Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Talking ehe posi!

Citim Postuar më parë nga SuiGeneris
    Mire Oiseau qe (s')i sheh qe larg/t gjerat, po ti Xen qe je ketu çne? Ku jane plumbat, ku jane gezhojat, ku jane plaget...ketu ku je ti s'te shpeton as terheqja e kembezes e jo me zhurma e plumbave...Po s'keni faje ju...qe te dy...jeni ne frontin e pare me sa di une, ju bejne edhe veshet edhe syte...ju ben edhe mendja...kujtoni se gjithe bota eshte nen plumba.
    (Moderatore te nderuar, te fshihen mesazhet jashte teme...sidomos keta 4 te fundit. )
    Gezhoja e shkrehje armesh (ndonje snajper do kete qene ) s'kam degju, po edhe keto "renkimet" e tua ketu lart tregojne qarte ama qe e ke ngrene ca...

Nejse...mos te fshihen postet te bejme ca filozofi...

Ka (duhet te kete) nje teori qe thote se nese dikush e zbulon me ekzaktesi se ç'eshte dashuria, ajo do zhduket menjehere dhe vendin e saj do e zere diçka edhe me e çuditshme... I believe this theory!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Ka (duhet te kete) nje teori qe thote se nese dikush e zbulon me ekzaktesi se ç'eshte dashuria, ajo do zhduket menjehere dhe vendin e saj do e zere diçka edhe me e çuditshme... I believe this theory!
    Se c'eshte dashuria e dine vetem ata qe dashurojne, dhe sigurisht asnjeri prej nesh. E them kete se ata qe dashurojne nuk kane nge te bejne derr derr derr ne forum. (oopsss...derdellitjet qenkan vetem per "filozofet" )

ah, mjere ne thuaj
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
    Se c'eshte dashuria e dine vetem ata qe dashurojne, dhe sigurisht asnjeri prej nesh. E them kete se ata qe dashurojne nuk kane nge te bejne derr derr derr ne forum. (oopsss...derdellitjet qenkan vetem per "filozofet" )

ah, mjere ne thuaj
    Çupke, nuk e ke kuptuar ate qe ke cituar, po s'ka gje. E rendesishme eshte qe ne e duam njeri-tjetrin ...edhe te filozofia.

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
    ah, mjere ne thuaj
    ah, mjere une thuaj -, do te ishte me e goditur.

Dhe eshte krejt gabim te mendosh qe ata te dashuruarit nuk merren me dërr dërr dërre. Ne ka njeri qe ben derr derr derr, keto jane ata. Teoria e xenit nuk qendron ne kembe fare. Nqs ben aluzion per seksin, mos harroni qe ajo eshte pjese e dashurise dhe per rrjedhoje ato nuk jane perjashtuese. Ky i fundit perfshihet ne ate me lart. Teoria e xenit merr vlere vetem ne rastet kur dashuria perdoret per te arritur nje qellim : seksin. Por nuk ma merr mendja qe shumica e njerezve jane kaq pervers.

Sa per filozofet qe derdellisin, ncuq ! Ato flasin, e ne mbajme ison me derdellitjet tona.

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Çupke, nuk e ke kuptuar ate qe ke cituar, po s'ka gje. E rendesishme eshte qe ne e duam njeri-tjetrin ...edhe te filozofia.
    xeno, s'te kam marre vesh une ty, apo ti mua? Ne fakt, une nuk bera asnje perpjekje per te marre vesh citatin me lart, por duke ju referuar temes ("c'eshte dashuria") sesi me duken ca theory-ra, sikur i fryn kallmit ne uje medemek

ps. xeno, ke dashuruar ndonjehere ti mo? Jo se ata qe dashurojne (thom une) e kane tere boten nen kembe, e nuk e cajne shume menderen nese zbulohet apo nuk zbulohet "c'eshte dashuria"

pss. zogth e, po ty c'te dogji mi xhan c'te dogji? me qan hallin mua ti eh? Jo se, nese nje dite s'do me shohesh ketej rrotull, dije se kam shtene unaze pe verteti .... and nothing but a diamond baby

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Shih shih keto...

Mua nuk me djeg aspak, thjesht dhashe mendimin tim ne lidhje me "derdellitjet". Nuk qaj hallet e askujt, por desha te pengoj induksionin (nqs ajo qe thua ti eshte e vertete per ty, dhe per dike qe ti njeh dhe ne te njejten kohe dhe per dike tjeter si rrjedhoje e atij qe ti njihje, atehere kjo eshte e vertete per te gjithe).

Dhe nuk mendoj qe unaza pe diamanti pengon njerezit te hedhin nje sy ne forum. Keshtu qe po humbe, nuk do mendoj unazen pe verteti por do pyes nga ke vajtur se edhe behemi merak qe thua ti...

Kurse ne lidhje me çka shkrova me lart (si koment i teorise se xenit), ishte thjesht nje interpretim i mundshem dhe jo diçka qe ia mvesha personit ne fjale.

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    hehe, qe thua ti zogth, cupka nuk eshte edhe aq e kendeshme kur bie ne dashuri. Dhe a e di pse? Se vesh kepuce me taka (kur them taka, ki parasysh ato skrapinat qe kur sheh poshte te merren mente) dhe as qe shikon fare se ku po ecen (mjere dheu ku shkel thuaj) Do i therrasesh ti: "aman cupke se do thyesh koken" dhe ajo do te te pergjigjet: "don't worry! koken s'e kam pasur asnjehere."

ps. ika se me ka rene ne koke me duket. Eshte edhe e shtune djalli e mori, dhe te shtunave jam gjithmone me nerva, sidomos pas ores dhjete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    zog, ti qellimin s'e ke te keq noshta, po ndonjehere thu ca gjera qe s'e marr vesh nga i nxjerr...nejse...nuk denjon as te ulesh ne gjunje me popullin..do e kem parasysh kete...

p.s. Çupke, po ta majti hajde zihemi te tema e terrorizmit, jo ketu. S'ka lezet ketu.

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Per çupken : seriozisht e kam, derdellitjet jane shume te mira si terapi anti-merzitje shtunore. Nuk ka rendesi, edhe te mos kesh rene ne dashuri, vetem derdellit sepse dallohen qe nuk jane te nje dashuruare, dhe nuk futesh ne thesin e atyre "derdellitesve".

Per xenin : shikoje mire postin tim kur komentova, dhe e ke te shprehur troç : "Nqs ben aluzion...", dmth eshte thjesht nje mundesi interpretimi. Nqs nuk kishe kete ndermend, shume mire, mund ta sqarosh, dritaren e kisha lene te hapur me kete "nqs".

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anëtarësuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101

Dashuria është...

Dashuria e vërtet vjen me lumturi të vërtet, vjen me besim të plotë, vjen sikur një zog dhe troket në dritare...Dashuria e vërtet është sikur një ëndërr, një iluzion...por prap është i vetmi realitet i qenies njerëzore.

Dashuria nuk është vetëm ndjenje, nuk është e mvarur nga gjenetika, as nuk është koncept i cili mund të spjegohet nga shkenca, sepse ta definiosh dashurinë është ta kufizosh atë, dhe ta kufizosh dashurinë është vdekje...

Dashuria mund të krahasohet, por kurrë nuk spjegohet, sepse ai i cili e spjegon dashurinë kurrë as nuk ka dashuruar...

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •