.....................................
.....................................
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Matrix, shumė domethėnėse fotografitė e tua.Postuar mė parė nga Matrix
Abigail, rrofsh pėr temėn qė ke hapur.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Postuar mė parė nga ABIGAIL
Abigail, jam i bindur se kjo fotografia jote e fundit ėshtė fotomontazh.![]()
Siē duket e paske mėsuar mirė mėsimin.![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Ne kerkimet e mia gjeta dicka interesante qe shpjegon me hollesi per kryqezimin e Jezusit dhe torturat qe iu bene.
Ne se dikush mund ta perktheje do te ishte mjaft me vlere.
Eshte goxha e madhe dhe shkronjat duken mjaft mire, por mu desh ta zvogeloja per ne forum, se ndryshe nuk e merr.
Mund ta merrni dhe ta zmadhoni per tu kuptuar me mire. Jane edhe dy te tjera, ku tregohet ngulja e heshtes ne brinje dhe kur e rrahin me kamzhik, ku tregohet me hollesi se si eshte heshta dhe pjesa e brinjes, dhe hollesi per kamzhikun se si ishte atehere.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABIGAIL : 17-11-2005 mė 03:53
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Livent. keshtu them edhe une se ia kam mare mire doren punes.
Por, kam ngecur tek Foto shop, dua te bej ca punime per te bere nje paraqitje si pune dokumentar me prozhektor por spo me dalin ashtu sic duhet.
Tani po i lutem Zotit te filloj te mesoj mire anglishten, prandaj dua edhe ndihmen tuaj
Miqesisht Abigail.
.......................
Krijoni Kontakt