hii Klaudia....ckemi
qenke e mire ti motra ...jam ajo xh...nga tp
g2g sis mwaaaaa
hii Klaudia....ckemi
qenke e mire ti motra ...jam ajo xh...nga tp
g2g sis mwaaaaa
po ku je mi ti, ckemi ca ke bere ti , kam fol me klodin ,
shnet zemra flasim prap.
labe jam labe keni gje ju?
Klaudia me te thon te drejten kishe dal si yll po me trego dhe dicka aman ne ca viti e ke bo ate foton mos kan qene vitet 80 se si pa ngjyra mu duk.
Pershendes te Gjithe ShQIPET kudo qe jan se dhe 300-400 vjet kan ngel e pastaj do bohet mire erdhi viti 3000 dhe pak dit kan ngel.Kaq kisha.
e ke gjet nga 80 e kam ber fotografin, po me thene te drejten doli si mod qe i benin fotot me pak ngjyra, dhe ne ndjekim moden.
Klaudia lal te kam kthyer pergjigje edhe jam shume kurioz per ate qe me the booo do doja shume te te flisja njehere online ne kanalin #shqiperia une aty jam me kete nick ok lal![]()
KilleR-X-
O rrusho, o patriote o zot sa te bukura qe jemi,lol,ej e di qe it sounds to me fytyra jote lal,megjithse mund t ja fus edhe kot vetem nese je ajo qe mendoj une duhet te kesh qene goxha bucko kur ke qene ne Tepelene,dhe nese s ja fut kot prape mos e quajn gje E...n vllain tend qe ka qene shok me Tanin e Bashkimes hahahahahahahahaha me qafsh mua e njeh Tanin ti??
anyway edhe sikur mos jesh ajo qe mendoj une prape yll bote je
O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene
bohhhhhhh meqe me tere mend ti ajo qe je ne foto mi klaudia i hypa avionit dhe erdha vetem sa me pi nje kafe une dao ta jap nomi te bohet ueeeeeeeeeeeeee na hoqe trunin mi ca je tu bo mi ejjjjj ama me qene rren eeee VDEKSH ISHALLAjo se bej shaka te jesh si te jesh per vete je sje per mua
)))
Klaudia shume kerkesa ke ti lal ua del dote te gjitheveta shkruaj edhe une emrin ne list si thua me bi nonjihere radha LoL...
keto mario nuk jan kerkesa si mendon ti , ketu une jam porezantu dhe ti duhet te me urosh mirseardhjen ne forum si gjith te tjeret .
po ku je moj llafazane
hehehehehehehehe
bera pak shaka
jeni e mrekullueshme
kaq per fillim
:-):-)
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.