Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 73
    Ere... Maska e bluemoon
    Anëtarësuar
    17-11-2005
    Vendndodhja
    Ne nje pike te vockel vese mbi nje fije bari...
    Postime
    228

Teme kot!!!!

E dini pse eshte hapur kjo teme? Sepse cilesite negative te njeriut, qe kane lindur me te, na djegin shume kur i shikojme tek njeri-tjetri (se kur thone "alvani" apo cfaredo tjeter, na pershkruajne edhe ne.

Une kam vite qe jam tashme jashte Shqiperise dhe sa me shume njoh, aq me shume e dua Shqiperine dhe Shqiptaret...

Duhet ta keni te qarte te dashur bashkekombas qe pislleku karakterial eshte cilesi njerezore jo shqiptare.

Qe ka shqiptare kafshe, ka! Nuk duhet te na vije turp per kete! Sepse ka kafshe ne te gjitha kombet! Dhe si popull i zgjuar qe jemi ne duhet ta likujdojme kete teme kot me fjalen e URTE qe kemi thene: "Pyll pa derra nuk ka!"

Paqe,
    bluemoon

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Po KVS, keta jane "material per te ngritur civilizime". Kete e kane kuptuar se fundmi dhe popujt e Evropes (te pacivilizuar, natyrisht) qe sondazhe na radhitin te parafundit ne preferencat e tyre per hyrje ne BE.

Pres tani pergjigje"shqiptaro-krenare" te tipit "Na plasi .... ne per sondazhet e shtresave te vdekura e te lodhura nga jeta"...

e lehte dhe e tejdukshme Maska e ana.luna
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ne maj te botes
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Shqiptaret jo vetem nuk bejm per njeri tjetrin, por mundohemi ti prishim pune njeri tjetrit! Pse jan kaq llafazan dhe meren me prapaskena shqiptaret??? Kam jetuar ne shtete te tjera, kam njofur plot njerez qe sjan shqiptar dhe vetem tek shqiptaret shikoj nje siellje te till. Shqiptaret ne Shqipri nuk e di si sillen por ketu vellai do te shikoj vellain te vuaj...na ka hyr te gjithve nje mani qe as nje nuk duhet te jet me mire nga ne. Kur shikojm dike qe po hecen mundohemi ti vem "shkopinj ne rrota"...jo vetem nuk kenaqen shqiptaret me suksesin e nje Shqiptari tjeter, por mundohen ti prishin pune! ca dreqi ndodh kshu????? ca i beri njerezit kaq kafsh qe jetojn vetem per te ngren nje cope buke dhe per ti prishur pune njeri tjetrit??
    Kur do behemi njerez e marte dreqi se lam nam!?

ufffff e nxora inatin...ika te fle gjum si qengj tani
    nuk kam fjale fierake,jam plotesisht dakort me ty.
    jemi arrogante, thashethemexhi, mendjemedhenj.
    disobbedisci a chi ti vuole servo
    di un dio,
    di un esercito,
    di una patria...

Ere... Maska e bluemoon
    Anëtarësuar
    17-11-2005
    Vendndodhja
    Postime
    228
    Citim Postuar më parë nga ana.luna
    nuk kam fjale fierake,jam plotesisht dakort me ty.
    jemi arrogante, thashethemexhi, mendjemedhenj.
    Vertet? Qe kur e ke konstatuar kete? Dhe ku e ke pare qe ne qenkemi te gjithe te tille... ? Dhe sa kombe te tjera ke njohur qe nuk kane njerez me karakteristika te tilla?

...jam shume kurioze...

Citim Postuar më parë nga D@mian
    Po KVS, keta jane "material per te ngritur civilizime". Kete e kane kuptuar se fundmi dhe popujt e Evropes (te pacivilizuar, natyrisht) qe sondazhe na radhitin te parafundit ne preferencat e tyre per hyrje ne BE.

Pres tani pergjigje"shqiptaro-krenare" te tipit "Na plasi .... ne per sondazhet e shtresave te vdekura e te lodhura nga jeta"...
    Po përfytyroj skenën dhe hendekun e madh që të ndan ty "qytetarin shembullor" nga ai "majmuni"; ty "intrasocialin" nga ai "antisociali". Në rastin e tij kemi "kafshën" e pakonformuar dhe me mungesë të plotë kompleksiteti në vlerësimin e veprimeve të tij nëse a si do të gjykohen ato nga të tjerët; dhe në rastin tënd kemi "të civilizuarin e përshpejtuar" që e ndjen veten europian me bisht (pasaporte shqiptare), por që nga shkalla e lartë e kompleksitetit dhe i varur këmbë e krye nga opinioni i tjetrit nuk reagon as ndaj komentit "të ftohtë të natyrshëm" shkencoropallavror të komentueses somnambule. Cili është i liri dhe cili është i robëruari këtu? Cili përbën material për civilizim? Cili është vetvetja dhe cili majmuni social? Kjo është pikëpyetja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 20-11-2005 më 19:04

e lehte dhe e tejdukshme Maska e ana.luna
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ne maj te botes
    Postime
    61
    flas gjithmon per shumicen bluemoon ka dhe perjashtime(dhe shyqyr zotit qe ekzistojn perjashtimet).Nuk desha te ofendoj asnje, eshte thjesht nje opinjon i imi.
    disobbedisci a chi ti vuole servo
    di un dio,
    di un esercito,
    di una patria...

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Shqiptaret jo vetem nuk bejm per njeri tjetrin, por mundohemi ti prishim pune njeri tjetrit! Pse jan kaq llafazan dhe meren me prapaskena shqiptaret??? Kam jetuar ne shtete te tjera, kam njofur plot njerez qe sjan shqiptar dhe vetem tek shqiptaret shikoj nje siellje te till. Shqiptaret ne Shqipri nuk e di si sillen por ketu vellai do te shikoj vellain te vuaj...na ka hyr te gjithve nje mani qe as nje nuk duhet te jet me mire nga ne. Kur shikojm dike qe po hecen mundohemi ti vem "shkopinj ne rrota"...jo vetem nuk kenaqen shqiptaret me suksesin e nje Shqiptari tjeter, por mundohen ti prishin pune! ca dreqi ndodh kshu????? ca i beri njerezit kaq kafsh qe jetojn vetem per te ngren nje cope buke dhe per ti prishur pune njeri tjetrit??
    Kur do behemi njerez e marte dreqi se lam nam!?

ufffff e nxora inatin...ika te fle gjum si qengj tani
    Pse po kafsherohemi ... mendoj se ndodh ngaqe po humbim kulturen tone .. identitetin ..po emigrojme kudo , po na mbulon varferia , injoranca ... po vleresojme njerezit negative ..etjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Ere... Maska e bluemoon
    Anëtarësuar
    17-11-2005
    Vendndodhja
    Postime
    228
    Citim Postuar më parë nga ana.luna
    flas gjithmon per shumicen bluemoon ka dhe perjashtime(dhe shyqyr zotit qe ekzistojn perjashtimet).Nuk desha te ofendoj asnje, eshte thjesht nje opinjon i imi.
    perseris: Dhe sa kombe te tjera ke njohur qe nuk kane njerez me karakteristika te tilla? Dhe mbi c'baza flet per shumicen?

__________________________________________________ ______________
    Personale per ty: Nuk me ofendon personalisht shkrimi yt Mendoj se jemi njerez te qyteteruar qe bejne nje debat te qyteteruar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ok bluemoon nuk eshte se tha cdo shqiptar ka ato karakteristika...shumica sic e dim merren me thashetheme dhe jemi inazhov....negativet gjeralizohen dhe dallohen me shume
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ere... Maska e bluemoon
    Anëtarësuar
    17-11-2005
    Vendndodhja
    Postime
    228
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    ok bluemoon nuk eshte se tha cdo shqiptar ka ato karakteristika...shumica sic e dim merren me thashetheme dhe jemi inazhov....negativet gjeralizohen dhe dallohen me shume
    E ke gabim Rexhina...
    Edhe une kujtoja se shqiptaret jane thashethemexhinj... pastaj pashe te tjeret edhe thashe:"Shqiptaret qenkan per tu puthur ne balle!"
    Ndryshuar për herë të fundit nga bluemoon : 20-11-2005 më 20:30

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •