Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 154
    i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68

Labinoti - Elbasan

Perhere do ngelesh skuadra ime e zemres. Me ke dhuru shume momente te bukura dhe shume dhimbje koke.
    Momenti ma i bukur ? Fitorja e kampionatit kombetare te futbollit per sezonin 1983 - 1984.
    Fotografija eshte marre ne 13 maj 1984 ne stadiumin kombetar "Qemal Stafa" para ndeshjes Partizani - Labinoti 1-2. Me fitoren e kesaj ndeshjeje Labinoti u shpall kampion nji jave para perfundimit te kampionatit. Golat ne ket neshje u shenuan nga Shkėlqim Asllani (Labinoti), Genc Tomori Partizani dhe Zyber Bega (Labinoti).
    Ja dhe emrat e kampioneve: (lart nga e majta) Zamir Arapi, Luan Deliu, Shkėlqim Asllani, Bujar Gogunja, Edmond Mustafaraj, Ferdinand Lleshi (kapiteni legjendar) ne rreshtin poshte - Roland Agalliu, Vladimir Tafani, Dashamir Luniku, Ardian Popa, Kostandin Rama. Pjestare te tjere te ekipit kampion : Albert Kaloti, Bashkim Staēeni, , Jovan Shegani, Kastriot Vrapi, Muharrem Dosti, Sokol Branica, Sokol Gjuraj, Stavri Mitrollari, Zyber Bega. Ekipi u drejtua me mjeshteri nga traineret Frederik Jorgaqi (Lashi) dhe Dashamir Stringa .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

Arrow Labinot, Labinot fitore duam sot

Edhe une i kujtoj ato momente te bukura.

Me kujtohen rruget e Elbasanit qe mbusheshin plot me njerez sa here qe luante Labinoti.

Si fitoi Labinoti kampionatin duke mundur t`ja u shkepuse ate kryeqytetaseve, lidhet ngushte me rrethanat e asaj kohe.

Nje pershendetje te ngrohte Agalliut , qe megjithese ishte nga Tirana luajti me shpirt dhe zemer per Elbasanin.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Une si kujtoj dot ato momente se ne ate vit kam lind

por jam nje tifoz i te vjetrit Labinoti.

Forca LAbinoti
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

ec atuuuu
    !!!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te ngrohet zemra kur lexon c'do lloj histori qe ka te beje me Elbasanin.
    Stadiumi ka qene vendi qe babai na shetiste dhe shkoja me gjithe qejf, me teper per kendin e lojrave aty afer dhe kasatat qe shisnin.
    Kujtime te bukura feminore qe sahere i kujton deshiron ti perjetosh dhe njehere qofte dhe nje cast te shpejte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 01-04-2004 mė 22:16

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Elbasani kampion

Tema me e bukur qe kam pare deri sot ne kete forum,hallall mullaymer,sa per ekipin tim te zemres nuk kam cfare te them,vecse ka qene eshte dhe do te jete ekipi im i dashur qe poshte flamurit kuq e zi eshte dhe shalli verdh e blu i elbasanit ne dhomen time .fatkeqesisht kam qene i vogel kur elbasani ka fituar kampionatinpor mbaj mend shume e shume ndeshje te tjera fantastike si prsh,kur kemi lozur nje here me nje ekip grekdhe stadiumi ishte per here te pare qe kisha pa une ne jeten time plot me zor kam gjet vend me plakun se bileta nuk bahesh fjale po sheqyr se njifte nji polic ene na futi pa bileta kemi dale te ajo ndeshja barazim e mbaj mend si sot e ksaj dite sapo na vune golin une isha fiks mas portes sone mbas 5 min futem ne golin e barazimit dhe stadiumi u ngrit ne kembe,ishte nje ndjenje e pa krahasushme me asgje tjeter.nje deshje tjeter kam qene vetem te tribuna po te ato stolat e hekrit kush i man men dhe ishim a ne vend te dyte a ne vend te trete mbas flamurtarit ne ate vit dhe lozem me tiranen atye dite,ishin goxha njerez,por si em cudi kur ne pjesen e pare ishim 0-0 ne pjesen e dyte lojtaret tane sikur humben akoma dhe dosti doli ne mesfushe dhe na rrasen 6 a 7 gola me 1 ate dite nuk e maj men mire mba protestave te medha u mor vesh me vone qe ndeshja ishte shitur dhe u perserit ,humbem 2-1,sa here do mbaj mend kur ikja nga namazjaja te stadiumi edhe hynim nga hekrat si kaculat qe te mos pagunim bileta lol.tani kam mbi 9 vjet qe nuk kam vajt ne stadium se sa here qe kam qene per vere nuk ka loz elbasani,me ka marre kaq shume malli em pa nji neshja se o zot, po nejse.sa e sa lojtare i ka dhuruar elbasani kampuionatit shqiptare plot fare edhe jane te gjithe cuna njisha fare,una sivjet e kam ba plan do iki me taku BERT Duron ene do baj nji poz ene do e ve ktu se asht cun njish ene ai si dhe i vllai Klodi mire do ishte te hapnim nji webside per ekipin tone po amon kush bahet mukaet,nejse sa e sa kujtime na vine nder mend tani line fare se na iku zari u cmenem.aj shnet cuna ene ja kalofshi sa me mire
    .........................

PER PARAFOLSIT
    !!!

Impossible is nothing! Maska e Cool_Durrsak
    Anėtarėsuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    44

oh mom:)

amon e amon ca jane kto futbollist te marum kto do dalin kampion e?boboo nejse-boj shaka ppl. skam hy per te fol per te,em ktu, thjesht du me ia kalu albos per antar me aktivp
    I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-06-2003
    Postime
    56
    Labinoti i Elbasonit eshte nje nder ekipet me te vjetra te futbollit shqiptar , i katri pas Vllaznise,Sk.Tiranes dhe Beses.
    Elbasoni ka pasur nje portier te madh me emrin Bujar Gogunja dhe Tafanin qe i dha kupen
    Stema e Labinotit ne vitin 1923, vitin e pare te krijimit.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Vizitoni nje here kete faqe se mu duk interesant per sa i perket ekipit tone

http://www.elbasan.netfirms.com/index.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 16-06-2004 mė 14:03
    .........................

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Elbasan, Opozita nis protestėn kunder vendimit te KQZ
    Nga no name nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:38
  4. Protesta e komuniteteve fetare pėr kthimin e pronave
    Nga King_Arthur nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •