Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Parlamenti Rinor Maska e Failed Rapper
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    253

Rregullimi i marredhenies femer - mashkull

Me ka bere cudi pak kohe me pare, nje lajm, qe ne te vertete mu duk edhe pak i pabesueshem. ne kine, ishte zbuluar nje stil i vecante i te qendisurit te shamise ne te ilen transmetoheshin "mesazhe" se si femrat duhet te silleshin me meshkujt, ne vije femerore (dmth mamaja qendiste shamine, ja jepte te bijes, e cila ja jepte te bijes se saj e keshtu me rradhe) dhe meshkujt nuk e dinin kete gje.
    eshte pak e cuditshme, per te qeshur por edhe pak tragjike ne vetvete nje gje e tille. Si rrjedhim, me lind nje pyetje e thjeshte. si rregullohen marredheniet femer mashkull? deri tani, experienca (te pakten personale) ka treguar se femrat nuk kane inteligjencen e meshkujve ne lidhje, dhe nuk bejne llogarite qe meshkujte bejne. meshkujt jane me pak impulsive dhe me shume kalkulues per cdo aspekt te lidhjes, ndersa femra jo. megjithate, sesben duhet te kete ndonje mekanizem qe ndihmon ne balancimin e relatave mes dy sexeve. do kisha shume deshire te degjoja sexin opozitar se cfare mendon... !
    Respekte
    Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    Po ti o Failed Rapper e ke degjuar ndonjehere ate shprehjen se femra ka futur shejtanin ne shishe e jo me burin. Sipas teje mendon, mese kuptova une nga ajo qe ke shkruar, se femra nuk kalkulon lidhjen fare vepron vetem nga instiktet e castit. Nuk e dij ndoshta ke fituar kete besim nga pervoja por mesa kam degjuar une shumica thone qe eshte femra ajo qe manipulon me nje lidhje.
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga Failed Rapper
    Me ka bere cudi pak kohe me pare, nje lajm, qe ne te vertete mu duk edhe pak i pabesueshem. ne kine, ishte zbuluar nje stil i vecante i te qendisurit te shamise ne te ilen transmetoheshin "mesazhe" se si femrat duhet te silleshin me meshkujt, ne vije femerore (dmth mamaja qendiste shamine, ja jepte te bijes, e cila ja jepte te bijes se saj e keshtu me rradhe) dhe meshkujt nuk e dinin kete gje.
    eshte pak e cuditshme, per te qeshur por edhe pak tragjike ne vetvete nje gje e tille. Si rrjedhim, me lind nje pyetje e thjeshte. si rregullohen marredheniet femer mashkull? deri tani, experienca (te pakten personale) ka treguar se femrat nuk kane inteligjencen e meshkujve ne lidhje, dhe nuk bejne llogarite qe meshkujte bejne. meshkujt jane me pak impulsive dhe me shume kalkulues per cdo aspekt te lidhjes, ndersa femra jo. megjithate, sesben duhet te kete ndonje mekanizem qe ndihmon ne balancimin e relatave mes dy sexeve. do kisha shume deshire te degjoja sexin opozitar se cfare mendon... !
    Respekte

fatkeqesisht nuk jam seksi opozitar, por jam femer.

Balancimi eshte i thjeshte, kur nje cift martohet, gjejne gjuhen e perbashket, konsensusin dhe mundohen te ambientohen me njeri-tjetrin duke mos ndryshuar vetveten plotesisht por duke u munduar te gjejne zgjidhjen e mesme.
    Ku ka dialog, ku ka respekt dhe dashuri, gjithmone rregullohen maredheniet dhe lidhja vazhdon shume mire. Nuk ka nevoje per triqe apo per qendisje, apo fall letrash, apo ku di une, eshte thjesht komunikimi.....kur nuk ka komunikim, ajo lidhje eshte e deshtuar dhe nuk duhet te vazhdoje....
    Enya-Adiemus

Tema tė Ngjashme

1. Cilat janė vetitė qė vlerėsoni tek njė mashkull apo femėr?
    Nga Poetesha nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Arti i joshjes.
    Nga shigjeta nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:35
  3. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Ėshtė e vėshtirė tė jesh mashkull
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •