Fotoja ime
Fotoja e perpunuar e Ronit
Mire Se Na Erdhe Roni !
Te Garantoj se do kenaqesh ketu mes nesh
|ICE|
:F :^ekrani :F
e pate dhe ronin tani roland e ka emrin e vertet po koj pic ketu nuk eshte e imja
emrin ma ka marrr ky truri mendje je e di si dukesh si doktor
se harrova veshet i ke njecik me te medhen se te mit j/k
thug passion
hahahahha epo mja mo i zi mja si nuk e le nje person rehat...po nejse nejse hi roni mirserdhe ktu... shpresoj te kenaqesh...po ti rolandke ca ben ti ste kemi pare fare... nga behesh ti he... nga futesh nga fshihesh....mu befsh kurban vec mos te zenca ndonje dit ne online se i ziu ti ku do futesh (po te paralajmeroj mer masat mos thuaj pastaj qe ste thashe..) hhhiihhih pacim...
p.s. ti roni je si pellumb.... degjom mua!!!!![]()
![]()
Kufirin te thana...sinorin ke thana dhe pik! ;)
Hahahaha, si doktorr tamom. Apo s'paske dhe i cehre doktorri ti kshu rono. Vetem se doktorr pa vjetersi ne pune me dukesh.Postuar mė parė nga roalnd
...e di si dukesh si doktor
Po aty ku je i her? Ato pllakat, si pllaka Shqiprie m'duken mu. Edhe ajo njesia qendrore e kompiutrit, mbi dy derrasa... stil shqiptar edhe ai..Apo gabohem?
Hajd me kome te mare, i her.
PS: Ej o Rono. si ke shkrujt aty ke vendodhja ti plako? "Ne shtepi me njeren."![]()
Jo "me njeren" mer Ron jo. Ca na bon kshu. "Me njonen, me njonen", si t'fortet.
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
Te me falni qe nuk ju kam kthyer pergjigje sepse kam qene pak i zene si fundshkolle kuptohet.
Dhe tani ne kete moment qe po flas nuk kam kohe,por po ju beje nje prezantim te shkurter.
Quhem Erjon
21 vjec
Studioje ing/elettronike ne Rome prej nje viti .
Foton qe shikoni e kam bere 2 vjete me pare ne studion e montazhit .
Nje here tjeter do te kem mundesi te flas me shume
Po ju le adresen e E'Mailit
lushnja@hotmail.com
Me respekt RONI
N/P LAL !
:F :^ekrani :F
Pershendetje per anetarin e ri...
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt