It is called: METRO--and/or Subway

caf-cuf caf-cuf, mbaron pune per bukuri, i sheh e te shikojne nderkohe
    Helloo , bota ka ecur perpara , ka edhe prej atyre qe perdorin makine , nuk jane te gjithe broken-asses like new york-ezet
    Megjithse ,ca flas un , juve ju piko syri gjak te shihni nje cope parking dhe detyroheni te shpikni teori te reja si double parking ose ta lini makinen ne Staten Island dhe te shkoni me tren ne Queens apo Bronx
    ...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga PINK
    I dike mire rruget ti Uster ..
    Nejse ngado ti bjeri ai , nese eshte trafik do i marri ca kohe deri sa te arrisi ne Jersey
    I gjithe faji eshte i parajses .. ny . lol
    I di ca Pink pasi jam si zog shtegtar
    Ne fakt dallohet menjehere ndryshimi , sa te shkel kemba ( rrota e makines ne kete rast lol ) ne New Jersey rruga behet me e gjera , pa gropa dhe pa trafik!
    Te keqen e parajses thuaj
    ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Helloo , bota ka ecur perpara , ka edhe prej atyre qe perdorin makine , nuk jane te gjithe broken-asses like new york-ezet
    Megjithse ,ca flas un , juve ju piko syri gjak te shihni nje cope parking dhe detyroheni te shpikni teori te reja si double parking ose ta lini makinen ne Staten Island dhe te shkoni me tren ne Queens apo Bronx

Aloo- Ushnja si me degjon??

ne te s'emes ku jeton ti, you can't hear me now apo ulerimen e civilizimit
    TBD

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Larsus
    Aloo- Ushnja si me degjon??

ne te s'emes ku jeton ti, you can't hear me now apo ulerimen e civilizimit
    Yeah , keep telling that to yourself
    ...

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Uster djali, faleminderit për directions, por më duket se edhe pa trafik, andej i bie më gjatë. lol
    Nga I-84 harroje, sepse andej vërshon "lumi" i Boston-cave.
    Saktësisht nëse nuk ka trafik e bëj rrugën për 1 orë e 30 minuta e shumta e 45 min. E kam këmbën e rëndë 80-85 gjithë rrugës (se po i mëshove dhe pak... i pe dritat blu nga pas.)
    Të nisesh për një rrugë 150 milje e të përfundosh pas 4 orësh, kjo vallahi vetëm andej nga Afganistani duhet të jetë. Lere pastaj ata të NJ që duhet të bësh disa milje për të dalë në autostradë, kur autostradën e sheh nga rruga ku po kalon. Ata janë fare fare me atë "All U turns".
    Larsus mos ma kujto atë Subway-n sepse isha i detyruar të kaloja gati 3 orë në të kur isha në Athinë. Në to gjen lloj lloj speciesh....lol
    Ti Pink, e ndave mendjen të vish në CT për festa apo akoma me mëdyshje je?? Po erdhe do ta heqësh nga targa makinës atë parullën "Garden State"..pfff... kur thoni ju që keni gjelbërim aty ku jetoni, ç'duhet të thonë ata të CT-së??!!
    Fiori thuaju të të dalin në Bronx e të të marrin...lol..deri aty ku do shkosh ti, do të të mpihet këmba me frenat.
    Nejse...faleminderit për sugjerimet që më bëtë.
    Po kënaqem se po shoh se sa mirë i njohin rrugët shqiptarët...po kot s'thonë po shkoi miu ndën mustaqe e bën rrugë...lol.
    S'latë gjë pa mësuar ju shqipot...yt racë e keqe
    Ps: për ato "paralajmërimet"...Rrushtë piqen në korrik...ouuuuuuu sa ka deri atëhereeeee.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Epo se qenkan New Yorkers broke...duhej te vinte djali nga fshatrat e Korces...Mass dmth (se njesoj eshte) te na e thoshte.

Po ju o derezinj per ate makine punoni....c'tjeter gje keni per te bere?
    hani buke, pini budweizer me kanace, edhe kurseni leket te bleni makine te mire...se ajo makina ju con ne NY, per vit te ri e per feste flamuri.
    Edhe kur ju viziton kushuriri i trete nga Shqiperia, prape ne NY e sillni.

levdo rruget se jane te rendesishme...qejfi ne rruge behet. Ne na piko zemra qe nuk na i kane asfaltuar si duhet. S'na ze gjumi naten.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Ihti
    hani buke, pini budweizer me kanace, edhe kurseni leket te bleni makine te mire...se ajo makina ju con ne NY, per vit te ri e per feste flamuri.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Ihti
    Epo se qenkan New Yorkers broke...duhej te vinte djali nga fshatrat e Korces...Mass dmth (se njesoj eshte) te na e thoshte.

Ju s'beni dot nje makine pasi s'keni ku ta parkoni ( plus insuranca eshte e shtrenjte ) , ju s'bleni dot shtepi pasi ju kushton sa qimet e kokes prandaj detyroheni te jetoni neper buildingjet 100 vjecare me qera gjithe jeten tuaj !Ju shkon jeta trenave te qelbur ( si puna e 1 , 2 , 3 e ku di un ca germadha te kuqerremte levizese lol) , per cfare jetoni ju ? Per te bere nje xhiro ne Central Park ?Apo per te pare vehten ne pasqyre ne vitrinat e Versaces dhe Armanit ne 5-th Avenue ?
    Rri aman se po ju flasin femijet spanjisht dhe getto ngaqe ate shoqeri kane gjithe diten !
    NY eshte per beginers , per ato qe sapo vijne nga Shqiperia , qe s'kane para , s'kane pune , s'kane makine, s'dijne anglisht , s'kane dokumenta..etj etj!
    Kur te hapen nji cike syte , duhet te largohesh nga ai vend se nuk rriten femijet aty joo !
    Po zotrote aq mend ke , sa te lejon arroganca prezentuoze e te qenit qyqeqar nderi i NYC lol.
    Rrini aty se mire jeni
    ...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •