I dike mire rruget ti Uster ..Postuar më parë nga Worcester
Nejse ngado ti bjeri ai , nese eshte trafik do i marri ca kohe deri sa te arrisi ne Jersey![]()
I gjithe faji eshte i parajses .. ny . lol
I dike mire rruget ti Uster ..Postuar më parë nga Worcester
Nejse ngado ti bjeri ai , nese eshte trafik do i marri ca kohe deri sa te arrisi ne Jersey![]()
I gjithe faji eshte i parajses .. ny . lol
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 18-11-2005 më 10:48
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga Humdinger
It is called: METRO--and/or Subway![]()
caf-cuf caf-cuf, mbaron pune per bukuri, i sheh e te shikojne nderkohe![]()
TBD
Helloo , bota ka ecur perpara , ka edhe prej atyre qe perdorin makine , nuk jane te gjithe broken-asses like new york-ezetPostuar më parë nga Larsus
![]()
Megjithse ,ca flas un , juve ju piko syri gjak te shihni nje cope parking dhe detyroheni te shpikni teori te reja si double parking ose ta lini makinen ne Staten Island dhe te shkoni me tren ne Queens apo Bronx![]()
...
I di ca Pink pasi jam si zog shtegtarPostuar më parë nga PINK
![]()
Ne fakt dallohet menjehere ndryshimi , sa te shkel kemba ( rrota e makines ne kete rast lol ) ne New Jersey rruga behet me e gjera , pa gropa dhe pa trafik!
Te keqen e parajses thuaj![]()
...
Postuar më parë nga Worcester
Aloo- Ushnja si me degjon??
ne te s'emes ku jeton ti, you can't hear me now apo ulerimen e civilizimit![]()
TBD
Yeah , keep telling that to yourselfPostuar më parë nga Larsus
![]()
...
Uster djali, faleminderit për directions, por më duket se edhe pa trafik, andej i bie më gjatë. lol
Nga I-84 harroje, sepse andej vërshon "lumi" i Boston-cave.
Saktësisht nëse nuk ka trafik e bëj rrugën për 1 orë e 30 minuta e shumta e 45 min. E kam këmbën e rëndë 80-85 gjithë rrugës (se po i mëshove dhe pak... i pe dritat blu nga pas.)
Të nisesh për një rrugë 150 milje e të përfundosh pas 4 orësh, kjo vallahi vetëm andej nga Afganistani duhet të jetë. Lere pastaj ata të NJ që duhet të bësh disa milje për të dalë në autostradë, kur autostradën e sheh nga rruga ku po kalon. Ata janë fare fare me atë "All U turns".
Larsus mos ma kujto atë Subway-n sepse isha i detyruar të kaloja gati 3 orë në të kur isha në Athinë. Në to gjen lloj lloj speciesh....lol
Ti Pink, e ndave mendjen të vish në CT për festa apo akoma me mëdyshje je?? Po erdhe do ta heqësh nga targa makinës atë parullën "Garden State"..pfff... kur thoni ju që keni gjelbërim aty ku jetoni, ç'duhet të thonë ata të CT-së??!!
Fiori thuaju të të dalin në Bronx e të të marrin...lol..deri aty ku do shkosh ti, do të të mpihet këmba me frenat.
Nejse...faleminderit për sugjerimet që më bëtë.
Po kënaqem se po shoh se sa mirë i njohin rrugët shqiptarët...po kot s'thonë po shkoi miu ndën mustaqe e bën rrugë...lol.
S'latë gjë pa mësuar ju shqipot...yt racë e keqe![]()
Ps: për ato "paralajmërimet"...Rrushtë piqen në korrik...ouuuuuuu sa ka deri atëhereeeee.![]()
Epo se qenkan New Yorkers broke...duhej te vinte djali nga fshatrat e Korces...Mass dmth (se njesoj eshte) te na e thoshte.Postuar më parë nga Worcester
Po ju o derezinj per ate makine punoni....c'tjeter gje keni per te bere?
hani buke, pini budweizer me kanace, edhe kurseni leket te bleni makine te mire...se ajo makina ju con ne NY, per vit te ri e per feste flamuri.
Edhe kur ju viziton kushuriri i trete nga Shqiperia, prape ne NY e sillni.
levdo rruget se jane te rendesishme...qejfi ne rruge behet. Ne na piko zemra qe nuk na i kane asfaltuar si duhet. S'na ze gjumi naten.
Ju s'beni dot nje makine pasi s'keni ku ta parkoni ( plus insuranca eshte e shtrenjte ) , ju s'bleni dot shtepi pasi ju kushton sa qimet e kokes prandaj detyroheni te jetoni neper buildingjet 100 vjecare me qera gjithe jeten tuaj !Ju shkon jeta trenave te qelbur ( si puna e 1 , 2 , 3 e ku di un ca germadha te kuqerremte levizese lol) , per cfare jetoni ju ? Per te bere nje xhiro ne Central Park ?Apo per te pare vehten ne pasqyre ne vitrinat e Versaces dhe Armanit ne 5-th Avenue ?Postuar më parë nga Ihti
Rri aman se po ju flasin femijet spanjisht dhe getto ngaqe ate shoqeri kane gjithe diten !
NY eshte per beginers , per ato qe sapo vijne nga Shqiperia , qe s'kane para , s'kane pune , s'kane makine, s'dijne anglisht , s'kane dokumenta..etj etj!
Kur te hapen nji cike syte , duhet te largohesh nga ai vend se nuk rriten femijet aty joo !
Po zotrote aq mend ke , sa te lejon arroganca prezentuoze e te qenit qyqeqar nderi i NYC lol.
Rrini aty se mire jeni![]()
...
Krijoni Kontakt