Close

Rezultati i Sondazhit: Kane ngelur me njerez romatik???

Votues
43. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

39 90.70%
  • JO

4 9.30%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Romantiket Jane te shumte ,por vete jeta qe po jetojme ne kto momente i ka bere disi me te mbyllur te shprehen per ate qe ndjejne ose mendojne , kjo ndodh per shume arsye , perfitimi , mashtrrimi , interesi etj etj ......veshtire te besojne diku 100% kapishni
    Prandaj na duket sikur jane me pikatore njerzit romantik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 27-01-2006 mė 14:14

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ka po nuk duken se nuk e shkruajne ne balle! As nuk flasin me kedo. Jane fshehur....ndonjehere kur ka nete me hene dalin...
    Ezekiel 25-17.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Ka po nuk duken se nuk e shkruajne ne balle! As nuk flasin me kedo. Jane fshehur....ndonjehere kur ka nete me hene dalin...
    Kendej i quajme "loup-garou" keta qe thua ti julius

Jack Nicholson eshte nje i tille, te pakten ka qene...

A ka romantik ? Ehe... ka.

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    loup-garou lool warewolf ketej nga neve hope ta kem shkruajt mire se kush rri lexon korrigjimet e DIKushit :P ose lupo manaro ( te mburrem cik )

Une votova Jo per vete... specie ne zhdukje kta romantiket. Une psh sjam ic fare per veten e ime edhe ncuk dua te jem.. jane shume idealiste njerezit romantike.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    po njerez qe ngasin bicikleta ka me?

po normale qe ka u burri dheut, dhe as e kemi per turp ta pranojme lol
    lol, patjeter qe ka...ja une psh

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Shumica qe votojne pro ja fusin kot,, o ju pelqen "turma" ose mendojn se te kesh ndjenja=romatik..Ne kohen e sotme jane aq te paket sa...dhe mir e bejne.Sot duhet me qene me kembe ne toke..(kush flet)
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Njeher Tenor i madh Jose Carreras u shpreh -"Se kam per turp hic te deklaroj qe jam Romantik"

E ne fund te fundit njerzit me keto ndjenja dhe emocione jetojn. Jane pikerisht keto ndjenja qe i bejn te ndihen te gjall edhe ne jet. Te mohosh emocionet e tua, eshte hipokrizi.

Megjithate ka shume "injorant" qe e keqkuptojn fjalen romantik. Qe te jesh romantik s'do te thot qe kur ta bojn per borxh mos tia shkarkosh karikatorin ballit ndonje pleshti. Perkundrazi do te thot qe si pasoje e ngarkesave me te shumta emocionale qe ndjen dhe perjeton, je me i prirur te kalosh ne ekstreme.

Kshu

Ka romantik, posi s'ka. Plot.

Vot s'po hedh, se s'ka kuptim. Cdo gjo me votime. Ne fakt e kemi ne gjak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Del Monako : 27-01-2006 mė 15:45
    HOLLAND...

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Ka por jane fallco! Konkretisht, romantiket dikur ishin origjinale. Te ishe romantik ishte nje filozofi tjeter, ishte nje menyre alternative te jetuari, ose stil jetese. Por romantiket, pak a shume si antibiotiket, ishin victims of their own success. Si gjithcka e vecante dhe terheqese ne bote, romantizmi mund te ekzistonte vetem ne sasi te vogla dhe ne proporcione te vecanta te sasise me cilesise. Por duke qene nje filozofi karizmatike, romantizmi u perhap (jo filozofia vete, por emri i saj) sa gjithkush filloi te indentifikohet me te. Papritur te gjithe ishin romantike, zhabat neper kanale filluan te kendonin se si ishin romantike. Nje menyre te menduari e pikepamje e botes qe dikur karakterizohej me emocione te forta, e njihej nepermjet nje shkrimi teper te elaboruar e artistik... filloi te ekspozohej me fjali dy-tre fjaleshe si 'une jam romantik'... (nice to meet you). U be nje fjale aq ordinere sa romantiket vete nuk donin te quheshin me te tille. Porse kuptuan se faji kishte qene i tyre kur i kishin dhene emer ktij stili te menduari dhe e kishin bere aq te lehte per te tjere te shoqeroheshin/njiheshin me te, kur fare mire mund te mos ta kishin quajtur gje fare, dhe zhabat nuk do te kuptonin se c'ishte.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Une mendoj qe ka si jo,edhe pse mua personalisht nuk me pelqejne shume tipat romantik,lol

Nuk me pelqen per shume arsye yyyyy do thoni ju,e pse te me pelqej kur dhe vete MITI i dashuris romatike eshte nje genjeshter e hidhur,i cili i ka rrenjet tek perrallat ku princi dhe princesha jetojne te lumtur deri ne fund te jetes.....

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    shpresoj t ekene ngelur se po nuk qe puna ashtu..skam per tu martuar fare un
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dhe une pyes veten ! Ku humben romantiket ???
    Nga Pratolini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 11:04
  2. Ēasti mė Romantik?
    Nga all4u nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 08:47
  3. Filmi dhe libri me romantik.
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 00:45
  4. Mali i Shenjtė i Tomorrit
    Nga ATMAN nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 04:59
  5. Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 28-08-2004, 23:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •