Pritja shuket brenda trupit te kohes, e tek koha mpaket ajo vjen e forcohet, deri sa merr formen e permasat e nje pike uji. Pastaj njesoj si te ishte nje pike uji shkeputet nga trupi i mendimit, tamam atehere kur tringelline zilja e deres se jashtem, dhe rezervuari i kohes mbushet me vezet e fekonduara te nje tjeter pritjeje e cila fillon te zhvillohet ne mitren e saj.
Tashme e kupton se ajo ( kushdo qofte) eshte mbrapa deres.
Kesaj here eshte A…
A.. nuk thote kurre qe ka ardhur te pallohet.
Hyn pa pershendetur.
He bir kurve cishe duke bere : thote dhe ecen drejt dhomes sime, ne mes te se ciles qendron I shtrire sa gjate e gjer nje dyshek. Hedh canten ku te mundet, pastaj shkon te shurroje. Nuk e mbyll deren.
Eshte nje menyre origjinale e saja per te me thene qe ka deshire ta bejme.
Z…. ndryshe nga A.. ta kerkon ne nje menyre tjeter. Ajo ben komplimenta te cuditshem. Heren e fundit me tha qe sperma ime ka ngjyre shume te bukur. Me erdhi te qesh, por njekohesisht me pelqeu.
E di ti qe sperma ime ka ngjyre shume te bukur- I thashe S… tek pinim kafe. -Nuk e kam vene re: me tha, indiferente, por di te them qe eshte perveluese.
S.. nuk para e ekzagjeron me komplimenta por eshte vajze “punetore” me plote kuptimin e fjales.
Nje ore me vone A.. eshte duke pire nje cigare. Nuk dua te te shohe me thote. Je shume I ndyre. Nuk eshte hera e pare qe e degjoj te thote te tilla gjera. E ben gjithmone mbasi pallohemi. Sec ka nje inat te pashpjegueshem me mua. Nuk di cemer ti ve. Mire I them, ti e di. Kjo e nxeh.
Ty ste behet vone apo jo. Iiiiiiiii sa I neveritshem qe je???
Nuk mund ta kundershtoj pikepamjen e saj, sepse ne fakt edhe vete besoj se ne disa momente jam I tille.
Thjeshte buzeqesh me te.
Nuk besoj se je e vetmja qe mendon keshtu.
Marr ne telefon Z…. dhe e pyes ne prani te A…. Zemer, me fal qe te shqetesoj por nuk mendon se jam I neveritshem???
Ajo nuk habitet, me pyetjen time, mendohet pak sekonda dhe pergjigjet: E neveritshme nuk eshte fjala qe do te perdorja une. Une do te thosha qe je i prepotent, ziliqar, dhe mburravec. Thanx zemer, pershendetem me te dhe mbyll tel. Natyrisht qe Z… eshte femer me nje barre shkolle dhe teper racionale ne dhenien e mendimit, prandaj dhe nuk mund ta kundershtoja. Eshte teper bindese.
A.. me shikon e habitur. Kush ishte, ndonje nga ato bushtrat e tua, thote, dhe perseri merr nje buzeqeshje ne vend te pergjigjes. Shpirt, mos u nervozo, se te rrudhen syte I them, dhe vendos te telefonoj S….
S…. ngre telefonin. Duket qe nuk eshte vetem.
Hi zemer.
S…. pershendet gjithashtu.
Nuk mendon se jam I neveritshem, prepotent, ziliqar, dhe mburravec, zemer.
S… nuk mendohet fare. Nuk kam kohe per keto tani me thote, me merr nje here tjeter dhe me bej pyetje te tilla.
E mbyll telefonin pa u pershendetur.
S… nuk e jep shume lehte mendimin e saj.
A… me shikon shtrember. I shtrhem prane. E puth. Pallohemi serish. Pastaj ajo vishet shkon ne banjo, dhe shurron serish. Nuk harron te mbylle deren. Me perqafon, me thote qe me ka shpirt, dhe se me do fort. Pastaj del nga shtepia ime.
Mbetem serish vetem.
Ulem ne zhezlong, dhe s’mund te mendoj gje tjeter vec faktit qe S… nuk tha asgje per mua.
S… nuk me shau fare.
Nuk eshte kjo nje arsye per ti dhene fund gjithckaje me S…?
Prit te pyes njehere ne tel A… dhe Z….
Te shohim cdo te me thone ato???
Krijoni Kontakt