Kam vetem pak dite qe jam antaresuar ne forum. Natyrisht ne fillim u persiata me veten nese duhet te paraqitem me emrin tim te vertete, apo me nickname. Sigurisht dilema me vinte nga fakti qe pjesa me e madhe e antaresimit,(madje edhe moderatoret) paraqitet pa emrin e vet te vertete dhe jo nese do te isha i sinqerte ne shprehjen e mendimeve te mia. Papritmas me vezulloi nje shprehje e nje filozofi te madh qe per momentin nuk me kujtohet emri, pasi e kam hasur ne morine e librave qe kam lexuar dikur ne adoleshence: "Veri njeriut nje maske te tregoje te verteten". Sapo e perserita me veten kete fraze, vendosa te antaresohem me emrin tim te vertete, pasi aspiroj tek filozofia qe njeriu duhet te jete vetvetja dhe i vertete pa maske. Me kete nuk dua te them aspak se jam kundra privacise se individit, por qe individualisht preferoj te jem vetvetja, aq me teper kur per temat e hapura ne kete forum dhe seriozitetin e stafit dhe pjeses me te madhe te antaresise, me eshte mbjelle ne vetqenesine time emotive dhe intelektuale, nje respekt i vecante. Ndoshta mund te jem i gabuar qe mendoj keshtu dhe eshte me mire paraqitja me nickname. Nisur nga kjo hapa kete teme dhe i ftoj te tere te debatojme, une me emrin tim te vertete dhe te tjeret me nickname - et e veta.
Krijoni Kontakt